אוכל  טעם החיים  קצבים
מתכוני קצבים: תבשיל קדירה של שפונדרה
ynet
פורסם: 29.12.09, 10:45
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 24 תגובות ב-15 דיונים
1. אז תגיד גולש
סמדר   (29.12.09)
2. זה לא גולש, כי בגולש יש פפריקה, והרבה
נועם   (29.12.09)
3. זה לא אדום אדום, זה ורוד ורוד
קצב   (29.12.09)
עגל זה לא בשר אמיתי, ואל תאמינו ליח"צנים בתגובות.
מי שרוצה טעם אמיתי של בשר, ולא "כאילו" שיקנה בקר אמיתי.
4. קידום מכירות
nav ,   ירושלים   (29.12.09)
כול אחדחושב שהו טבח במגה
5. קידום מכירות
nav ,   ירושלים   (29.12.09)
כול אחדחושב שהו טבח במגה
6. אדום אדום לא ראוי למאכל אדם! דיי ליחצנות!
(29.12.09)
הרעיון מאחורי הקמת בית המטבחיים היה נכון. אבל מכאן התחילה ההתדרדרות.
בשר איכותי (למה שהקצב קורא טרי) הינו בשר מיושן (3 שבועות...אני מעדיף בתלייה לא בוואקום)....מפרות מבכירות. אדום אדום משתמשים בבשר עגלים שעבר יישון מינימלי ביותר. והתוצאה בהתאם.
7. אכו יחצנות. אך קנו אצל הקצב שלכם בשר טוב
ציפי   (29.12.09)
8. מה הצ'ולנט הזה?
מיני   (29.12.09)
9. מצויין! נראה מתכון פשוט וטעים!
אביב ,   בחצי השני   (29.12.09)
10. תבשילי קדירה בחורף - הכי טעים...
גלית   (29.12.09)
11. אדום אדום במגה בול גני תקוה לא למאכל אדם.
יפה ,   גני תקוה   (29.12.09)
12. זו כתבת אוכל או סגירת חשבונות בין קצבים?
(30.12.09)

לא ברור מי גרועים יותר: אילו שמואשמים ב"פירסום חינם" או המאשימים שכנראה גם לא נקיים מאינטרסט.

13. מעולה מעולה מעולה !!!!
ליאת ,   ירושלים   (30.12.09)

אניקונה באופן קבוע אצל אבי הקצב וקונה אצלו כבר כמה שנים בכל הסניפים שעבד המתכונים שלו תמיד מצליחם בפשטות שלהם והבשר תמיד מהטוב ביותר.

אני ניסיתי את המתכון הזה כבר לפני שנתיים ומאז בעלי והילדים לא מוותרים עליו.

אבי תודה תמשיך להצליח ולהקסים את כולם.

 

 

ליאת

14. טעים טעים
מתוקה ,   ירושלים   (30.12.09)

ברצוני לציין את השף אבי אלנתנוב אני שנים רודפת אחריו בכול סופר עקב המלצותו הנהדרות לגבי תבשילי בשר שונים מגוונים

 

15. די לקישקוש
יוסי ,   תל אביב   (16.01.10)
די כבר עם כל אלה שחושבים שהם מבינים בבשר ומדברים שטויות על מיושן (שהבשר שנמכר כיום כמיושן הינו בשר קפוא שהופשר)כי ישון צריך רק לחלקים ספציפיים בעגל ולא לכל החלקים ואגב יש קצבים מקצועיים בחלק מהסופרים נא לא להכליל  
חזרה לכתבה