|
הידד! אך איזו כתבה נהדרת. עברית לתלפיות, ניחוחות וטעמים שמימיים, קולחת ומידעת. תאווה לחיך ולקורא. כל הכבוד!
|
|
|
2. מלכה!! איזה יופי של כתבה. שמרתי לנצח.
|
|
|
האם יש לקלות את האגוזים או השקדים ?
|
|
|
4. אז למה לא יוצא לי כמו הקונדטוריות?
אני עושה בדיוק לפי מה שרשמתם ולא יוצא לי בדיוק, אני רוצה שמרים שנמר גם למחרת
|
|
|
האפיה היא הבעיה בשמרים - כמה זמן? איך דואגים שלא יהיה אפוי מידי או ישאר לא אפוי? מה עם הרעיון של לשים מים בתנור - לדאוג לאדים. האם עוזר?
|
|
|
|
|
איזו כתבה יפה. כל הכבוד. נהנתי מאוד לקרא.
|
|
|
יעל - כל הכבוד ! כתבה מדהימה. כל כך מושקעת ומלמדת.
|
|
|
9. אין כמו שוקולד לבן וקפה כמילוי.
|
|
|
10. שמרים ברוגמן ועולה ועולה
תרגישו בהבדל בצורה מיידית
|
|
|
11. פששש מדהים, באמת!
אלימלך זורקין , |
המערה הסודית |
|
(19.06.09) |
אבל מה אני יעשה עם הדיאטה שלי? ואיי ואיי ואיי
|
|
|
12. תגידו הם לא מסטר שף קונדיטור? כמה טייטלים שקריים מוסיפים?
שף זה תואר לא לטבח , |
אלא למי שלמד |
|
(19.06.09) |
לא כל אחד שפותח מאפייה הוא שף קונדיטור. ולא כל אחד שגמר בית ספר לבישול הוא קונדיטור, או שף או כל דבר אחר. בצרפת זה תואר שניתן רק לאחר הרבה שנים. רק פה כל קרין גורן קוראת לעצמה שפים.
אפשר לקרוא להם אופים. יש מילה בעברית במקום קונדיטור: אופים!
|
|
|
13. ולפני המיקסר לא היו עוגות שמרים? קשקוש. אפשר להכין גם ביד
|
|
|
14. באיזה גודל כדורי הבריוש? למה המתכונים הם חידות
אי אפשר לכתוב מתכון כמו שצריך עם תמונות במקום כל הקשקשת הזאת של הקונדיטורים?
|
|
|
|
|
אחלה כתבה למרות שאת רובה ידעתי. לקח לי זמן ללמוד אבל היום יוצאים לי דברים נהדרים עם ידיים קשורות מאחורי הגב. הדבר היחידי שלא ממש יוצא לי כמו במאפיה זה לחמים - אפשר לתת טיפים ספציפים יותר ללחמים? האם יש צורך במשפרי אפיה כדי שיצא לחם כמו במאפיה ? אם כן מהם משפרי האפיה הללו?
|
|
|
אבל בהוראות העבודה של המתכון -רול שקדים וקנמון חסר הקמח בהוראות
העבודה.
|
|
|
18. יעל, תודה, כרגיל אין עליך.
כתבות מדהימות ומושקעות. את מספר 1. אני פותח את מדור האוכל בYNET רק כדי לראות אם יש כתבות חדשות שלך.
|
|
|
19. נפלא- גם הבראצל בדיזינגוף על בסיס שמרים
פריך וחם עם כל המילויים והציפויים- שדרוג של הבייגלה המוכר שלנו ובן דוד של הפרעצל.
דיזינגוף -פנת בן גוריון
|
|
|
20. אין על השמרים של "שמרית"!
"שמרית" שולטת! |
|
|
(19.06.09) |
|
|
|
21. יא ווארדי...מפתה ומגרה.
מאוחר מידי לשמרים |
|
|
(19.06.09) |
|
|
|
22. כשהיינו במלון המלך שלמה באילת אכלתי שם עוגת
שוקולד שמרים אלוהית!!
|
|
|
23. לרכך וזיגוג עוגת שמרים
כשאופים את רולדות השמרים..ורוצים שלא יהיו יבשות ורוצים לקבל צבע יפה...לוקחים כוס מים עם חצי כוס סוכר..מבשלים בפינגאן...עד שיהיה סמיך..מורידים מהאש ו 10 דקות לפני סיום האפיה שופכים על הרולדות..יוצא יפה וטעים .אחרי 10 דקות וכשהעוגה אפויה0- לכבות התנור..בתאבון
|
|
|
1. האם צריך לכסות את הבצק בזמן ההתפחה? ואם כן, אז איך (מגבת רטובה, ניילון נצמד)?
עוד שאלה - לאחר ההתפחה הראשונה, אני מוציא את האויר מהבצק ואז קורה לי לעיתים קרובות שהבצק לא תופח כמעט בתפיחה השניה. מה עושים?
תודה
|
|
|
25. אולי תגלי לנו איפה אפשר להשיג ריבה אדומה?
שושה , |
ירושלים |
|
(19.06.09) |
אני רוצה להכין עוגיות סנדביץ ריבה או למלא את הסופגניות שלי בריבה המקורית!!! לא חיקויים איפה אני משיגה אותה? חברה? קישור?
|
|
|
במה ניתן להחליף את החלב והחמאה אם רוצים שהעוגות תהיינה פרווה?
|
|
|
27. כל הכבוד לצלם ששיגע את כולנו
|
|
|
|
|
29. כתבה מענינת מאוד.כל הכבוד
|
|
|
כן אולי זה נשמע כאילו אנחנו חיים על העצים אבל תתפלאי מותר לנו אפילו חמאה לפעמים יש גם קמח כשר .. תגידו השתגעתם?
| |