|
1. בסדר גמור, אריאנה. עכשיו נעבור לטרור הפלסטיני.
מה דעתך, האם גם במקרה הזה הפרט מעיד על הכלל?
|
| |
2. במדינה חופשית יש חופש מחשבה ודיבור מלאים
במדינה חופשית מענישים רק על מעשים שהם בניגוד לחוק.
מי שמבקש לסתום לאנשים את הפה ולהנהיג משטרת מחשבות ומילים באמצעות הטלת אשמה ודופי בציבורים שלמים, מבקש להשליט בחברה משטר של עריצות!
יש חופש מלא לכל אדם לאמין לחשוב ולדבר כל מה שעולה על רוחו!
רק המעשים כפופים לחוק!
עדיפים קורבנות שהם תוצאה של חופש הביטוי וחופש המחשבה, על קורבנות שהם תוצאה של ביטול חופש המחשבה והביטוי.
|
| |
3. כבר התחילו לבנות אנדרטה לטייטל
|
| |
4. אריאנה, לא יעזור לך, כמה שתסיתו לא תחיו את פסטיבל רבין, אתם
פתטיים וזמנכם עבר.
|
| |
5. האם מותר להכליל את כל הערבים הבדואים השמאלנים?
להכליל את כל השמאלנים כאנרכיסטים המסיתים לסרבנות שמאלנית קיצונית ולשיתוף פעולה עם הפלסטינים? האם להכליל את כל הבדואים כפושעים, גנבי רכב, מבריחי זונות, משתלטים על אדמות מדינה, משחיתי אתרים המקודשים לעמים אחרים? האם להכליל את כל הערביןם כתומבי טרור ורצח יהודים? האם להכליל את כל העיתונאים כשמאלנים מגוייסים שונאי מתנחלים פתולוגיים, בסגנון שבו את מתבטאת?
אם כן, אדרבא. שכולנו נכליל ושלא תעזו לכנות זאת הסתה. השמאל הקיצוני סיפק לנו את אודי אדיב, דרך הניצוץ, האנרכיסטים, טלי פחימה, עזרא נאווי ועוד ועוד, ערוגות של שמאל קיצוני המספק להם את הכסות האידיאולוגית. הבעייה שאין לימין את המיקרופונים והמגאפונים שיש לשמאל הקיצוני ולכן הוא לא יכול לבצע את הדה לגיטימציה שאת מתמחית בה.
|
| |
6. כל כך צודקת! נמאס מהדתות , עבר זמנן!!!
|
| |
7. אריאנה, הגדירי נא ציבור שלם
| danaxe , |
רמת גן |
|
(02.11.09) |
דתיים? דתיים חובשי כיפות סרוגות? דתיים חובשי כיפות סרוגות שהם ימניים?
ימניים? ימניים שהם דתיים? ימניים שהם דתיים וגרים מעבר לקו הירוק?
אני ימנית בדעותיי ומסרבת לכל קישור ביני לבין המחבל הזה. אני מכירה אנשים דתיים (לאומיים-דתיים, אם תרצי), שלא היו מישירים מבט לעיניו של המחבל הזה.
אז מה את רוצה?
|
| |
8. וואו ממש אין לך מושג על הציבור הזה וחבל
|
| |
9. השמאל מלקק את האצבעות...
מצאו רוצח פסיכופט עם אידיאולוגיה מעווותת וישר השמאל מתנפל על אוכלוסיה שלמה שבה, כמו בכל אוכלוסיה יש אנשים קיצוניים. כשיהיה פיגוע נקמה מצד ה"בלסטינים" שמקשיבים לשטויות שלכם שאתם כותבים בשביל הרייטינג וההתייפייפות אני אגיד לכם אמרתי לכם
|
| |
10. מחרחרת ריב ומעמיקה את הקרע.
|
| |
11. בזכותם את יושבת וכותבת שטויות!! כפויית טובה!!
תודה לבורא עולם על אוכלוסיה כ"כ נפלאה כמו הציונות הדתית,המגזר היחיד שנשאר יהודי אמיתי!! אוי לנו ואבוי לנו אם כולם היו תומכים בדעותייך כי אז לא היה לנו זכות קיום.למזלנו הציבור יותר חכם ממסיתים כמוך והוא יודע מי מגן עליו באמת!!
|
| |
12. כן להאשים את הרוסים על רציחת משפחה שלמה?
| סטריאוטיפים זה טוב |
|
|
(02.11.09) |
|
| |
13. כן, אריאנה בעד הכללות, וכן, רובן נכונות.
|
| |
14. אריאנה, על מי את עובדת???
