אוכל  טעם החיים
מותק של טמפורה: בננה מטוגנת עם רוטב שוקולד
ynet
פורסם: 19.11.08, 09:28
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 45 תגובות ב-43 דיונים
31. ל-16, זה לא ביטוי.
(19.11.08)
זאת דרך של אנשים בעלי אוצר מילים דל לתאר משהו. לא יאה לצחוק על אנשים מוגבלים.
32. טונה ? מסתבר שאפשר להיות דיאטנית גם בלי לסיים בי"ס יסודי.
(19.11.08)
33. ל 28 - קורנפלור וקורנפלקס מרוסק
mago   (20.11.08)
בכלל בטמפורה עדיף לערבב גם קורנפלור.
34. טמפורה כאילו?-כולו בננה בפיג'מה. אפשר כל פרי/ירק
לטגן במנות קטנות ,   השמן מבעבע וגולש !   (20.11.08)
מומלץ להוסיף קמצוץ מלח לבלילה. אפשר גם תמצית וניל כשמכינים פירות בפיג'מה - כל פרי (בהדרים להוריד הציפה הדקה אחרת מאד מר. או להוסיף טבאסקו לבלילה לירקות- עיגולי/רצועות קישואים, חצילים, פלפלים,בצל, כרובית,כרוב, פרחי ברוקולי, פטרוזיליה-נהדר, רצועות גזר , בצל ירוק. חשוב הבלילה לא לבחוש הרבה-לא נורא אם נשארים גושי קמח. חשוב שתהיה מאד קרה. מומלץ להכניס לבלילה כמה קוביות קרח בתוך שקית ניילון שלא יגירו מים כשמכינים כמות גדולה לטיגון.
35. אפשר גם בלי ביצה
(20.11.08)
36. 28 - את הקמח שלך.................
(20.11.08)
37. חגית 1 אני עושה אחרת. מכינה בלילה עם פרוסות בננה
(22.11.08)
ושופכת עם כף מהבלילה עם פרוסת בננה למחבת, מטגנת עד שמזהיב מכל צד, בלי סירופים ושטויות. רק בננה ומעטפת ויוצא שיגעון רק לאכול טרי, אפשר לשים למעלה אבקת סוכר או בבלילה
38. 12 גם קמח לגיל יוצא טעים
(22.11.08)
39. לדיאטנית מחדרה, יש חולי סרטן חסרי תאבון שמחפשים מה יעורר להם
מכריחה את עצמי לאכול   (22.11.08)
תתיאבון. אז תירגעי אני במאמצים שוקלת 65 קג ומסוגלת לאכול רק אם שמים לי מתחת לאף או רואה צילומים מגרים של מאכלים
40. גרידה=שמגרדים את השיכבה ראשונה של הקליפה בפומפיה עם
(22.11.08)
הזיזים הבולטים, שלא יצאו חתיכות קליפה אלא כמו דייסה
41. המתכון שגוי !!!
שף מתחיל   (23.11.08)
כל מי שינסה לעבוד עפ"י המתכון יגלה במהרה שלא תצא לו בלילה אלא בצק !!! לכמות הקמח הזו צריך לפחות 1.5 כוסות מים. פשוט תוסיפו מים עד שתקבלו בלילה חלקה - ולא מימית - אלא סמיכה אפשר להעביר אותה דרך מסננת למניעת גושים
42. דחוף!!!!
טלי ,   רמת גן   (26.11.08)
אני רוצה להכין את זה לשבת, וחייבת שזה יהיה פרווה, יש מצב להחליף את השמנת בריץ' או משהו אחר? זה יהיה טעים?
43. לא מומלץ
טבחית מנוסה   (06.04.20)
ממש מגעיל לא מומלץ בעליל. ישבתי על זה שעה והמסקנות שלי: בננה מטוגנת זה סיוט אחד גדול. הבננה נהיית רכה והטעם שלה נאבד והופך לטעם של שמן. בלי קשר שהמתכון של הטמפורה פה על הפנים ולא קריספי בכלל בננה מטוגנת זה מבחיל. לא אנסה יותר שוב בחיים!
תגובות קודמות
חזרה לכתבה