אוכל  טעם החיים  ביקורת מסעדות  ארוחה עסקית
לאדוני באהבה: עסקית ב"כתית"
אמיר קמינר
פורסם: 22.02.09, 10:45
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 49 תגובות ב-31 דיונים
1. יש גם עיקרית?
יפעת   (22.02.09)
2. היינו ומאוד התאכזבנו!!!!
אלמונית ,   פ"ת   (22.02.09)

אנחנו היינו בכתית לפני כשנה ומאוד מאוד התאכזבנו.

גם כשפיצו אותנו - הטעו אותנו וציפו שנשלם עבור מה שלכאורה היה אמור להיות פיצוי.

היחס היה מזלזל וממש לא השאיר מקום או חשק להגיע לשם שוב.

לא ממליצה בחום!!

 

3. אתם יודעים מה אני יכול.....
ישראלי   (22.02.09)

אדון קמינר

אתה יודע מה אני יכול לעשות עם 117 ש"ח ?2 ארוחות מלאות כל טוב ל4 נפשות

,סלטים ,מרק, בשר ,תוספות, שתיה וקינוח

כן בבית הכי טוב שיש

ולא איזה פאלצניזם,בשביל שתי דוגמיות של מנה ראשונה

117 ש"ח

למה מה קרה?

יאללה רדו לעם,במחירים כאלה ,מצידי שתיסגר ואתמול !

קמינר אפשר להמליץ גם על מקומות יותר עממים וזולים

לעם ישראל.

ולא לעשות פרסומת למר כתית המסכן שצריך למכור

שתי מנות ראשונות ב117 ש"ח

רדו לעם !!!

4. המסעדה הכי טובה בארץ!
אייל ,   גבעתיים   (22.02.09)

העסקיות ממש משתלמות למי שלא רוצה להוציא מאות שקלים ועדיין ליהנות מהייצרות של אדוני.

5. מסעדה מעולה!
עדי ,   רמת השרון   (22.02.09)
לפחות יש יתרונות למיתון: אפשר להנות ממסעדות הגורמה מבלי להוציא מאות שקלים! וכתית היא בלי ספק בטופ שלהן.
6. הינו בכתית. נחמד אבל יקר בלי פרופורציה
זוג שהיה   (22.02.09)

ביקרתי עם אישתי ביום הולדתי אכלנו מנה ראשונה אחת (שנינו) + מנה עיקרית +כוס יין סה"כ

780 שח לזוג (ללא הטיפ של 10%) עם הטיפ 850 שח

התאכזבנו מאוד בגלל המחיר (לדעתי לא היה שווה הוצאה של 850 שח)

האוכל היה נחמד ולא יותר מכך.

לא שווה הוצאה כספית כל כך גדולה.

 

והטיפ לא מבין למה הכלל הוא 10% אם הארוחה יקרה מדוע צריך להפריש 80 שח להגשת הצלחות (השירות), אין שום הבדל בין הגשת מנה יקרה להגשת מנה זולה מבחינת המלצר זאת אותה עבודה.

למה לא לכתוב מחירים כולל שירות בתפריט כדי שנדע מראש כמה תעלה לנו המנה.

7. השף מוכשר אבל המסעדה טרחנית ויומרנית
דור   (22.02.09)
8. הקונספט הזה קיםם במסעדה כבר מזמן.
דדי   (22.02.09)

אין שום דבר חדש.האפשרות של שתי ראשונות או ראשונה וקינוח קיימת במסעדה זמן רב לצד העסקית הרגילה ב-140 ש"ח.

 

כך או אחרת,המסעדה הזו מעולה (הייתי מספר פעמים בעסקית שלהם) ונותנת חוייה קולינרית נפלאה.

 

ימותו הקנאים.

9. רואים ש-3 לא היה בעסקית, כי מה שמאפיין אותה זה המ
כתית פשוט מעולה   (22.02.09)
המון אוכל. בפעמיים שהיינו לא יכולנו לאכול קינוח. ואנחנו באמת לא סובלים הגשה של דוגמיות ופלצנות וגם לא אכלנים קטנים
10. באמת הגזמתם!! במסעדות לא פחות טובות כמ
באבו ,   מרכז   (22.02.09)

רפאל יש עסקית ב 65 ש"ח, במסה יש עסקית מעולה ב 70 ש"ח (כולל מנה עיקרית כמובן כמו שצריך. אפשר גם לשדרג את העיסקית ל 90 ש"ח וכו') וכאן עבור 2 ראשונות שאתה מעמיס ב 30 שניות כל אחת מבלי לתקוע גרעפס לוקחים 117 ש"ח!!! מזל שעוד דוחפים לך לחם אחרת באמת אנשים יבכו.

