אוכל  נבחרת השפים  רפי כהן
על בטן מלאה: המדריך המלא להכנת קובה
רפי כהן
פורסם: 19.04.12, 11:52
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 243 תגובות ב-219 דיונים
1. פשוט תענוג
קובה   (21.11.08)
פשוט תענוג לקרוא את הכתבה. בישול פשוט כתוב בצורה ברורה ומחמם את הלב.
2. רפי תיזהר
(21.11.08)
אתה מעלה את רף הכתיבה פה במדור, יהיו כותבים שינסו להתנקש בחייך, כי הכתיבה שלך תגרום לכתיבה שלהם להראות כפי שהיא- אומללה. אם אני הייתי אתה, הייתי בודק כל יום את הרכב לפני שאני מתניע.
3. כל הכבוד
אלי ,   דרום   (21.11.08)
כל הכבוד לשף רפי כהן,מחמם את הלב לראות את ההשקעה בהכנת הכתבה ובעיקר הרצון לשתף אחרים בנסיונו,שבוע אחר שבוע,יישר כח !
4. וואי לי איך בא לי קובה; היכן את אמא יקרה ורחוקה?
החגיגה נמשכת! ,   רחוק מדי   (21.11.08)
יש לי כבוד רב לרפי כהן ובכל זאת.... מומלץ מאוד לקצוץ את הבשר ולא לטחון אותו....טחינה גסה פשוט לא נותנת את אותו המרקם שמתקבל על ידי קציצתו בסכין (שווה את הטרחה). כך לא נסתכן בקבלת קובה עם כדור בשר בפנים. יש עוד קובה אחת שנקראת "חילוואה" מלשון מתוקה וכמובן את הקובה עם השומן ששמים בתבית העירקית. לאחר שהיה בסיר עד שבת בצהרים השומן פשוט נמס.......מעדן....שבת שלום ובתאבון!
5. תותח על
שמני ,   ת"א   (21.11.08)
כל כתבה של האיש הזה תענוג צרוף . ברור,רהוט,איכותי,מקצועי , ויחד עם זאת לא פלצני ובגובה העיניים , כך שגם טבח דמיקולו כמוני יכול לעמוד במשימה ynet המשיכו לארח אותו במשכנכם
6. אחלה ,אבל למה כל כך הרבה סוכר בכל דבר?...
מה יעשו חולי סכרת?   (21.11.08)
7. פשוט אין מילים ...אין .....אחלה כתבה . אחלה מתכונים ..תמונות
ראש כורדי . ,   כל הכבוד ל-Ynet   (21.11.08)
8. רפי, שיחקת אותה!
נהייתי רעבה!   (21.11.08)
9. בורגול או גרישה .!שני דברים שונים.
יוסיפון .סורי חלבי   (21.11.08)
1 בורגול .חיטה שבושלה יובשה ונתחנה לעובי הרצוי דק או עבה.לא מתאימה לבישול במרק.היא פשוט מיתמוססת! 2. גרישה חיטה שניגרסה (מיכאן שמה) מיועדת לקובה מבושלת .בישול ארוך ולא 10 דקות כמו פסטה! סליחה עם יש שגיעות כתיב .
10. ללקק את האצבעות
נעמי ,   מרכז   (21.11.08)
פשוט ללקק את האצבעות גם מהמתכונים וגם מהתמונות. מי לא אוהב קובה, זה אחד הדברים היותר טעימים שיש לאכול. כל הכבוד!!!
11. מדהים!
בשלנית צמחונית   (21.11.08)
תודה רבה על המתכונים! אני צמחונית ואני שמחה שאת רוב המרקים אני יכולה להכין ויש אפילו מילוי צמחוני לקובה. כל הכבוד!
12. רפי, אני מחכה לכתבות שלך כל שבוע. אתה מלך!!!
דני הקובני   (21.11.08)
מאז הכתבה על הממולאים אני עוקב אחרי הכתבות שלך ופשוט אין לי מילים - מושקע, בגובה העיניים, והכי חשוב - עושה חשק להיכנס למטבח. מתי כבר יהיה ספר בישול?
