אוכל  טעם החיים
סמיך ומהביל - מרק שעועית טוסקני
ynet
פורסם: 01.03.09, 11:42
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 26 תגובות ב-16 דיונים
1. נשמע נהדר. אני הולכת לעשות.
(01.03.09)
2. הצעה טובה ממני
המומחה ,   צ.מ   (01.03.09)

תשרו את השעועית

אבל אל תחליפו  מים

החלפת המים גורמת להוצאת הגזים

ושעועית ללא גזים

זה כמו חתונה ללא תזמורת

כל הכיף הולך.

3. למה לרמות?
רעבה ,   ת"א   (01.03.09)
בתמונה של המרק המדהים רואים גם שעועית כהה יותר מהשעועית הלבנה שבמתכון... לא רוצים לגלות לנו את כל הסודות? ....
4. שאלה - המים שמוספים הם מבישול השועית או חדשים?
אביגדור ,   ת"א   (01.03.09)
5. למרק טעים יותר
MaX   (01.03.09)
מומלץ להוסיף בשרים מעושנים כגון חזה אווז או פנצ'טה.
6. למס' 2
תוקע הנודים ,   צור משה   (01.03.09)

איך אתה לא מתבייש

לאכול שעועית זה אחד מהנאות החיים

אבל לתקוע נודים זה בושה

אני עושה אותם תמיד יוסופים בשקט

כדי שאף אחד לא ידע מאיפה הם באים

אבל הריח ... אלה ירחמו

כולם בורחים מהמקום

וחושבים שיש תקלה בביוב.

 

ראו הוזהרתם.

7. מרק טוסקני - מהיר וטעים
דני   (01.03.09)

מרק מהיר ,טעים,בלי השרייהו בלי לוגיסטיקה מסובכת.

שקית תערובת ירקות קפואים 800גר (אפונה,גזר,שעועית ירוקה,תפ"א) ,קופסת שעועית אפויה (כן שימורים),קוספת רסק עגבניות.,ליטר וחצי מים וארבעה כפות אבקת מרק.

מרתיחים את המים מוסיפים את שקית הירקות הקפואים,רתחו מוסיפים השעועית,רסק העגבניות,אבקת המרק קצת פלפל (מלח לא חובה בגלל אבק' המרק) אפשר להוסיף כפית בזיליקום יבש ,מבשלים רבע שעה וזה מוכן.

8. במציאות העגומה שלנו
שושלה10 ,   צפת   (01.03.09)
עד שהולכים להכין את המרק - טרח נגמר הגשם והקור
9. יופי של מתכון. תודה
נטע   (01.03.09)
10. למה אני לא מצליחה לרשום תגובה ? רק כותרת?
לימור   (01.03.09)
11. 7 צודק מי משרה היום שעועית כשיש בקופסאות
אוהב שעועית   (01.03.09)
12. האם יכול להיות גרוע יותר?!
נטע   (01.03.09)

 

13. האם אפשרי במקום לבשל את השעועית
טלי   (01.03.09)
בנפרד שעה וחצי, לשים  ישר בסיר המרק ולבשל ביחד עם כל יתר המצרכים במשך 3 שעות ?   במקום שעה וחצי בנפרד ואח"כ בסיר עוד שעה וחצי?
14. Israeli Military Bean Soup
(01.03.09)
Sorry about the english. My computer doesn't have hebrew. It has been a long time, but I still remember the wonderful, dark 'bean soup' that I enjoyed in the army (in 1960's). Unfortunately, I do not know how to make it. Can anyone help me
15. מי יודע אך ליצור את הצבע האדום שיש למרק??
שאלה חשובה   (02.03.09)

חלק אומרים לשים סלק  / עגבניות / פפריקה

מה הכי טוב ?

16. אם נותנים פה אוופציה להגיב , למה לא עונים על
טלי   (02.03.09)
שאלות?????????
חזרה לכתבה