אוכל  טעם החיים  וידאו
אישיות מתפרצת: עוגת שוקולד חמה
ynet
פורסם: 20.12.09, 09:35
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 95 תגובות ב-46 דיונים
1. אחרי שני מתכונים כאילו הלך המיקרו...
(20.12.09)
שוקולטיירים ממיסים שוקולד במיקרו. מעניין.
2. למה להתאמץ, מה רע במתכון בו אופים הכל לזמן קצר??
חנהפ ,   פתח תקווה   (20.12.09)
3. רק אם היה אפשרי להעביר את העוגה דרך המסך..
מהראן   (20.12.09)
רק אם היה אפשרי להעביר את העוגה דרך המסך..
4. זה לא עושה לי את זה, מצטערת!
פנינה ,   הרצליה   (20.12.09)
5. יש לו חנות מדהימה באבן גבירול 60
דנה   (20.12.09)
6. במה אפשר להשתמש במקום המרציפן/שקדים?
אלרגית ,   צפון   (20.12.09)
אני אלרגית לאגוזים ושקדים.

במה ניתן להשתמש במקום המרציפן/אבקת שקדים שבמתכון?

זו בעיה בכל המתכונים המתוקים....
אם למישהו יש פתרונות - זה יעזור מאוד!

תודה מראש
7. מי הכין
איך יצא   (20.12.09)
8. גו' מס' אחד
אחד שיודע   (20.12.09)

הראשון שהכין את המוצר הזה בארץ זה בחור בשם גו'

היום הבעלים של "קנטינה" ,והמוצר שלו הוא מס' אחד

9. למיטב הבנתי מדובר בסופלה
*   (20.12.09)

ואם אני צודקת- זה אף פעם לא הצליח לי...

 

פשוט לא מצליחה להבין מתי העוגה אפויה מספיק, ולכן יוצא שהמילוי וגם חלק מהעוגה יוצאים נוזליים :(

 

טיפים יתקבלו בברכה!

10. יש לו ידי זהב כל דבר שהוא מכין משאיר טעם של עוד ...
קרן ,   חיפה   (20.12.09)

מי שלא טעם מפסיד......

ממליצה בחום לטעום לא רק את העוגות השוקולדים שלו (אין דברים כאלה) ואני יכולה לומר לכם שטעמתי לא מעט עוגות ושוקולדים ואלי עולה על כולם.

הבחור פשוט אשף .....

יְיַ‏שֱׁר כח :-)

11. מגרה לי את הדמיון- אבל כמה קלוריות?
סוף מעשה במחשבה תחיל   (20.12.09)

 

12. אפשר במקום חצי כוס קמח רגיל להשתמש בקמל נטול גלוטן?
מון ,   שרון   (20.12.09)
13. איך מכיניםאבקת שקדים בבית?
שקדים קלויים? ,   מקולפים?   (20.12.09)
14. ואם תאכלי 4 אז בכלל זאת חמאה גדולה
אלעד   (20.12.09)

המתכון דווקא די קליל ולא שומני כמו מתכונים אחרים דומים

15. סתם מקשים עלינו
ישראל ,   באר שבע   (20.12.09)

קבלו מתכון קליל וטעים בלי הרבה כאבי ראש

 

# 200 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו

# 200 גרם מחמאה (לפרווה) או חמאה לחלבי

# 140 גרם סוכר

# 7 ביצים

# 160 גרם קמח

# 10 גרם אבקת אפייה

# ממיסים את השקולד המחמאה והסוכר ביחד בסיר שיושב על סיר עם מים חמים (בן מרי)לאחר שכל המרכיבים התחברו מוסיפים בהדרגה את הביצים איך שהם תוך כדי טריפה מהירה ע"י מטריפה ידנית במהירות ואז מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים הכל יוצקים לקעריות ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות  כ-10 דקות או עד שרואים שהחלק העליון התפוצץ טיפה מלמעלה.  מגישים ישר חם ליד עם כדור גלידה וניל או מה שבא לכם בתאבון 

16. מי שלא טעם מהשוקולד של אלי - מפסיד
בחור מוכשר ברמות ,   תל אביב   (20.12.09)

יש לו חנות מדהימה של שוקולדים בתל אביב, רק מלהכנס לחנות אפשר להתעלף.. ריח של שוקולד באויר..והכל טעים כל כך.

אלי מכין את השוקולד במקום כך שהשוקולד תמיד טרי טרי ומלא טעם.

אין דברים כאלה!

 

17. איפה ראית 350 גרם חמאה?!אין חמאה במתכון..
מאמאלה?!   (20.12.09)
18. מישהו יכול לעזור? מה קוטר הטבעת (רינג)?
מאוסטרליה   (21.12.09)
19. איך אפשר להפוך את העוגה לפרווה?
ענת   (21.12.09)
20. נראה מעולה!!!
ירון   (21.12.09)

כרגיל השוקולדים של טארב נראים טוב וטעימים להפליא!

תותח!

21. אלי הגאון
שוקוהוליק   (21.12.09)
איזה יופי של מתכון- מקצועי ומובן, וגם מקורי- לא עם קוביית השוקולד המסורתית שתקועה בפנים.... אלי- אתה גאון!! השוקולד הכי טוב בארץ
ולכל מחפשי התלונות- לכו תכינו מתכון של קרין גורן, ותאכלו את הדייסה (או העוגה הבינונית) שבישלתם
22. וואי אני לא עומדת בזה זה נראה סוף
הילה   (21.12.09)
23. אלי אתה תותח!
אכין בסופש   (21.12.09)

נראה שווה בטרוף!

תודה על המתכון המקסים!

24. חימום -אפשר?
שירן ,   נתניה   (21.12.09)

אפשר לבכין את זה ולחמם על פלטה של שבת, או שחייבים להגיש רק כשזה יוצא מהתנור?

25. אלי מה אם הדיאטה?
(21.12.09)
גם סוכר גם מרציפן וגם שוקולד?????
26. מה איתה, היא לא מתלוננת
טראב   (22.12.09)
דווקא המתכון ממש לא נורא, להתחשב בזה שהוא ממש קליל, רבוי במרכיבים קלילים כמו ביצים וחלב ופחות בסוכר וחמאה.
המתכונים שאני עושה, אני דואג שיהיו מאוזנים, לא שומניים ומתוקים רק איפה שצריך.
27. אפשר לחמם בלי בעיה.
טראב   (22.12.09)
העוגה לא בנויה כמו העוגות החצי אפויות לכן היא תישאר נוזלית במרכז.
28. 8
טראב   (22.12.09)
29. ראה תגובה 21
טראב   (22.12.09)
30. בכלום, המרציפן אופציונלי אבל משדרג ממש את הטעם והמרקם.
טראב   (22.12.09)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה