אוכל  טעם החיים
שייטל: מלך בשר ודם
אמיר קמינר
פורסם: 11.03.09, 13:25
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 31 תגובות ב-15 דיונים
1. שייטל - אחד הנתחים המוצלחים ביותר!!
א.   (11.03.09)

פילה - אין לו טעם ומשעמם

אנטרקוט - יותר מידי שומני והטעם סביר

סינטה - לא כולם יודעים להכין אבל זה בשר בעל טעם מעולה. חייב לא יותר ממדיום

שייטל - המלך! :-) .... נסו ותהנו!

 

הדברים נכתבו ע"י דרון -אמריקאית :-)

2. עוד הוכחה שאין קולינריה אמיתית הארץ, רק הסעדה.
דני מ.   (11.03.09)
אחרת מזמן היינו נהנים מאוכל אמיתי ולא רק ממנות שמוכרות.

מצד שני, אולי אין עדיין קהל לאוכל איכותי כל זמן שלקוחות לא מבינים למה אין חומוס בתפריט.
3. מחירי בשר מופרזים בכתבה
עודד   (11.03.09)
מחירי הבשר המופיעים בכתבה מופרזים ביותר, בודאי לאחר ירידת מחירי הבשר המיובא.
4. אין כמו הבשר של אדום אדום
אורית   (11.03.09)
5. ב"בלאקסטיר" בהרצליה יש ראמפ סטייק מעולה!
נועיה ,   ראשון לציון   (11.03.09)
6. מה עם העברית ??
חיים   (11.03.09)

YNET האם העורך והעורך הלשוני נרדמו בשמירה? פוטרו ? או שגם הם לא יודעים עברית.  מה זה קצביה ?

 

בעברית קוראים לזה איטליז !!!

7. על מנת לקבל ארוחה עם ניחוח אסיתי (יפני)
דני   (11.03.09)
המירו את הרוטב המוצע לחצילים, בזילוף של שמן שומשום, רוטב סויה וג'ינג'ר קצוץ. הולך מעולה עם השיפודים.
8. כתבה יחצנית לתפארת
יגיל   (11.03.09)
9. סליחה, חברים פלצנים, אבל אין כמו כתף 5 בתנור
בשר קפוא מהסופר   (11.03.09)
10. ומה עם הסבל של הפרה / עגל ? הגיע העת לצמחונות.
אבי   (11.03.09)

הזמנים השתנו והעגיע זמן הצמחונות

בשר הוא מזון לא בריא, לא אקולוגי, וצריכתו תמיד קשורה בסבל של בעלי חיים.

הגיעה העת לצמחונות.

 

 

11. אני לא יודעת איפה קונה הכותב
טלי ,   צפון   (12.03.09)

לפני שנה בערך היה ניתן למצוא את נתח השייטל במחיר של 70-80 ש"ח מבית אדום אדום כמעט בכל רשתות השיווק אח"כ הורידו אותו מהמדפים בשל העלויות של ההכשרה של הנתחים האחוריים (ניקור) ולפני חודש שוב הם הופיעו במקררים של רשתות השיווק רק הפעם המחיר יותר מאנטריקוט.......ומגיע ל - 149 ש"ח לק"ג.

אכן נתח מדהים, כמוהו גם הכף והצ'אך אבל אין צידוק במיתון של היום לשלם מחירים כאלו גבוהים על הבשר...ויש כאלה ביננו שעדיין אוכלים בשר שעובר שחיטה כשרה.

 

12. הגיע הזמן להוסיף עוד פרה למדורה
חן   (12.03.09)
13. קצת עובדים עלינו, לא?
הקרניבור   (12.03.09)

רק אני יצאתי עם ההרגשה שהמחירים של המנות במסעדות נשארו אותו הדבר אבל הנתח הפך מסינטה ואנטריקוט לשייטל?!?!

14. שייטל מעולה. רק בעיה 1
(12.03.09)
קשה מאוד להשיג על בסיס קבוע.
15. אוכלים תחת של פרה מלא בחרא ובדם .. טעים
קרניבור   (10.06.16)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה