|
1. יאללה עירקים איפה התגובות המתרפקות על סבתא
שושו השועל , |
פרידמן הייטס |
|
(26.11.08) |
|
|
|
2. נראה אחלה אבל הכולסטרול.......
|
|
|
3. אין על המטבח העירקי, ואני אומר את זה בתור
פרידמן , |
תל אביב |
|
(26.11.08) |
פרידמן.
ואין על אישתי :)
|
|
|
4. אחד הדברים הטעימים בנוסף לקובה ,אפשר להוסיף גם הל טחון לטעם
|
|
|
5. שאלה למי שיודע. אין צורך בנוזלים לסיר שנכנס לתנור?
|
|
|
איך מכינים תבית עיראקי אבל בשיטת הפלטה לשבת לא בתנור.
אשמח לקבל רעיון.
|
|
|
7. ל2: איזה כולסטרול? אין בשר, רק עוף
|
|
|
8. 2 דק', תחת מים זורמים, כאילו שאין משבר מים אה?!!!!
|
|
|
9. האם ניתן להכניס כל סיר לתנור??
או שחייבים סיר מיוחד בשביל זה
תודה!
|
|
|
את הסיר יש להניח על הפלטה ולכסות עם
בד עבה שישמור את החום.
יתרון הטבית כחמין שאינו מנפח את הבטן
אין בו קטניות ,משביע מזין והכי טעים בו הוא החלק של האורז שנחרך בתחתית הסיר.
|
|
|
11. ולאורז הפריך בתחתית קוראים חככה והוא הכי טעים
|
|
|
12. טוב טוב אני כבר שומע את המחאות
האם אפשר טבית צמחוני?
|
|
|
13. איך בדיוק 3 כרעיים מתחלקות ל4 מנות
|
|
|
|
|
15. הסבתא שלי העיראקית מבגדד ז"ל היתה מכינה
את התבית כמו עוד תבשילים קובה סלק ומחשה הכי טעים שיכול להיות עד היום אני מתגעגעת לזה....והטעם אין לו מתחרים....
|
|
|
|
|
17. תשמעו לעצתי בהרט זה התבלין החשוב ביותר...
בתבשילים אלו ונותן להם את כל הטעם...
|
|
|
18. ואללה השבת אני עושה תבית!
|
|
|
19. אויי,, ניחוחות מבית אמא...
נבוכדנצר הבבלי |
|
|
(26.11.08) |
|
|
|
20. ל 7 אה בעוף אין כולסטרול? כולסטרול קיים בכול מוצר מין החי.
יש קשר משפחתי בינך ובין הדוגמנית שלדעתה עוף זה ציפור ופרה זו חיה"?
|
|
|
בטשרניחובסקי 6, אלו שהביאו את המתכונים לכתבה, יש בכל שישי שבת תביט מדהים.
|
|
|
22. יש עירקי גבר שרוצה להיתחתן איתי?
גם אני יודע להכין את התבשיל המופלא הזה
|
|
|
23. אפשר עוד מתכונים עיראקים קלים?
ronit , |
ראשל"צ |
|
(26.11.08) |
בדר"כ מתכוני הסבתות מפוצצים בעבודה . מצאתם פתרון נהדר לשמר את הטעם במתכון קל. נשמח לעוד ברוח זו!
|
|
|
כרעיים כידוע מורכבים משוק וירך כך שיאפשר ל4 אנשים להתענג .
|
|
|
25. ל-21: טשרנחובסקי באיזה עיר?
|
|
|
חבריי העירקים זה לא נראה חמין, זה פשוט
עוף עם אורז, אין כמו דפינה, סכינה, צו'לנט.
ואני כורדי.
|
|
|
אם יש לך סיר מנירוסטה אז אין בעייה להכניס לתנור. הסירים של סולתם הם עם ידיות עמידות בחום, וחוץ מזה חום של 100 מעלות הוא נמוך מאוד אז שוב אין בעייה.
רק לא להשתמש בסיר טפלון...
|
|
|
28. ל-2 ו-20 יוגב וטיפשון
סעו ללאפלנד עם המפקדת אקא ואווזי הבר ותנו לאכול בשקט יא חופרים.
|
|
|
|
|
כפי שאני קורא את התהליך, הרבה נוזלים לא יישארו. האורז פשוט רטוב, ויספוג את שארית הנוזלים בהמשך
| |