"בתל אביב – או בכל מקום אחר בו מתגוררים בישראל אנשים שומרי חוק – אין מנהיגים רוחניים שצריכים לגנות רוצחי ילדים, וגם אין כל רמז לאידיאולוגיה שבה רצח ילדים הוא מוצדק, מקובל וחף מגינוי"
אריאנה, על מי את עובדת???
מה הם הסופרים, העיתונאים, הסלבס ושאר כוכבי התקשורת?
נראה לך שאפשר לשטוף לציבור את המח ולא לשאת באחריות?
|
| |
15. צודקת, אבל אני צופה גל של טוקבקים מאורגנים נגדך
|
| |
16. פעם חשבתי כמוך..................
אם להפיל דופי על חברה שלמה... אז כן כל הערבים מחבלים כל הבדוואים גנבים ומטילי אימה על כבישי הנגב. כל הרוסים שיכורים וכל כותבי הדעה משוחדים....
|
| |
17. כן, להאשים ציבור שלם
| אורן אברהם , |
חולון |
|
(02.11.09) |
איך אפשר עוד שלא להטיל אחריות על ציבור ששותה את דברי השמאלנים הקיצוניים בצמא, שאומר אמן כשהם מעוותים את "לא תרצח" לצרכיהם וכשהם טוענים שדמם של אחרים מותר .
את אריאנה מלמד שמחפישה ציבור שלם תחת "חופש העיתונות" (מתי נראה אותך כותבת מילה רעה אחת על הטרור הפלשתינאי... )
את יוסי ביילין שהביא לנו את הסכמי אוסלו (הרעיון הראשוני היה בסדר) והמשיך עם ההסכמים גם כשראה
שאם כל פעימה הטרור רק גובר (ולא.. לספק לאנשים שיורים עליך נשק לא עוזר לחזקם אותם בדרך לשלום אלא נותן להם הזדמנות לטרור בלי לשלם כסף על נשק).
את אורי אבנרי שבשם "אהבתו לבריות" הגן בגופו שלו על ערפאת ששלח מרצחים לכל חלקי הארץ (אך לא נקט מאומה כדי לנסות לשכנע אותו להפסיק)
את אנשי הקולנוע הישראלי שעושים סרטים אנטי ישראליים ולא מבינים למה אף אחד לא הולך לקולנוע ולמה הציבור נגד לתת להם כספים למרות שבחו"ל הם זוכים בפרסים (אבל לא בחשובים.. כי באוסקר אין פרסים לבוגדים).
את כוכבי הקולנוע הישראלי שלא יכולים לשרת בצבא כי לא יכולים לקבל מרות מהמפקד אבל כן לשחק חיילים ולקבל יחס נוקשה ביותר מהבמאי (הכול בשם "דגל האינדבידואליות".. אושרי כהן)
את חברי הכנסת הערבים וחברי הכנסת של מרצ שבעיתות מלחמה מזכירים לנו שוב ושוב במי הם באמת תומכים.
את חברי האקדמיה הגבוהה בישראל שמארגנים על עצמם חרם אקדמי בין-לאומי ועוד רוצים שנתמוך בהם לקבל כספים (מבחינתי שתברחו אתם והמוחות שלכם מהארץ... אז יתפנו מקום למרצים נורמלים צעירים ורעננים).
אי שם בין חדרה לגדרה יושב כעת הטרוריסט היהודי השמאלני הבא. הוא מקשיב למנהיגיו הרוחניים והוא לומד שמותר לו. בעשורים שחלפו מאז הקמת שלום עכשיו ועד היום לא קם בציבור השמאלנים הראדיקלים ולו מנהיג רוחני אחד שהיה מוכן להוקיע את תומכי הטרור הפלשתינאים בקול רם (עזבו להוקיע,לפחות לא לעזור להם כמו שהם עושים), ואיתם גם את ציבור חסידיהם השוטים (כלומר, הם).
|
| |
"והנה מתגלה עוד עשב שוטה בגינתה של העלייה הרוסית
וחברי הכנסת של "ישראל ביתנו" אינם משמיעים קול
ומצדיקים את עצמם בטענה שמדובר במקרה בודד..."
