אוכל  טעם החיים
מקצצים בבשר: קציצות הודו ברוטב סלרי ועגבניות
ynet
פורסם: 01.02.09, 10:33
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות ב-10 דיונים
1. קלוריות
טל ,   רמת גן   (01.02.09)
האם שווארמה הודו פחות משמינה ויותר בריאה מבשר טחון רגיל?
2. ל-1
,תקוה ,   רמת גן   (01.02.09)
מבחינת הערך התזונאי שלו ההודו הרבה יותר מומלץ מבקר טחון. לגבי הקלוריות, אני לא יודעת בוודאות. ומבחינת הטעם- היא יותר מעודנת מהבקר.
3. ומה חדש פה בדיוק?
אורית   (01.02.09)
אלה בדיוק אותן קציצות שאני עושה לילדים שלי לארוחת צהריים כשחוזרים מבית הספר. חוץ מהנענע זה אותו מתכון בדיוק. מגישה עם אורז לבן. בשביל זה צריך מתכון משף???
4. שווארמה
צפונית ,   צפון   (01.02.09)
שווארמה \הודו אדום ? מה ההבדל ביניהם? על איזה חלקי הודו מדובר?
5. הבדל בין בקר להודו - בתאבון
aa   (01.02.09)
ל-2 ערך תזונה טוב יותר יש לבקר. ההודו מחליף בארצנו הרבה את בשר הבקר או העגל. הכל שאלה של טעם ושל אפשרות כספית. מה שטעים לכם זה מה שטוב. אכן בהודו פחות שומן. בארצנו גם עושים שניצל מהודו שיש לו טעל סוליה כששניצל אמיתי הוא מבשר עגל והאלטרנטיבה השניה היא הודו. אך יש כמובן לקחת את מרכיב ההוצאה הכספית.
6. שווארמה או הודו אדום זה ה "פרגיות" (מהעוף) אבל של הודו....
דיוויד ,   ת"א   (01.02.09)
או בעברית זה הירך של ההודו אבל מפורק. ממנו עושים שווארמה בדרך כלל או שישליקים (פעם היה מאד נפוץ בסטקיות,שמו חתיכת שומן כבש בשיפוד לטעם וקראו לזה שיפוד כבש...חיחיחי) צבעו קצת כהה לכן הודו אדום. להבדיל מ - חזה הודו שממנו עושים פסטרמה או שניצלים שנקרא הודו לבן. כי הצבע שלו אפרפר לבן כזה.
7. צל"ש לצלם.
אבי ,   תל אביב   (01.02.09)
מתכון פשוט ביותר והוא נראה פשוט מעולה בצילום. בכל מקרה, המתכון לא מחדש שום דבר חוץ מהנענע, שלא נראה לי שמוסיפה משהו מיוחד מאחר שגם ככה המתכון מיועד לילדים.
8. אני מקווה שאת לא מנג'סת כמו שאת מבשלת
מה הבעיה שלך?   (01.02.09)
9. ל-8, לא רשמת שהנזיפה המוצדקת שלך היא במס' 2
רונה ,   ירושלים   (03.02.09)
מצטרפת לכל מילה של 8 . אורית, אם את כזו חכמה אולי תכריזי שאת שף ותציעי לקהל הרחב מתכונים פרי עטך. תהיי אז פחות זועמת, זה בטוח .
10. ל-6 פרגיות זה שוקים ולא ירכיים. קצת אנטומיה בבקשה
aa   (03.02.09)
חזרה לכתבה