|
|
|
בדיוק מה שחסר במתכונים רבים באינטרנט. אנסה את הבראוניז כבר בסוף השבוע.
|
|
|
3. ממממממממ נשמע טעים, אנסה את הבראוניס
|
|
|
4. איזה תסבוכת כולה חתיכת עוגה
|
|
|
|
|
6. כתבה מעולה!תודה.YNETהלואי שתמשיכו להביא מתכונים לטבעונים.
|
|
|
זה מאוד נחמד ופתרון הולם לרגישים, אולם אם כבר להיות בריאים עדיף קמח מלא במקום קמח לבן, וסוכר חום או תחליף לסוכר במקום סוכר לבן
|
|
|
|
|
9. אבל מרגרינה כן
בלי ביצים ןחלב |
|
|
(15.12.09) |
מרגרינה זה רע
עדיף חלב או ביצים
|
|
|
10. גם עם קמח אני ממליץ להפסיק
אם כבר אתה לא אוכל חלב, אז אני ממליץ להפסיק בכלל עם קמח חיטה. שני המרכיבים האלה, הם לא פחות מהסיגריות של הדור הבא. הם גורמים למחלות קשות ולאיש לא אכפת. קשה יהיה מאוד לשנות משהו בגלל הכוח הרב שבידי החברות והעובדה שהחלב והקמח נמצאים כמעט בכל מוצר.
לקמח החיטה הלבן יש תחליף מצויין ובריא. מדובר בקמח כוסמין שנמכר גם כמלא וגם כלבן, הוא קל לעיכול ובריא.
אני לא טבעוני, ואוהב לאכול, אבל מאז שהפסקתי לאכול את קמח וחלב נעלמו בעיות הבריאות, רזיתי מאוד והמצב רוח מצויין.
בכל מקרה, שיהיה לבריאות....
|
|
|
|
|
12. כל הכבוד + עוד הצעות מטבעונית ותיקה
כל הכבוד על היוזמה!!!
כאשר משתמשים בטופו כתחליף ביצים + חלב מומלץ לשים טופו (רך או קשה) חתוך לקוביות בבלנדר יחד עם מים לקבלת בלילה. במקום חמאה/ מרגרינה וכו' מומלץ להשתמש בשמן זית - גם בעוגות!!!
בפשטידות או כאשר רוצים להכין בסיס לפשטידה או עוגה מומלץ להשתמש בטחינה גולמית במקום ביצים וחמאה/מרגרינה
במקום קקאו ושוקולד אפשר להשתמש באבקת חרובים או "שוקולד " חרובים
|
|
|
13. אפשר גם בלי קלוריות? :-)
|
|
|
14. הפעם מדובר ב"בריאות" בע"ח, לא שלך. גם להם מגיע
|
|
|
15. איזה מין טבעוני אתה? סוכר .מרגרינה..קמח לבן?
|
|
|
יש יותר מסיבה אחת להיות צמחוני או טבעוני. יש מי שעושים את זה מסיבות בריאותיות ויש שעושים זאת מסיבות מצפוניות ויש כאלה שעושים את זה מסיבות דתיות (כמו הינדים).
טבעוני מסיבה מצפונית לא בהכרח מוטרד מאכילת מרגרינה, כמו שצמחוני בריאותי עשוי ללבוש בגדי עור.
תפסיקו להטיף לאחרים איך להתנהג. תכבדו את הבחירות שלהם. אתה לא נהיה "טבעוני רע" אם אתה אוכל מרגרינה ומזון מעובד. מה הקשר בכלל? מי קבע שחייבים להחזיק בתפיסת עולם בריאותית מגובשת כדי להיות טבעוני?
אני טבעוני כי אני מתנגד להרג בעלי חיים ולהפיכתם לאמצעי ייצור בתעשייה.
אם אני אגור יום אחד בכפר ויהיו לי תרנגולות שרצות חופשי בחצר, אולי אני כן אוכל את הביצים שלהן. לא יודע. אני צריך לחשוב על זה.
בנוסף, אין לי בעיה עם סוכר לבן או קמח לא אורגני. אז מה, אני לא מספיק בריאותי בשבילכם? אני סוטה מ"קו המפלגה"?
בחייאת...
|
|
|
|
|
18. טיבעוני אולי, אבל לא טיבעי
שמנת צמחית?!, פודיננג אינסטנט?! - מזון מעבדה נחות.
הטבע מיצר מתוק בעל ערך תזונתי וטעמים נפלאים
|
|
|
19. לתשומת הלב של המקפידים על מרכיבים טבעיים בלבד:
רוב בני האדם מתים מסיבות טבעיות.
|
|
|
20. מה הבעיה בקקאו? למה להגזים?
|
|
|
21. תודה תודה תודה תודה ושוב תודה!
עד היום ניסיתי "ללכד" את החומרים בטחינה... כל עוגה יצאה לי עוגת פירורים.
ברכה על ראשך!
|
|
|
22. מרכיבי רעל: קמח לבן וסוכר לבן....
|
|
|
תודה על המתכונים המצוינים.. כן ירבו.
|
|
|
24. התרנגולות הנעולות בכלובי סוללה וספוגות הורמונים וצואה
תודה כצמחונית בדרך לטבעונות אתה נותן לי רעיונות , חבל שאנו לא עושים מספיק למען התרנגולות הנעולות בכלובי סוללה וספוגות בהורמונים ובצואה וכך כמובן הפרות הנותנות חלב ......
|
|
|
25. איזה כתבה נפלאה, מדפיסה ומשתמשת, כן ירבו :)
|
|
|
תודה על הכתבה ועל השיתוף הנדיב בידע!
|
|
|
27. הקישור בסוף הכתבה לא עובד
מאוכזבי המאוכזב |
|
|
(15.12.09) |
אני לוחץ ולוחץ על הקישור בסוף הכתבה, ולא נפתח לי שום אתר מתכונים. מה הקטע?
|
|
|
28. עדיף להיות קרניבור מאשר לצרוך שמן צמחי מזו- קקה!
|
|
|
|
|
30. עשית לנו את החג
ילד אלרגי לחלב וביצי |
|
|
(15.12.09) |
תודה רבה וכן ירבו מתכונים דומים
| |