אוכל  טעם החיים
מיסו, מירין ושמן שומשום: פרגית בנוסח יפני
ynet
פורסם: 01.02.10, 10:18
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 19 תגובות ב-13 דיונים
1. בצילום אלו כרעיים, ואין במתכון פלפל צ'ילי אדום פרוס
למה אין התאמה?   (01.02.10)
2. 1 צודק מה נסגר עם התמונה הלא קשורה?
השווסטר   (01.02.10)
3. לא הבנתי, פרגית שלמה או נתחים?
חן   (01.02.10)
4. 2 צודק ש 1 צודק.
(01.02.10)
וגם אני צודק.
5. שיטקה, לא כפי שנכתב.
ימגוצ'י ,   אוסקה   (01.02.10)
מתכון יפני עם שמן שומשום ? ועם שום ? לא כל מה שמכיל מיסו הוא יפני. כמו שבאירופה מוסיפים דברים משונים לחומוס, למשל גבינה ואגוזים, או גזר מתוק מגורר לשווארמה. נו טוף.
6. מה הקשר בין מחט לתחת? מתכון של פרגית ותמונה של כרעיים??????
תחמנות לשמה   (02.02.10)
7. לא כולם נולדו שפים
אחת שלא יודעת ,   שרון   (02.02.10)

מה זה מיסו , מירין ובאק צ'וי ואיפה קונים את זה????

 

לא כולם נולדו שפים, אשמח לתשובה

8. 4 צודק
צודק   (02.02.10)

4 צודק שהוא צודק ש 2 צודק ש 1 צודק

וגם אני צודק

9. אפשר קצת הסבר לגבי המרכיבים?!
חושחש ,   הבלש   (01.02.10)
מה זה:
מיסו לבן
מירין
באק צ'וי
??
תודה
10. למי שלא הבין פרגית.זה נקבה צעירה.לא תרנגול.זכר.מה לא ברור
י-------------   (02.02.10)

.לא בכל מקום קוראים לחלקי העוף (פרגית)  רגלי העוף ( כרעיים) מתחלק לשני חלקים... שוקיים .(נבוט..פולקעס....).וירכיים  של   עוף ללא עצמות. ( משולש ) שזה החלק הרחב..    למי שלא  יודע  ולזה קוראים  (פרגית)  אצלנו.בארץ.

זה   ביכללל  לא נכון..  בתאבון לכולם 

11. לגוון אותם ?!
התרנגולת   (02.02.10)
אוי ווי, כמה שאתם טיפשים...
12. העירו לכם. אז אולי תורידו כבר את התמונה.
(01.02.10)
חובבנות לשמה.
13. לשרון
מושי מושי   (02.02.10)

מיסו זו מחית העשוייה מפולי סוייה מותססים. מירין הוא יין אורז יפני מתקתק. את שניהם תוכלי להשיג במכולות אסייתיות למינהן וגם בטיב טעם.

באק צ'וי הוא ירק גבעולי שכזה (כמו סלרי נניח) שבסיסו עבה ובשרני ועליו דקים יותר. באק צ'וי תשיגי אצל ירקני בוטיק ולפעמים במקררים של הסופר.

חזרה לכתבה