|
1. רפי כהן= קוסם=אלוף העולם=שף מס 1
אין עליו וימותו הקנאים סוף נקודה.
חומר גלם הכי טוב בעולם רק ברפאל .
מלך הפתעות כל פעם מפתיע מחדש לא יאמן...
|
|
|
אי קוראת את הכתבה ופשוט בוכה לי מבפנים שלצערי אני לא חיה בארץ, והסיבה היחידה לעצבות היא בגלל האוכל הפשוט שווה שיש שם. לגבי גיוונים באוכל אין שני לישראל!
סיבות אחרות לעצבות לא קיימות חחח...
שבת שלום ותאכלו גם בשבילי!!!
|
|
|
3. השף הכי טוב בארץ. נקודה
|
|
|
ניסיתם לערבב 500גר קמח עים 390מליליטר נוזלים.?
|
|
|
בוא נחזור בבקשה לשיעור חשבון בכיתה א':
120 + 120 = 240
לא 390.
ואם כבר חזרנו לבי"ס יסודי - לא כותבים "עים". כותבים "עם".
אני מקווה שאתה מהמאפיה באיטלה ולא אופה במאפייה כי לקרוא מתכון אתה לא יודע. וגם בחשבון בסיסי אתה לא משהו.
|
|
|
6. אני מרייר על המקלדת למרות שהרגע סיימתי לאכול!
רפי וחיים , |
אין כמו הכהנים |
|
(31.10.08) |
הרגת אותי; אפילו הביצים (כולנו יודעים כמה חמקמק לתזמן זמן רתיחה, על מנת לקבל ביצי "דבש - "אמעסללה" בעיראקית...לא רכות מדי ולא קשות מדי...) -- נראות טוב!!!
שאפו לרפי!
|
|
|
|
|
אמא שלי מכינה בורקס מבצק של אמפנדה וזה פשוט נפלא כדאי לנסות.
|
|
|
יש במסעדה שלו בורקס??? רוצה בורקס עכשיו. עכשיו!!
|
|
|
10. לאדיב מ-5... אתה חושב שיכלת לתת את אותו הסבר
רק בלי הלעג?
מה קרה? מס' 4 שאל שאלה ואתה קפצת על ההזדמנות להשפיל אותו?
עוד גיבור מקלדת מצוי... תתבייש.
|
|
|
11. ל-2: כי בחו"ל אין בורקס גבינה (למרות שזה מאכל תורכי)
|
|
|
איזה חשק קיבלתי פתאום לאכול בורקס...
|
|
|
טובים בשביל למות בגיל 40...
|
|
|
14. הבורקס ככלי לקידום השבץ מוחי
אבי , |
רמת גן -שבדיה |
|
(01.11.08) |
נולדתי בבית טורקי
וכל חיי אכלתי בורקס ואכן זה אחד המאכלים הטעימים והמנחמים שיש
אבל אליה וקוץ בה
הבורקס הוא פקק לכלי הדם
רק שהתבגרתי התחלתי להבין למה אני היחיד שאין לו סבים וסבתות
וכולם הלכו לעולם כשהם באמצע החיים
עצוב אבל נכון
הבורקס מעלה את הכולסטרול, ואת הטריגליצרידים ועוד מיני מרעין בישין
אז כדי להמעיט
|
|
|
|
|
|
|
איזה כיף לפתוח את הבוקר עם מתכונים ותמונות שכאלה, ממש מתחשק לי לאכול את המסך או לפחות להרים את הטלפון ולהזמין כמה בורקסים כאלה אלי. כל הכבוד
|
|
|
|
|
19. יש איזה בורקס לא משמין
חמאה/מרגרינה - פצצת אנרגיה וכולוסטרול
יש משהו פחות משמין ויותר בריא,מבלי לפגוע בחוויית הטעם (או כמה שפחות)?
תודה
|
|
|
20. נראה מעולה וכ"כ כ"כ טעים
רק חבל שאסור לי לאכול קמח לבן........
אוף!!!!!!!!!
|
|
|
21. בצק עלים
אהרון , |
בן-שמן |
|
(01.11.08) |
כמה פעמים סה"כ צריך לרדד ולקפל את בצק העלים? האם 6?
|
|
|
22. מישהו יודע מה זה "חמאה קרה"?
|
תודה לעונים לשאלתי |
|
(01.11.08) |
במתכון בצק עלים בסיס רשום "150 גרם חמאה רכה" ו-"350 גרם חמאה קרה"....
מה ההבדל?
|
|
|
23. מה ההבדל בין חמאה רכה לחמאה קרה ?
|
|
|
תיקון למה שכתוב בפסקה השניה: ה-ס' של המילה בורקס, היא פשוט צורת רבים של "בורק" (או בעצם של "בורקה"), ולא הקטנה, כמו שנכתב. צורת ההקטנה היא לדוגמה: בורקיטאס, או גם במקרה של הבויוס - בואיקוס.
לכן, אין דבר כזה "בורקסים"....
היידה, בתיאבון לכולם!!!
|
|
|
150 גרם חמאה רכה, זו חמאה שהמתינה קצת בחוץ עד שהתרככה, ורק ה-150 האלו הולכים לתוך הבצק הראשוני (בבלנדר).
חמאה קרה(350 גר') זה חמאה שהרגע יצאה מהמקרר ומשמשת להפרדה בין עלי הבצק, כמו שמתואר בהמשך. חמאה רכה קשה לרדד.
|
|
|
26. אתה מלך איזה כייף של שבת
מאוהבת , |
מודיעין |
|
(01.11.08) |
אך...כמה כייף להתעורר בשבתולקרוא כתבה מעולה שכזאת אתה אלוף העולם!! זהו מהיום בורקס חסל סדר חמינדוס.
|
|
|
אח"כ אתם שמים פה כתבות על תזונה לקוייה ומחלות שקשורןת בהשמנה.
בורקס זה אוכל של נשים עם תחת גדול וגברים כרסתנים
|
|
|
28. ל-ynet !! אל תשגעו אותי עכשיו עם תמונות של בורקס אני בצום
ג' חשון על חורבן בית , |
שלישי!!השף המכשף |
|
(01.11.08) |
Δ Δ Δ
|
|
|
אין קוראים למשולש הטעים הזה "בוראקו"?
פעם הייתי מכור לכאלה מפרק אותם בכמויות.
Δ Δ Δ
|
|
|
30. אני הרוסה,רוצה בורקס כזה ,עכשיו!!!טוב שבוע הבא בורקס בשבת
| |