אוכל  טעם החיים
קיצ'נאייד או קנווד: איזה מיקסר כדאי לקנות?
שושנה חן
פורסם: 04.01.09, 09:21
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 170 תגובות ב-141 דיונים
1. אבל ידוע שהדגם KMIX
רונית ,   הוד השרון..   (04.01.09)
יפה.. ופחות טוב.. למה לא בדקות את הדגם KM750 למשל? שהוא מקצועי יותר..ואיכותי יותר..
2. כתבה מעניינת- נהניתי לקרוא - תודה
Michal ,   תל אביב   (04.01.09)
3. אני קניתי קיימקס +ומטחנת בשר באינטרנט ב 2100 ש"ח.
אורן ,   רמת גן   (04.01.09)
כולל משלוח
4. בסך הכל פרסומת !
נו, באמת   (04.01.09)
חבל שבמקום לעשות כתבה עיניינית על מיקסרים מחברות שונות מוצגים מיקסרים ב- 1000 ו-2000 שקל, מחירים שממש לא מתאימים לכל כיס!
5. קיצ'ן אייד בניו יורק: 220$
ק ,   ניו יורק   (04.01.09)
מאיפה הפליצו את המחיר הזה בארץ? האביזרים זולים בכ-50% ממה שמוכרים כאן גנבים
6. השוואה מגמתית
בעל KMIX   (04.01.09)
תעשו השוואה אמיתית ולא מוטת פרסום... לושו קילו בצק בשניהם ואז תגידו מי עומד בזה ומי לא. בתור משתמש KMIX, אני יכול להגיד לכם את התוצאה כבר מראש.
7. סוף סוף כתבה מעניינת. יש לי קיצןאייד ומרוצה מאוד
פתאום העוגות ,   יוצאות טוב   (04.01.09)
8. באותיות הקטנות הקנווד עדיף ומכל בחינה
משה   (04.01.09)
עזבו את הכותרות , ותקראו את הכתבה לעומק , לקנווד יש 1000 ואט וקיצ'אייד 325 וואט , ההתרשמות שלהם שהקיצ'יי חזק יותר אבל הנתונים אומרים אחרת וההוכחה היא שבמציאות הוא מוגבל ל10 דקות עבודה וזה אומר שאי אפשר לעשות שני עוגות או שני חלות ומכאן שהמנוע חלש מאוד , להכניס אביזרים ובקיצור לעבוד איתו עדיף הקנווד , הוא לא משפריץ כלום ומשאיר לך מטבח נקי ומקבלים מטחנת בשר מעולה , בקיצאייד צריך לחזק איזה בורג שלפי חוק מרפי תמיד נאבד ולך תחפש את הבורג בדיוק שאתה לחוץ לאפות משהו לאורחים , הקיצאייד גם כבד מאוד כמעט 13 קילו , משהו בשביל גבר ולא לאשה רגילה , ועוד משהו לקנווד יש יבואן שלוקח מחירים סבירים על החלקים העוד שיבואן הקיצאייד לוקח מחירי בית מרקחת על החלקים ולא מזמן מכר את המיקסר שלו במחיר כמעט כפול עד שהגיעה התחרות מצד יבואנים מקבילים שכנראה לא עוסקים ביבוא חלקים , אלא לקיצאייד יש דבר אחד יותר טוב הוא מקציף קצת יותר טוב ויותר מהר מהקנווד ובשביל זה לקנות אותו עם המגבלות שלו? אבל אני ממליץ לקנות מניסיון את הדגם של קנווד KM415 שהוא ממתכת ויש איתו ניסיון של 25 שנה כמיקסר מעולה ותשאלו כמעט כל עקרת בית בארץ והוא כמובן יותר זול משניהם ויש אותו דבר מפלסטיק קצת פחות עמיד בדגם KM305 שגם הוא מעולה וממש סוס עבודה לשנים רבות ללא תקלות . למקסרים האלו יש חיסרון אחד , הם מרעישים מאוד כשהם עובדים ואי אפשר לשוחח בניחותא בטלפון כשהם עובדים , אבל הם אמינים ונוחים מאוד ועם מנועים חזקים שעושים עבודה מעולה ומקצועית .