אה... לא? מה, זה לא פוליטקלי קורקט?
אה... אולי באמת מדובר באדם רשע ואכזרי, שפעל על דעת עצמו?
לא כשמדובר במתנחלים!
תשמעי אריאנה, ואני מאוד אשמח אם ווינט יפרסמו את תגובתי,
אין כל התאמה בין החינניות, האינטליגנציה הרגשית ורוחב האופקים שעולים מכתבותיך על הורות וספרות
לבין כתבותיך המשתלחות ונוטפות השנאה, באופן עקבי וללא חריגות, על ציבור המתנחלים.
כמתנחלת בעלת דעות ימניות מאוד, אני יכולה להעיד על עצמי שאין לי קרניים, ועל המקום הנפלא שגדלתי בו אני יכולה לומר שמעולם לא שמעתי קריאות או כל רמז לעידוד הרג או רצח או שנאה כלפי ערבים או שונים באשר הם.
נכון, מהציבור שלנו יצאו רוצחים ואנשים אלימים בודדים, שעשו זאת על רקע אידיאולוגי, אך מהציבור שלך יצאו רוצחים ואלימים בודדים שעשו זאת על רקע רומנטי, או משפחתי, או אישי או השד יודע מה.
מה אני מנסה לטעון? שקיצוניות זה אופי. אדם קיצוני ואלים שגדל בחברה חילונית, המקדשת את האהבה, למשל, ירצח אם חברה שלו בגדה בו. ואדם קיצוני ואלים שגדל בחברה ימנית, המקדשת את אהבת ארץ ישראל, ירצח על הרקע הזה. זו לא אשמת החברה כולה.
ההרגשה המקוממת העולה מכתבותיך היא שאת לא באמת יודעת הרבה על הציבור הזה. אנשים בעפרה לא באמת מחכים למוצא פי הרב כדי ללכת לקנות במכולת. אבל לשמאלני הארץ נוח לראות אותם כציבור אחד, אפור, חלק, ללא פנים, ואולי גם עם קרניים לקישוט.
גם בציבור החילוני יש מנהיגים קיצוניים. את יכולה לעיין בכתבותיו המלבבות של גדעון לוי למשל, ולגלות כי הוא מתיר את דמם של המתנחלים. את יכולה להאזין לדברי פרופסורים שקראו לעלות עם טרקטורים על התנחלויות.
את יכולה. אבל האם את רוצה?
|
| |
מבצעי הטבח בכפר קאסם בשנות השלטון הבלתי מעורער של מפא"י שוחררו בשקט אחרי כשנה בכלא. מבחינת חומרת המעשה הם רצחו פי כמה אנשים ממה שרצח טייטל. אגב, במלחמה הזאת נהרגו 600 חיילים ישראלים ואלפי מצרים, עד עכשיו לא ברור לי בשביל מה היא היתה מיועדת , האם בשביל להגן על ישובי עוטף עזה או כדי 'לייסד את מלכות ישראל השלישית' כפי שטען בן גוריון אחרי הניצחון.
מאיר הר ציון רצה לנקום את רצח אחותו, הוא עבר את הגבול ורצח שני בדואים שפגש באקראי כ'נקמה' , משה דיין עשה הכל כדי שלא יעמידו אותו לדין.
גם החיילם שאנסו נערה בדואית אחרי שרחצו אותה ורצחו אותה בסוף המעשה שוחררו די מהר מהכלא , בכל זאת - רק בדואית .
נעבור לשנות השישים - היה זה חיים גורי ששכנע את רבין להשאיר את סבסטיה על כנה 20 שנה בערך לפני שרבין נרצח. גם הרב לווינגר שרק רצה לחגוג ליל סדר בחברון נשאר שם וצפצף על הממשלה ואיש לא פינה אותו, יגאל אלון היה למעשה ממקימי קריית ארבע, הוא וגלילי פעלו בגלוי וביודעין כנגד המדיניות הרשמית של הממשלה שבה הם כיהנו ולא חשבו להתפטר.
אחר כך המצב באמת הידרדר לגמרי, כל הפרת חוק וכל צפצוף על המדינה היה כשר כל עוד נעשה לצד ימין של המפה הפוליטית. מאחזים בלתי חוקיים הוקמו ובמקום שיפונו כחוק הם קיבלו שמירה, מים וחשמל מהשילטונות. יד אחד של המדינה חתמה על צו פינוי עם כל החותמות והאישורים ויד שניה סללה כביש ומתחה גדר תיל סביב המאחז וכן הלאה.
אבל צריך לזכור - זה התחיל מהשמאל, הצפצוף על החוק ומדיניות העלמת העין והעדפת ה'משלנו' (אני כבר לא מדבר על 'אנשי שלומנו' ועל אפליית עדות המזרח שגם הם בעקיפין תרמו לעניין)
אז כן, מחנה הימין אשם . מחנה השמאל אשם עוד יותר.
|
| |
מעניין שגם טייטל וגם ברוך גולדשטיין הגיעו מארה"ב. ולארה"ב יש היסטוריה ארוכה של מטורפים מכל מיני סוגים. מנסון, רצח קנדי, רצח לותר קינג וכו' וכו'.
|
| |
21. מסכים, "בת"א אין מהיגות רוחנית ו אידאולוגיה"
| לא דתי בכלל , |
וגם מאוד ליברלי |
|
(02.11.09) |
אבל "גאווה" יש מעל ומעבר, איך זה?!
|
| |
22. פסטיבל ויום חג הוא לשמאל הקיצוני בישראל
| אורן , |
פתח תקווה |
|
(02.11.09) |
המאמר הזה נראה כמו פארודיה על שמאלנים.
ותרשי לי גם לעשות הכללה, כל הנשים בעלות סנטר שמן כמו שלך, שומרות גופות במקרר, ראיתי פעם מישהי כזאת. אצל האנשים הרזים אין מלכתחילה את הרעב לבשר ולכן אין סיבה לרצוח ולשמור גופות במקרר.
|
| |
23. מילים כדרבנות. הגיע הזמן שתתנצלו ושתחזרו בתשובה
במקום להטיח בצווחותיכם הטעונות בטונות של צביעות "אל תטילו אחריות עלינו".
|
| |
הבאת רשימה של רבנים (הרב דב ליאור ,הרב אבינר,הרב שלמה אליהו ,הרב זלמן מלמד) וטענת את הטענה "כשהם מעוותים את "לא תרצח" לצרכיהם, שמבהיר בכל דרך אפשרית כי דמם של ערבים מותר באשר הם ערבים", אם רק תוכלי לתת ציטוט של אחד מהם שמעוות את לא תרצח שמבהיר כי דמם של ערבים מותר.
אגב נכון הם כולם טוענים שיש סגולה בעם היהודי מול שאר העמים, היי זה אפילו כתוב בתורה ""וִהְיִיתֶם לִי סְגֻלָּה מִכָּל הָעַמִּים... ", והם גם טוענים רחמנא ליצלן שבמדינת היהודים צריכה להיות העדפה ליהודים בתחומים מסוימים, כמו למשל חוק השבות.
מעולם לא שמעתי מי מהם שסובר שמותרת פגיעה בערבים באשר הם ערבים!
אנא תני לנו סימוכין
|
| |
25. דמגוגית עלובה,איך את מכפישה ציבור
שלם?אפילו אם חלק מהם כן שומע לאותם רבנים.
ולשיטתך,אם באמת כולם היו שותים בצמא דיברי שיטהנ ושינאה אז גם אליך זה היה מגיע,זה לא היה ניגמר רק נגד הערבים,כי את עושה נזק לא פחות חמור לעם היהודי עצם היותך חילונית גמורה מכח "כל ישראל ערבים זה לזה
|
| |
26. עם כל הכאב שבדבר, אריאנה צודקת.
|
| |
27. שלום עכשיו צעקו "שרון רוצח" - מה תגידי עליהם?
| כולל שריד ושאר צדיקי |
|
|
(02.11.09) |
|
| |
28. לדעתי נותנים לה במה רק בגלל שאנחנו מתפטים להגיב ...
| חיים , |
ירושלים |
|
(02.11.09) |
פשוט לא להגיב למאמרים של אריאנה מלמד
"אל תען כסיל כאיוולתו ..."
|
| |
29. אני מגיש אותך לפרס ישראל לשנאת ישראל -- השנה
| זכריה פינצ'ורנקו , |
נווה רבין |
|
(02.11.09) |
|
| |
|
רוצחי דרק רוט חונכו במעוז השמאל,והם לא הפושעים היחידים שיצאו מבית מדרש זה .חבל ששכחת
| |
|