אין לי בעיה לשלם הרבה כסף לארוחה מעולה מדי פעם ולהתפנק אבל בחייאת אני רוצה תמורה עד 600 ש"ח לזוג אפשר לחיות פעם ב לאירועים ספציפיים (מאוד נהניתי ברפאל,מסה למשל)  אבל לגזול 900 ש"ח לארוחת ערב טובה או 117 ש"ח בעסקית מזוייפת בלי מנה עיקרית זה כבר בהחלט מוגזם לטעמי. שירגיעו ומהר!!!!!!!

 

11. קמינר ! תתעורר !
הרעב המתמיד ,   עמק הבכא   (22.02.09)
בפברואר 2009 עם תוספת של 20,000 מובטלים ו 20 מסעדות שנסגרות לדבר על עיסקית ב117 ש"ח, אדוני ביחד איתך חיים בסרט. מה זה מרק ערמונים לא חם ואפילו צונן עם הסבר של מלצר יעיל, או מרכיבים בירקות שלא השתלבו ? הלו !!!! השכמה !!! אדוני תמיד הראה את הגבול העליון של המחירים אבל לא צריך להיסחף אחריו ועוד לתת לו ציון כזה !
12. חשוב לסייע גם לי לשרוד...
שורדת בקושי ,   כל הארץ   (22.02.09)
13. אין על מאיר!
מור ,   ראש העין   (22.02.09)

כל ביס- צמרמורת של תענוג.

 

הייתי ואני אחזור בטוח!

14. אני אכסח את כל מי שיגיש לי מנה מכוסה "קציפה" !!
קצף   (22.02.09)
די כבר !!!
15. מצטרף לשאלה של מגיבה 1 - יש עיקרית?
(22.02.09)
או שמשלמים על עיקרית בנפרד?
16. מלצרית
לגבי עניין המלצר...   (22.02.09)
אם אתה מגיע למסעדת יוקרה, תצא מנקודת הנחה, שייתכן והטיפ ינשוק ל100 ש"ח. מאחר ורק המלצרים הטובים ביותר מתקבלים לעבודה במקומות כאלו, בזכות המשכורת שמבוססת על הטיפים. לכן זוהי טעות לשמה להגיד שההגשה של המנה זוהי אותה הגשה. אתה לא תמצא שם מלצר מה"נאפיס" מגיש לך...
17. המסעדה המדהימה ביותר
קיפ   (22.02.09)

הייתי בה לפני שנתיים (אאוצ', זכרון מתוק) והיה מדהים.

אמנם אני סטודנטית תפרנית, אך במסגרת יום הולדת ועם רצון לנסות משהו אחר הגעתי לכתית. זאת פשוט ליגה אחרת, אי אפשר להשוות אותה לשום מסעדה אחרת בארץ!

 

אז נכון, אני לא הקהל שיחזור לשם מספר פעמים בשנה, כי פשוט אין לי את הכסף, אבל אני שמחה שיש כאלה שממשיכים לפקוד אותה, וכך כאשר ארצה לשוב היא עדיין תהיה שם.

 

וזה ממש לא סותר את זה שאני מאוד אוהבת פלאפל, אבל מאיר אדוני שירד לעם? באמת, מה הקשר? פלאפל זה פלאפל ומסעדת יוקרה זאת מסעדת יוקרה. אף אחד לא מת מ-117 שקלים, רובינו מוציאים על שטויות הרבה יותר (כבלים, פלאפונים..)

 

 

18. השף אדוני ראוי
שלומית ,   תל אביב, אלא מה   (22.02.09)

לכל התשבוחות האפשריות, הוא אכן שף מעולה

 יצאנו לחגוג את יום נישואינו בכתית היה יקר מ-א-ו-ד אך שווה ומעולה, הטמעים השתלבו בצורה יוצאת מן הכלל

המלצר שלנו היה חמוד (אולי כי אנחנו היינו חמודים בחברה ולא מעיקים..) ואפילו קיבלנו במתנה את הספר של אדוני חתום כי היה ערב חג אז (13 באוקטובר מי שמתעקש לבדוק),

אבל עוד יעברו ימים רבים עד שאלך לשם שוב עקב המצב הכלכלי אלא אם מישהו מחפש מבקרת מסעדות ..!

19. אני איתך.
הודי   (22.02.09)
20. איזו תמונה מכוערת של אוכל
יאקי קקי   (22.02.09)

פשוט לא מעורר תיאבון וקשה לזהות מה מונח בצלחת.

נראה כמו משהו חי- מת.

ומזה מתפעלים?

תאכלו חרא!

מליון זבובים לא יכולים לטעות.

21. מאחורי הגו...
לרה ,   מרכזיה   (22.02.09)

חגגנו במסעדה שהייתה בנצר סירני יום הולדת.כשהתישבנו משהו לימד את המלצר שלנו איך להגיש יין והוא שיחק אותה דקה אח"כ תוך רצינות תהומית.מגעיל-הכאילו יוקרה. 800 ש"ח השארנו למנות דגימה "עלק" עולש" -אונדיב.חבל על הכסף ועוד עבור הצגה עלובה.