9. נו באמת!?!?!
קונדיטורית   (04.01.09)
מי משווה בין הKMIX לקיצ'נאייד? ידוע שהKMIX הוא מיקסר שנועד להיות יפה יותר מאשר שימושי. תשוו בין הקיצ'נאייד למיג'ור של קנווד..!! המיג'ור לוקח בגדול!!
10. והכי טוב - אסיסטנט של אלקטרולוקס !
יוסי   (04.01.09)
אבל אותו לא משווקות החברות הגדולות ולכן הוא בכלל לא בכתבה (בארץ, משום מה, ניתן להשיג אותו רק אצל יבואן קטן בבני-ברק).
11. לי יש קיצנהייד כבר 20 שנה
יפה ,   מרכז   (04.01.09)
עובד קשה ונהדר לא מחליפה
12. פשוט לא נכון - קיצ'נאייד לא מגיע לכל הנקודות בקערה!
(04.01.09)
יש לי מיקסר של קיצ'נאייד, והבצק בהחלט לא מתערבב היטב. יש צורך להפסיק הפעולה, לבחוש ידנית עם מרית, להרים את מה שנדבק לדופק הקערה ולתחתיתה, ואז לערבל שוב! זו אכזבה כל-כך מרה, שהפכה את כל הרכישה ללא-כדאית!
13. תשובה ל-5
יעל ,   מרכז   (04.01.09)
אנחנו קנינו קייצ'ואייד בניו יורק לפני חודשיים ב- 360$. יכולנו למצוא גם זול יותר אבל היה חשוב לנו שתהיה התאמה של החשמל. כי כידוע הוואט שונה מישראל לארה"ב. בלי שום קשר לפני שבוע מכרו בירושלים את הקייצ'ןאייד ב- 1,300 ש"ח.
14. קיצ'ן אייד בניו יורק עולה 299$
(04.01.09)
לא כולל אביזרים או אחריות על המכשיר ולא כולל מכס שצריך לשלם בכניסה לארץ, לאחר הורדת המחירים בארץ של הקיצ'ן אייד כבר עדיף לקנות כאן ולא להסחב עם המיקסר הכבד הזה מניו יורק
15. אין מה להשוות, קיי מיקס לוקח בענק!
קרן ,   מרכז   (04.01.09)
לפני שקניתי ניסיתי את הקיצ'ינייד ומבחינת הכוח והפשטות אין מה להשוות. קניתי קיי מיקס והוא מעולה!!!, חזק, נוח וגם יפה. 2400 ש"ח עלה לי והוא שווה כל אגורה. זה מכשיר שיעבור עוד בירושה.
16. מי בכלל רוצה לאפות? קונים עוגה לשבת בקונדיטוריה ב 20-30 ש"ח.
בלי כל הליכלוך ,   והבלאגן   (04.01.09)
17. אצלי בבית יש את שניהם
קרין גורן   (04.01.09)
אחד בצבע שוקולד והשני בצבע קקאו שניהם טעימים מאוד, הקיטשן אייד קצת יותר מתוק מהקנווד והקנווד עם אחוזי מוצקי קקאו גבוהים יותר באפייה שניהם תופחים יפה הקיטשן אייד יותר אוורירי הקנווד קצת דחוס אבל בסופו של יום:בעלי אוהב את שניהם אני לא מחליפה בתיאבון,ושיהיה רק מתוק
18. למה כל כך יקר? כולה להקציף ביצים ושמנת?
קוריצה   (04.01.09)
19. מעולה>טוב מאוד, טוב מאוד>טוב, כמעט טוב מאוד>טוב
KSM מנצח בכל המדדים ,   וגם במחיר   (04.01.09)
קיצ'נאייד מנצח בכל המדדים שלכם וגם במחיר, אז למה אתם אומרים ש"ההכרעה בפייט בין קיצ'נאייד לקנווד קשה מאוד"??!
20. סוף סוף
מיסטר מיקסר   (04.01.09)
או, הנה סוף סוף כתבה מאירת עיניים שמעניינת את חיילינו בדרום. אסקפיזם במיטבו.