13. רפי רפי רפי!!!
דנהל'ה אופה קטנה   (21.11.08)
ווואווווו - אני מתה מרעב !!! הכל נראה כ"כ טוב . כל שבוע אני פותחת את הכתבות שלך ורק מלקרוא אותם אני מעלה 5 ק"ג . מצויין - תודה על המתכונים ועל הטיפים אין כמוך
14. כל הכבוד!
עמית ,   גבעתיים   (21.11.08)
רפי כהן,אתה מדהים! הייתי לא פעם במסעדה שלו,שווה שווה שווה! YNET ישר כח על כתבות עומק מסוג זה!
15. מה כולם רפי רפי .קולאה קובה כל סבתה יודעת
צרלי   (21.11.08)
16. רפי שפו שפו אתה מקצועי והתמונות ימי ימי...............
בל   (21.11.08)
רפי אני פשוט מתינה כול שבוע לכתבות מקצעיות מענינות מעשירות וטובות מפרגנת אתה תותך מבל קפצן שפית
17. אתה כל כך יסודי, וואו !!! פשוט מעורר תיאבון, אבל המון עבודה!
המתפעלת המתעצלת   (21.11.08)
מה יהיה? למי יש כוח או זמן להתעסק עם זה? נו, נמשיך להגיר ריר מול המסך. אין ברירה...
18. הצילומים בכתבה קרעו אותי טוטאלית( ואני גר בהולנד- איזה בעסה)
מתתתתתתתת   (21.11.08)
19. לאלו שמתגרים מהתמונות,נסו אצל מורדך משוק
מיאמי   (22.11.08)
שוק מחנה יהודה סגנון כורדי,ו50 מטר ממנו אצל עזורה בסגנון סורי חלבי
20. רפי ישר כח
יגור ,   תל אביב   (22.11.08)
10 שנים אני כותב על אוכל. אחרי שקראתי את הכתבות שלך אני תוהה האם להמשיך. מרתק, מלמד, מקצועי ובעיקר לא 'פוחד' לגלות סודות ולא מתקשקש. רפי, שמור לי שולחן.
21. רפי המלך משתף את כולם בסודות הקולינריים
אריאלה   (22.11.08)
22. כל הכבוד. כתבות האוכל הכי טובות בארץ. נקודה.
עמית   (22.11.08)
איזה השקעה, חבל על הזמן. שאפו לשף רפי כהן!
23. רפי כהן - השף מס' 1 בארץ
(22.11.08)
24. למה אין קובה מולקולרי?
הכורדי   (22.11.08)
25. גנבו לי את החמור אין לי עם מי להתייעץ !!
כורדי   (22.11.08)
ψψψ
26. הקובה זה של העירקים
לא ??   (22.11.08)
27. מי יודע על מסעדות עם אוכל כורדי עיראקי סורי .
אשמח לדעת   (22.11.08)
28. רפי כל הכבוד. איך ב לי לאכול חבל על הזמן.
אפי ,   ירושלים   (22.11.08)
29. קובה
בתשבע זבולוני רוזנפל   (22.11.08)
עם כל הכבוד - יש קובה מאוד נפוץ בקרב יהודי כורדיסטאן [ושלא הזכרת משום מה] - שעושים לרוב בחגים והוא קובה עם אורז - בשר טחון, חזה עוף - שזה בעצם הבצק שממנו עושים את הקובה... . זה קובה שלרוב שמים בחמין כל הלילה - ואפשר גם בימי חול - הוא לכל הדיעות הטעים ביותר, הרבה עבודה - אבל מלכותי.
30. רפי כוכב עליון!!!
היורשים של כורדיסטן   (22.11.08)
תודה תודה תודה!!! איזה כתבה מדהימה במיוחד לשבת, חיממת לנו את הלב!
תגובות נוספות
חזרה לכתבה