אוכל  טעם החיים  וידאו
תרד, חומוס ועגבניות: תבשיל נוסח איטליה
פיליס גלזר
פורסם: 17.01.10, 11:51
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 23 תגובות ב-16 דיונים
1. פיליס את מקסימה! תודה רבה : )
סמדר ,   מרכז   (17.01.10)
2. סוף כל סוף משהו כשר
קטמון ,   קטמונים   (17.01.10)
וינט תמשיכו ככה ותפסיקו לסטות מדרך הישר ולפגוע במדינה היהודית מדינת ישראל
3. אווו הירוק עולהההההההההההההההההההה
הירוק עולה, הירוק   (17.01.10)
עולה הירוק עולההההההההההההההההההההההההההההההההה
4. נראה פשוט ומצוין
ק ,   ירושלים   (17.01.10)

ובדיוק בשוק ראיתי עלי מנגולד וחרדל מזמינים.

המתכון נראה מהיר, פשוט ובהחלט בריא ללא כל מיני השעועיות המשונות ושאר מוצרים מחנויות מתמחות שפיליס דבקה בהם.

 

אם יהיה טעים, המתכון  יצטרף לרשימת הקבועים, כן ירבו

5. פיליס תוכלי בבקשה ללמד אותנו
אמא   (18.01.10)

2 סוגי מרק המתאימים לכולם מהמוצרים הפשוטים בבית ומהסופר

ועדיין שיצא טעים כמו בבתי מלון עשיר סמיך

תודה

6. פיליס יקרה, אוהבים אותך, באמת. אבל
(17.01.10)
מה זה הצילום המזוויע הזה?
7. חומוס קפוא
אילן   (17.01.10)
נראה נחמד, אבל אפשר בהחלט להשתמש בחומוס קפוא, שהוא חומוס שכבר בושל. זה חוסך הרבה זמן, מאפשר הכנה מיידית, וטעים באותה מידה
8. לא חייבים להתייחס לכל שטות שאתה קורא בטוקבק
קטמון ,   קטמונים   (17.01.10)
9. אבל איך מכינים את הגוש ממליגה הזה?
ענבל   (17.01.10)
10. Swiss Chard=Mangold, תבשיל עלים ירוקים עם חומוס ועגבניות
Dany ,   Toronto   (17.01.10)
We always eat DARK GREEN vegetables: Swiss Chard, Kale, Collard(especially when these 3 come from my vegi garden-backyard), Rapini, jus plain steaming; Sometimes cooked with very little oil, garlic & fozen tomatoes - from our backyard. We also eat a lot of Broccoli.
11. ראה תגובה מספר 2
קטמון ,   קטמונים   (18.01.10)
12. אפשר להחליף את החומוס בשעועית לבנה ?
מריסה   (18.01.10)
13. אפשר במקום מנגולד ועלים ירוקים להשתמש בקישואים ?
גניה ,   הרצליה   (18.01.10)
14. והקקי, איך?
ג ,   ירושלים   (21.01.10)
מה מעניין אותי מה אתה אוכל כל הזמן, יא דני?
15. איך מכינים ממליגה:
ק ,   ירושלים   (21.01.10)

קונים קמח תירס.

 

מרתיחים מים עם חצי כפית מלח, 2 כוסות מים על כל כוס קמח תירס לכל הפחות.

כשרותחים המים מוסיפים את קמח התירס בהדרגה ותוך כדי בחישה. לא להפסיק לבחוש. ממשיכים לבחוש ולבשל עד שהממליגה עושה "בלופ בלופ", בועות גדולות שקופצות.

 

מכבים את האש וזהו.

 

אפשר להגיש גם עם שמנת וגבינות,  כמו אצלנו בבית,

אפשר להגיש עם רוטב בולונז או ירקות מבושלים אחרים,

אפשר אפילו לארגן לפשטידה או לבסיס פשטידה.

16. נראה טוב, טועם פחות
wife   (22.01.10)
מה לעשות. יש לי כמויות של מנגולד, כל פעם מנסה מתכון אחר ועוד לא באה הישועה. בריא ללא ספק, קל לבישול, ובעלי מתגעגע לימים שמנגולד לא בא במטבחנו.
חזרה לכתבה