אוכל  טעם החיים  בישול קל עם פסקל
צלוי ומתקתק: שלושה מתכונים לעוף בתנור
פסקל פרץ-רובין
פורסם: 09.06.09, 12:44
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 41 תגובות ב-23 דיונים
1. הרי מתכון מוצלח ומצליח בכל פעם
לולה   (09.06.09)

3 ירכיים

3 שוקיים

לרוטב:שליש כוס סויה

שליש כוס טריאקי

שליש כוס סילאן

כף גדושה אבקת מרק בצל

2 כפות שמן

לערבב היטב

לשפוך על העוף

לתנור ומידי פעם להפוך את העוף הנצלה

יאמי,ולמושלמות-אורז לבן

2. מתכון הייטקי - מנה עקרית וקינוח יחד...
מיכל ,   ת"א   (09.06.09)
3. ביקורת
ביקורת כתבה   (09.06.09)

פסקל שלום,

תודה על נכונות להביא מתכון מתקתק שאולי רוצים לאכול אם בכלל.

ברצוני לבקש אולי פעם תביאו מתכונים מהמטבחים של מסעדות כשרות

וטובות שאפשר לאכול בכל מטבח בישראל או ממטבחי המלונות היוקרתיים בארץ.

עוף צלי טעים לכולם,מרק/רוטב קוסקוס אמיתי מאד,תוספות שוות של אורז

בהחלט מתכונים שיכולים לעזור לכל אישה שעובדת ואחרי 12 שעות בחוץ

רוצה לבוא לאכול אוכל שהוא פשוט טעים.

והבעל או הילדים או סתם אורח יבוא וירצה לאכול אותה אישה מהמטבח

תחמם במיקרו או בתנור ארוחה שלא היתה מביישת את המתכון המוצלח

שקראה אצל פסקל.

תודה

4. למה הכל מתוק? למה?
קצת גיוון...   (09.06.09)
5. תגידו?מה הבעיה שלכן/ם
יודל ,   י_ם   (09.06.09)

המתכונים נשמעים חמודים מהירים מגוונים לא מצריכים יום לימודים ארוך ולא טיול בחנויות אקזוטיות.

יאללא מספיק להתבכיין וללכלך, תנסו פשוט להנות.

6. תגובה למתכון
(10.06.09)
חרא של מתכונים
7. מתכונים עלובים
ד.   (09.06.09)

נו באמת, המתכון שלך לרוטב לעוף, זה להשתמש בצנצנת רוטב מוכן?

את פשוט בשלנית המאה. שעברה!

כל כך אייטיז שזה כבר לא קאוי לקאמבק.

 

8. מתוק מתוק מתוק מתוק מתוק מתוק מתוק מתוק
מותק   (10.06.09)
למה הכול מתוק???????????
9. what is the english name for "silan"? toda!
anna   (10.06.09)
10. יותר מידי מתוק משהו יותר פיקנטי ולמה מתוק מתוק
מתוקה   (10.06.09)
11. הבעיה שזה מכיל כמויות עצומות של סוכר
ילדת סוכר   (09.06.09)

למה בכל המתכונים פה או שיש חבילת מרגרינה פלוס שמנת פלוס גבינה קשה ושמנה או שיש כמויות ענק של סוכרים ואחר כך מתפלאים למה יש לחץ דם גבוה, סוכר גבוה ושומנים.

 

מה, אין מתכונים גם טעימים וגם בלי הרבה שומנים?

 

 

12. תשובה לעברית שפה קשה קשה
אריה ברזל ,   טירת הכרמל   (10.06.09)

העברית אינה שפה קשה  היא פשוט מחולקת לקטגוריות -.למשל העברית המשפטית  -הטכנית של כלי רכב- של הרפואה וכך העברית של הבישול המוסדי

משום שאים היו כותבי ספרי הבישול  משתמשים במושגי הבישול המוסדי  אזי

הספריםהיו נגמרים אחרי -5עמודים[בישול מוסדי הוא בישול בסדרות יצור גדולות]--

 

13. הרמתי את הכפפה !
ארנון   (10.06.09)

עוף בקארי - מפלאי המטבח הצה"לי

 

1 עוף במשקל 3 ק"ג (כזה שהכשירו טוב טוב עם הרבה מלח ושטפו במי כלור כדי שעוף בן 5 שבועות ישקול 3 ק"ג.  כשרות בד"צ, כמובן, 55 ש"ח לקילו\9

2 כפות אבקת מרק עוף (בשביל "טעם של אמא")

5 כפות אבקת קארי (שיהי עטם טוב אחרי החימום במיקרו)

כף דבש (זה המזויף מהשוק, כדי שנקבל טעם של "מלונות יוקרה")

 

אופים שעתיים (שיהיה שרוף טוב טוב) בתנור הבשרי של המטבח

מגישים עם מרק מאבקה וקוסקוס אינסטנט

14. meat is murder
morissey   (10.06.09)
15. Simple
Aharona ,   TA   (10.06.09)
It doesn't appeal to you?  Don't cook it. Who cares! Bye
16. ל-11, לא צריך לכסות בנייר אלומיניום?
(09.06.09)
איך מונעים את שריפת הרוטב?
17. מתכון קל ומנצח שמו לב
me   (10.06.09)
כרעיים ו או שוקיים שמים בתבנית מוסיפים  חמש כפות דבש מיץ לימון סחוט (לימון אחד) מעט שמן  מעט מלח צ`ילי (כמו ששמים על פיצה )מערבבים מכסים ומכניסים לצליה  חצי שעה  עד ארבעים  דקות  לקראת  הסוף מסירים את  המכסה ועוד כמה דקות להשחמה מעדן
18. איך שומרים סילאן? במקרר?
עדי ,   ת"א   (10.06.09)
19. אולי יש למישהו מתכון בלי דבש ובלי סילאן?
מרים ,   ירושלים   (10.06.09)
בעלי חולה סכרת וקשה לגוון במתכונים.   תודה !
20. שתי אופציות
רוטב 3 מרכיבים   (10.06.09)

שליש כוס כל מרכיב

 

דבש-סויה-יין אדום

דבש-סויה-קטשופ

 

עם בצל או תפו"א או בטטות,

איזה פרי

שמש, צימוקים,  שזיפים

אפשר רוזמרין, אפשרנטימין אפשר קינמון, אפשר פלפל שחור,

 

עוף קשה לקלקל- תהמרו!!!

21. מתכון אלוףףףף
טליה   (10.06.09)
מתכון שמצאתי והכנתי אותו בבית ובעלי אהב אותו מאוד. אמר שזה אחד המאכלים הטעימים שהכנתי.
22. עוד מתכון
אולגה   (10.06.09)
מתכון ממש מוצלח
23. כובע
יוצמח   (10.06.09)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה