|
1. פשוט מ ד ה י ם
מיקי , |
תל אביב |
|
(20.11.09) |
רפי, אין מילים לתאר את הכתבה שהכנת לנו, פשוט מדהים, איזה רעיונות משגעים איזה תמונות מעוררות תאבון ואילו מתכונים מגרים. כיף לדעת שאפשר לשדרג את החמין . . .
|
|
|
2. רפי - אתה אף פעם לא מאכזב
|
|
|
ברוך שובך ועוד עם חמין איך אפשר שלא להתאהב ..... חורף חמים
|
|
|
מחכה לשבת חורפית כדי חהכין חמין
|
|
|
5. מאיפה מביאים שומן אווזים?
|
|
|
6. תנור על 100מעלות למשך הלילה?!
זה בזבוז היסטרי של חשמל שהולך לכאוב בחשבון החודשי!! אי אפשר פשוט להשאיר על אש קטנה?!
|
|
|
7. וווהההווווו
הדסה , |
באר שבע |
|
(20.11.09) |
יורד לי ריר ..........לדעתי האוכל הכי טעים ................רפי כהן אתה גדול השפים.
|
|
|
8. אמנם מעולם לא אכלתי ברפאל אבל אתה מלך!!!
אורי , |
תל אביב |
|
(20.11.09) |
אתה השף המושלם, כמו חיים כהן, יודע לקחת מכל העדות את הBest ולעשות את זה מצויין, ללא הנחות.
עשית לי חשק לחמין.
תודה
אורי
|
|
|
9. מישהו יודע היכן אני קונה מעיים?
אורי , |
תל אביב |
|
(20.11.09) |
מעוניין להכין חמין ולא יודע איפה אני קונה מעיים.
תודה
אורי
|
|
|
אני מכין חמין נוסח פולין וגויות פולניות מתות על זה
|
|
|
11. חבל"ז כל הכבוד!!! פשוט ענק
|
|
|
|
|
|
|
14. קראתי בשקיקה. הייתי טורף עכשיו חצי סיר.
מדהים.
|
|
|
15. מעיים? יאק. איזה רעיון חולני
|
|
|
16. כתבה כיפית, שהזכירה לי נשכחות.
לאחרונה נדמה לי, שתבשילי החמין שעשיתי בעבר, היו טעימים יותר. כנראה, מרוב שגרת החמינים, שכחתי את המתכון המקורי והנכון. תודה על הרעיונות החדשים ותודה על ההסברים הבסיסיים, שלכאורה מובנים מאליהם.
|
|
|
17. יותר מידי חיות מתות בסיר הזה. עשיתם לי כאב לב
חבר'ה להתעורר,
אנחנו לא אמורים לאכול כמויות כאלה של בשר, חלאס אנחנו כבר מזמן לא חיים בשבט בטבע...
YNET, תביאו מתכון צמחוני\טבעוני כדי לחמם את הלב. המתכון הזה עשה לי כאב לב...
שיהיה חג צמחוני ושמח לכל עם ישראל!
|
|
|
18. ליבבני החשמל - מידע מרגיע
שוקיקה , |
מת עליכם |
|
(20.11.09) |
התנור אמנם פועל כל הליליה, אבל גוף החימום פועל רק לעיתים , לפי הוראת
הטרמוסטט, ווסת חום, כמו במגהץ למשל.
כל כמה דקות מופעל גוף תחימום לשניות ספורות,לידיעתכם תנור האפיה מבודד, עובדה המוסיפה לחסכון. בתאבון
|
|
|
טוב שחזרת, כתבה מצוינת, תוסיף גם וידאו...
|
|
|
רק אתה מסוגל להרים כתבה כזו. כל הכבוד על ההשקעה. בהחלט אנסה חלק מהמתכונים החורף.
|
|
|
21. להלן ציטוט מפורום "קהילת הורים" מהיום ב YNET
ציון תעיזי , |
חמין תימני |
|
(20.11.09) |
שווה ציטוט הפורומים החמים " זה תקופה לא קצרה שאשתי נופחת לה בכל מקום אפשרי בבית. גם רמזים עבים כמו, 'תקווה, יא מגעילה', לא עזרו" (מבלבל במוח, הורים פלוס)
נושא : מצב לא נעים - זקוק לעזרתכם
זה תקופה לא קצרה שאישתי נופחת לה בכל מקופ אפשרי בבית. לדבריה, יש לה בעיות במערכת העיכול. אתמול, זה שבר את כל השיאים. נכנסנו למיטה (לא כדי לישון...) ואז היא הצהירה "רגע, ונפחה בשרשור מספר פעמים". מיותר לציין שזה היה מגעיל, והוריד את כל החשק "לישון". אינני נוטה לשתף בדברים מסוג זה, אך מה עושים? אמרתי לה שזה מגעיל, זה די לא משנה לה. הצעתי לה ללכת לנוחיות מבלי להצהיר ואז לחזור, לא עזר כלום. גם רמזים עבים יותר כמו, "תקווה יא מגעילה", לא עזרו. וכן, אל תתנו לשם שלי כאן להטעות אתכם. הכל אמת לאמיתה ובעילום שם למען פרטיותה של הגברת. עזרתכם תודה,
|
|
|
22. כתבת האוכל הכי טובה שקראתי אי פעם
פשוט נהדר. המתכונים, הצילומים והגישה של השף. סוף סוף שף לא פלצן שמדבר בגובה העיניים ונותן מתכונים טעימים שגם האדם הפשוט יכול להכין במטבח הביתי שלו. כל הכבוד!!!
|
|
|
23. נהייתי רעב ...איזה סלטים חבל"ז
אלך להתנחם על פולקה , |
חולון |
|
(20.11.09) |
|
|
|
24. למישהו יש מתכון לחמין צמחוני?
|
|
|
לכבוד שבת זו, הזמנתי את ילדי ומשפחתם לחמין אשכנזי - מזרח אירופאי -
כשם שלמדתי מאמי ז"ל.
כולם מתענגים מהארוחה כולל נכדי. במקום מעיים ממולאים , אני מכינה "קניידל"
הדומה לקציצות לחם. הטעם - חבל על הזמן- ריר נוזל כשילדי מדברים
על טעמו. (המרשם סודי)
שבת שלום ובתאבון לכל הסועדים.
|
|
|
26. אחלה כתבה כל הכבוד לעורך המדור
המעריצים מהגליל |
|
|
(20.11.09) |
|
|
|
27. ein ajon bli eij
lizzzz , |
paris |
|
(20.11.09) |
Raphy mon cheri tu es sensationnel, exceptonnel,
|
|
|
28. וואי,כתבה מהסרטים,כל הכבוד.ואני חייב לשטוף את
הרכב אחרת הסבתא תגיד שאני כמוהו.
|
|
|
29. הסלטים נראים סוף הדרך...אין ספק שאני אנסה להכין!
|
|
|
איזה מתכונים כיפיים לחורף האירופי! יאללה לשוק לקנות מצרכים.
"טנקס רפי! יו אר דה בסט!"
| |