הלאה למתחזים

העממית

22. היינו לפני חודש ולא נהיננו
בז נאדום   (22.02.09)

אני וזוגתי אכלנו בכל העולם במסעדות מצוינות ואנחנו מזהים בישול עילי כשניתקלים בו.

לצערי הארוחה שאכלנו בכתית הייתה בינונית הן מבחינה רעיונית והן בביצוע.

המנות סבלו מתיחכום יתר והיו עמוסות ברבדים רבים של טעמים ללא כיוון ברור.

הייתה תחושה שבכל מנה יש שניים-שלושה מרכיבים מיותרים שהוכנסו כדי להרשים ולמעשה רק גרמו לטעם להמרח ולאבד את החוד - מעין סלט  שחזר על עצמו.

מבחינת טעם המנות היו סבירות בלבד ולא התעלו מעבר לכך.

מבחינת ביצוע גם כן סביר בלבד.

אהבנו הרבה יותר את אורקה זכרה לברכה בגלל הטעמים המובחנים והאמירה בקולינרית הצלולה והברורה.

מבחינת השרות בכתית היה סה"כ נעים אם כי מעט מתנשא לעיתים.

לסיכום - לא נחזור בקרוב לצערי.

23. אני תמיד אעדיף שווארמה טובה על פני כל מסעדה פלצנית
אידו   (23.02.09)
24. אפשר גם אחרת
מחושבת ,   ת"א   (23.02.09)
אז ככה, לכל הפלצנים פה שבשביל להרגיש גורמה מוכרחים לשלם כ-800 ש"ח לזוג (לפני נוזלים) רציתי לאמר לכם שיש אלטרנטיבה אחרת והיא גורמה והיא זולה יותר. קימל. על קימל שמעתם? כל ביס מהמנות שתזמינו שם הוא גורמה בהחלט, ותקבלו ארוחה שלא תשכחו עוד הרבה זמן. וזה תקף גם לגבי מסעדת תמרה. אז מה אמרנו? אמרנו 2 מסעדות צרפתיות גורמה עם שפים קולינרים ששמם הולך לפניהם, מסעדות שקיימות למעלה מ-10 שנים והחשוב ביותר, על החוויה הבלתי נשכחת תשלמו בעסקית 79 ש"ח בקימל (ראשונה+עיקרית+שתייה) ו- 85 בתמרה (ראשונה+עיקרית+קינוח), אה וחוץ מזה תקבלו גם את לחם הבית+חמאה בשתיהן. אז עכשיו מר קמינר היקר, תאמר לי כמה ארוחות חינם אתה מקבל בשביל ההמלצות האלו לאדון כתית אדוני...???
25. לא הייתי ולא אלך אין הצדקה, יש מסעדות זהות בחצי המ
עקרוני   (23.02.09)
26. כמה רדודים וחסרי תרבות ובמיוחד תרבות קולינרית
יהונתן ,   ת"א   (23.02.09)
יכולים להיות בעם הזה, כל פעם שישנה כתבה על מסעדת גורמה יוקרתית כל דפוקי העם ניזעקים וכל אילו ששניצל הוא הסף הגבוהה ביותר לתרבות האוכל שלהם מוציאים את זוהמת שיכלם ונפשם בטוקבקים. אין פלא שהעם הזה מידרדר תרבותית בגלל שינאת חינם ובורות תהומית..... עם ישראל חי
27. העיסקית -117- יקר מאד יקר ! תרד לעם נבוא גם !
דיגי   (23.02.09)
28. אוכל מושקע אבל מבולבל וקצת הזוי
דנה   (23.02.09)
29. אז מה כן עומד בסטנדרטים של כתית? רושפלד? רפאל?
חן   (24.02.09)

כי ברושפלד מגישים עסקית מופלאה ב-95 ש"ח וברפאל מגישים עסקיות בטווח של בין 65 ל-115 ש"ח שכל אחת מהן יותר קסומה מהשנייה. אין לי כוונה לזלזל בכתית אבל העובדה שמדובר במסעדה כמעט הכי יקרה בארץ (אולי חוץ ממול ים) עדיין לא הופכת אותה גם להכי טובה. המטרה של עסקית היא לשמור על טיב האוכל תוך צמצום רווחים למינימום, ותסלח לי,ף אבל לא נראה לי שאדוני הבין את הרעיון.

ובהערת אגב- אין קשר בין כותרת הכתבה לבין התוכן שלה. נראה כאילו הכותב מנסה בכוח להתחנף למאיר אדוני תוך התעלמות מכל קריטריון אובייקטיבי וחבל שכך. YNET, לתשומת ליבכם.

30. היינו פעמים ראשונה ואחרונה!!
יפה ,   תל אביב   (18.05.09)
אוכל פלצני טעמים מבולבלים אין התייחסןת להערות, אין תמורה עבור המחיר הגבוה
תגובות נוספות
חזרה לכתבה