21. איך משווים 5 שנות אחריות ל-3?
מתלבטת ,   מרכז   (04.01.09)
ומה עם לישת בצק ללחם? הקיצ'נאייד עדיין יותר טוב...?
22. התלבטות
ניר   (04.01.09)
באה לי בזמן הכתבה... ה- KM305 שלי בן 11 שנים ומתחיל לזייף (מי אמר שקנווד מחזיק לנצח?) הלך לו מיסב במנוע ומעל מהירות 4 הוא חורק בטירוף. הוא עושה את העבודה אבל לא מדהים (מאז ומתמיד) ובמטחנת בשר אני משתמש לעיתים רחוקות מאוד. יש לי במקביל מעבד מזון כך שמה שחשוב לי במכשיר זו רק יכולת ערבול הקצפה ולישה - ולא התוספות. אני אופה גם בחושות, גם טורטים (קצף ביצים) וגם שמרים. מה ממליצים בעלי הנסיון?
23. ל- 4 ו- 14
איילה ,   צפון   (04.01.09)
אני קניתי בארה"ב ב- 200$. בשורה התחתונה , אני מאוד מרוצה .
24. Kmix הינו דוגמה קלסית למיתוג "יותר טוב" באמצעות מחיר גבוה
(04.01.09)
האסטרטגיה הזאת מאוד נפוצה.
25. ל 5 ו 13
(04.01.09)
5 שכחת לציין שמדובר במכשיר הפועל על 110V בלבד; גרסת ה 220V נמכרת בניו-יורק ובמקומות אחרים בארה"ב בן 350-425 דולר ומעלה. ל13....לא יכול להיות; בוודאי מדובר ב- KITCHENAID הקטן יותר. זה המחיר שניופאן מכרה אותו "במבצע". אם מדובר בדגם KSM150...אנא השאירי כתובת או שם החנות כי זה מחיר לא שפוי.
26. תגובה ל12
לאה ,   דימונה   (04.01.09)
צודקת בהחלט, לא מגיע לכל שכבות התערובת, יש צורך בעירבוב ידני, אם כי קל
27. יש לי את שניהם והרי התוצאות
האופה היפה ,   צפון   (04.01.09)
ההבדל זניח ! אני לשה ,מערבלת ומקציפה פעם בזה ופעם בזה ומקבלת תוצאות מצוינות משניהם. כמובן שאילו מחיר הקיצ'נאייד היה נמוך יותר כשקניתי את ה-KMIX, היו לי 2 קיצ'נאייד. בקיצור, עזבו שטויות ולכו להכין איזו עוגת שמרים טובה!
28. מסכימה עם מס 12
ויקי ,   מרכז   (04.01.09)
מסכימה לחלוטין עם מספר 12. יש לי קיצ'ינאייד חדש יחסית,ואני משתמשת בו המון אבל הוא אינו מערבל את הבצק היטב',הוא מתחמם לאורך זמן, והבורג שמחבר את ראש המקסר לבסיס משתחרר כל הזמן(בדרך כלל בערבול בצק כבד) ושלא לדבר על מטחנת הבשר.. מאוכזבת מאוד ממנו. לפניו היה לי קנווד שהיה נפלא
29. תודה על כתבה מקיפה!
מירי ,   תל אביב   (04.01.09)
יש לי קיצ'נאייד בשנתיים האחרונות והוא עושה עבודה מצוינת - לש בצקי שמרים עם קילו קמח בלי בעיה, מקציף נהדר ועושה את כל הפעולות בלי בעיה. ואצלנו בבית הוא לא זוכה למנוחה יותר מדי... ממליצה עליו בחום, ועבדתי גם עם קנווד מייג'ור ושף, גם איתם אגב צריך לעצור מדי פעם ולגרד את דפנות הקערה, פשוט בגלל אופי התערובת שמערבבים, זו לא אשמת המיקסר. לא ראיתי יתרון אחד אפילו של הקנווד על הקיצ'נאייד. לעומת זאת הקיצ'נאייד שקט בהרבה מהקנווד.
30. יוסי - מי היבואן של אלקטרולוקס בבני ברק?????
(04.01.09)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה