פשוט וטעים: (לקוח בשינויים קלים מאתר מתכונים נט מס 1 ברשת!!!)
1. מערבבים 2 כפות סומק, רבע כפית אגוז מוסקט, רבע כפית קינמון, מלח , פלפל שחור ומיץ מלימון אחד. משרים את הכרעיים בתערובת כמה שעות
2. בינתיים מבשלים חצי שעה על אש נמוכה קוביות פלפל אדום ובצל סגול עם כוס אבקת מרק עוף.
3. שמים את העוף במגש עם כל הנוזלים, ושופכים מעל באופן אחיד את הפלפל והבצל כולל נוזלי הבישול. מכסים ומכניסים לתנור ל40 דקות ב 200 מעלות.
4. אחרי 40 דקות מוציאים את הכיסוי ונותנים להשחים עוד 25 דק'.
5. אפשר להוסיף בשלב 3 צנוברים.
מגישים עם פטרוזיליה קצוצה מעל.
יוצא פצצה