אוכל  טעם החיים  וידאו  מסאלה פושקרנה
לא סמבוסק, סמוסה
אלעד רובינשטיין
פורסם: 13.08.09, 12:36
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 90 תגובות ב-61 דיונים
1. רינה, תעשי לי סמוסה!
סמי   (13.08.09)
2. בורקס
אכלנית   (13.08.09)
מצוין גם כמילוי בבצק עלים כמו בורקס
3. סמבוסק, סמוסה, סומוס - כולם מאותו מקור
אסיה   (13.08.09)
כיסונים ממולאים, מטוגנים או מורתחים במרק. סמבוסק בעיראק, סמוסה בהודו, סומוס באוזבקיסטן.
4. מה עם גרסה לא מטוגנת?
יוני   (13.08.09)
5. לידיעת אוהבי המטבח ניתן לשים כל מיני מילויים
נתן ,   דרום   (13.08.09)

כמו בשר טחון ותפוחי אדמה בטיבול של קארי לבשר או כל דבר אחר כיד הדמיון

6. יותר טעים אפוי
(13.08.09)
7. בבקשה מתכון לפארתה - עם ירקות בפנים
רוזי ,   ב"ש   (13.08.09)

תפוחי אדמה+אפונה

אכלתי אצל משפחה בקופנהגן - ואני מתה להכין

8. "הודו" לה' כי טוב !
גילה מל ,   מגדיאל   (13.08.09)

.

9. חולהעל האוכל ההודי וטנדורי במיוחד
ורד   (13.08.09)
יאמי
10. כל האוכל ההודי כולל הקינוחים - מגעיל!
דליה   (13.08.09)
11. היא כזו נחמדה!! הכנתי את הפיתות מהפרק הקודם
g   (13.08.09)

 

יצא ממש מעולה. כולם  נהנו.

 

הפעם זה נראה לי קצת מסובך.

 

רוצה עוד מתכונים מצולמים של רינה. עוד, עוד עוד!!!

 

(רק שימו לב למוסיקת הרקע. חזקה מדי, משתלטת ופוגמת בסאונד).

12. מה לגבי הצ'אטני ? איך מכינים?
נחצ'ה ,   קמ"ג   (13.08.09)

רינה, אם תוכלי להוסיף מתכונים לצ'אטני ירוק (זה עם הנענע והכוברה), צ'אטני צהוב (מתוק/חמוץ), צ'אטני אדום (חמוץ /חריף)....

 

תודה

13. סמוסה זה אויב של סנדינו
מוצ'ו   (13.08.09)
14. כמה קלוריות יש בכל אחד?.......
תמיר ,   באר שבע   (13.08.09)
15. סמוסה זה פשוט
סמי   (13.08.09)

מעדן!!!!!!!!

 

זללנו המון כאלה בנפאל!!

 

יאמי

16. English please
Raj ,   Singapore   (13.08.09)
I am sure this young lady speaks english well, can you please translate the recipes for us .
17. בהודו היה בעבר אבקת סודה?.. לא!! אז איך זה מתכון הודי?
אני   (13.08.09)
18. רואים שהיא לא יודעת לבשל
(13.08.09)
19. ניראה סוף הדרך!!!
שי   (13.08.09)
20. אין כמו האוכל הפולני של סבתא איך אני מחכה לערב ששי
(13.08.09)

 

21. איזו קסם של אישה היא רינה
שלומית ,   בנימינה   (14.08.09)
פשוט כיף כל כך להסתכל על איך שהיא עובדת, מדברת, ויוצרת. אני מגיעה הערב לטנדורי ומקווה לפגוש את האישה הנהדרת. האוכל נראה מצוין, רינה נראית מקצועית ביותר ומלאה באהבה למטבח. רוצה עוד מתכונים מהמטבח של רינה. שבת שלום ותודה לערוץ האוכל על התכנים המצוינים.
22. פשוט מקסימה. לפני 15 שנה מילצרתי במסעדה שלהם, היה תענוג
לעבוד אצלם   (13.08.09)
23. תודה רבה!
(13.08.09)
!
24. מי שאומר מגעיל אז הוא בעצמו
גסטרונום ,   תל אביב   (13.08.09)

אין כמו האוכל ההודי, איזה מטבח אהוב עליך אולי פולני או רוסי....

 

25. מה לעשות הוא צודק לגביך מאה אחוז
הודית ,   רמת גן   (13.08.09)
26. אישה מדהימה, אוכל מדהים, תענוג דל כתבות עם השפית
(14.08.09)
המעולה הזו!
תודה לך רינה, את גדולה!
27. מה קרה, היום לא מתווכחים על שמו של המאכל ההודי הזה?
קוראת   (14.08.09)
אני אישית מתה על המדור הזה, ועל פושקרנה המקסימה.
אבל שמתי לב שבדר"כ המגיבים מתחילים להתווכח על שם המאכל ההודי שהיא מבשלת... תמיד יש גאון שהיה בהודו ומתחיל להתווכח "זה ממש לא צ'אטני, זה בכלל שמעאטני, כל תינוק הודי יודע שצ'אנטי חייב להכיל יותר מחמישה אחוז נוזלים - אחרת הוא נקרא שמעאטני"...
כאילו, מין גרסא ההודית לחוכמולגים שמתווכחים על ההבדל בין ריבה לקונפיטורה, או בין קישוא לזוקיני - ויורידו לכם את הראש אם תטעו.

מדהים שהפעם כולם מסכימים שקוראים לזה "סמוסה"... מה קרה?
28. איזה אוכל!!! מחזירה אותי לטיול בהודו!
(14.08.09)
29. תודה רבה, ניסיתי ויצא לי מעולה!!!
(14.08.09)
30. וואו!! איזה יופי, נראה מדהים!!!
(14.08.09)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה