אוכל  טעם החיים  מתכון לבריאות
כמה זמן מותר לשמור? בטיחות מזון בקיץ
פיליס גלזר
פורסם: 17.06.09, 10:07
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-12 דיונים
1. חשוב מאד, תודה פיליס!
לילי   (17.06.09)

 

2. מה לגבי אחסון דגנים וקטניות יבשים?
(17.06.09)
ומה עם אוכל מבושל?
3. ומה עם חומוס<<<<?
משה   (17.06.09)
4. לשם מה האגוזים
יודל ,   י_ם   (17.06.09)

זה רק אני פיספסתי את השימוש באגוזים בליקר שזיפים?

 

5. האגוזים הם רק לקידום מכירות
הדוד שלה ,   הוא היבואן   (18.06.09)
6. לכמה זמן טוב משהו שנפתח כבר?
שאלות המשך   (18.06.09)

לדוגמא כמה זמן תחזיק צנצנת מיונז במקרר לאחר הפתיחה? ומה זה אומר אם פתחתי אותה ביום האחרון לשיווק שימוש?

מה המשמעות של תאריך אחרון על מוצרים קפואים כמו בשר ודגים? האם הם מתקלקלים גם בהקפאה?

7. יופי של כתבה, למה בננות לא במקרר?
דן   (18.06.09)
8. בייצים
אני ,   חיפה   (17.06.09)

נשמע לי מוזר להכניס את קרטון הביצים למקרר, הוא מלא חיידקים, אני מעבירה את הבייצים לקופסא סגורה.

9. התמונה של הדגים המתים נוראית!!!
מיכל   (18.06.09)

איך אנשים מסוגלים לאכול דבר כזה יפה ומתוק???

ועוד כשהוא מוגש ככה במלוא תפארתו בצלחת

 

10. בכתבה חסר המון מידע
דורית ,   חיפה   (21.06.09)

כמה זמן להחזיק את הביצים במקרר

כמה זמן להחזיק את המיונז במקרר

ולהשוות זמן עם תאריכי תפוגה וכד'

11. לפיליס לגבי המיונז
ארז   (28.06.09)

היי פיליס

במקרה בסופר לחצתי על צנצנת מיונז פלסטיק של תלמה

ויצא אויר ושהרפתי הצנצנת חזרה . משמע הצנצנת לא אטומה !

נסו ותראו

12. להקפיא מיץ בצנצנת זכוכית? לא תתפוצץ?
(08.05.17)
חזרה לכתבה