אוכל  טעם החיים
בנקיקי הנקניקייה
איציק שאשו ותומר קמרלינג
פורסם: 08.02.10, 09:57
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 134 תגובות ב-84 דיונים
1. נקניקיה זה טעים אבל מה עם הבריאות?
(08.02.10)
2. ההבדל בין הנקניקייה הישראלית לאחיותיה מאירופה
(08.02.10)
באירופה כל מוכר בראטוורסט נידח בקרן רחוב יודע שפעם בחודש יגיע מישהו ממשרד הבריאות וייקח דגימה של נקניקיה, דגימה של קטשופ, דגימה של כרוב חמוץ וכל סוג של מאכל שהוא מוכר ואם התוצאה לא טובה הוא מקבל כמה אלפי יורו קנס והדוכן שלו נסגר לכמה חודשים (הלכה הפרנסה).

כאן, יש בסביבות 4-5 מפקחים על כל המדינה.

אז, תיזהרו שלא "ינקנקו" אתכם עם קילקול קיבה....
3. ההבדל
קניבל   (08.02.10)

אצלנו זאת נקניקיה - בין אם זאת מרגז, צ'וריסו או אלו מהסופרמרקט שמלאות בלחם...

 

אבל בעולם יש הבדל בשם - HOTDOG לעומת SAUSAGE

כאשר הראשונות בדרך כלל מבושלות מראש והאחרונות לא

4. מומלץ- מפגש הגרעפס
(08.02.10)
5. אין גינס טובה בארץ
יוסי   (08.02.10)
אין גינס טובה בארץ וכל מי שחושב אחרת זו בעיה, גם מרפייס בארץ נוראית והכל כיוון שמייצרים אותם פה וקוקה קולה וטמפו הגנבים הורגים אותנו גם במחירים וגם בטעם, יוחזר ביימיש לאלתר לארץ. רק אוהרס זו הבירה הכי נורמלית כרגע שיש פה.
6. שנון-אהבתי,חייכתי,צחקתי
אני   (08.02.10)
7. ומה עם המנזר ? והמסעדות הרומניות ביפו ?
Berch   (08.02.10)

שווה שווה שווה

:-)

8. הכתבה עשתה לי את זה, הייתי הולך עכשיו אבל המחירים....
דניאל   (08.02.10)
:(
9. שומוש שמים! לא רק בתל-אביב. גיל להב - תלמד איך כותבים כתבה
(08.02.10)
10. בשבילי רק עם חרדל וכרוב כבוש ב'קשה..
תויקינקנ   (08.02.10)
11. מה עם נורמה ג'ין?
איתה ,   הודש   (08.02.10)
הבר-מסעדה בתל אביב מגיש את אחת הנקניקיות הטובות באיזור,
מניסיון. :)
12. אחלה כתבה בא לי לנקנק אחת ומהר
גל   (08.02.10)

אחלה כתבה מאירה מרעיבה ומצחיקה

עשיתם אותי רעב לנקניקיה

13. במסגרת לימודי ביקרתי במפעל זוגלובק בארץ
(08.02.10)
תאמינו לי שמאז עברו 10 שנים ויותר לא נגעתי ולא אגע כאן בנקניקיות
14. נקניקיה בארץ היא שומן צמחי עם מוקשים
צוטטן   (08.02.10)
מחליף את שומן החזיר וחבל.
אם כבר סתימת עורקים אז שיהיה טעים
ומהדבר האמיתי, לא מהחיקוי.
15. מעולה, מצחיק ועושה תיאבון לבשר במעיים...
אסף הגיאוגרף ,   ירושלים   (08.02.10)
16. אלן תותח
אבי   (08.02.10)
אני מכיר את אלן כבר כמה שנים הבן אדם(השף) תותח על ,רק הלקוחות שלו יודעים עד כמה
17. Ynet תפסיקו לפרסם מאמרים על אוכל טרף!
דתי שנמאס לו ,   מדינת היהודים   (08.02.10)

איך כתבה שלמה על נקניקיות, בלי להזכיר מפעלי נקניק כשרים כמו זוגלובק, טירת צבי, יחיעם וכו'.

 

אתם תמיד מתמקדים בבשר חזיר, בבשר בקר טרף וכו' שמעניין רק פסיק קטן מהאוכלוסיה.

בכך אתם מנסים ליצור את הרושם כאילו לגיטימי לאכול בשר טריפה.

 

דיי כבר!

 

18. תחקיר עיתונאי ראוי לשמו. המשיכו כך.
א.דולף   (08.02.10)
19. מי שלא אכל נקניקיה בגרמניה, לעולם לא יבין נקניקיה אמיתית מהי
אסף, מכור לנקניקיות   (08.02.10)
20. תיגון עם בצל והמשיך ביין ישפר אפילו הנקניק מהקיבוץ ההוא
מיקי ,   ירושלים   (08.02.10)
21. ומה עם מעיין הבירה?
חדרתי ,   חדרה   (08.02.10)

כל עוד קיפלינג התותח כתב אצלכם היתה תזכורת קבועה למעיין הבירה, ראובן, קוסטיצה או פטריצ'יאן (הנקניקיה המשובחת של מעיין הבירה)

מה קרה? זהו? שכחתם אותם?

אולי עדיף, יהיה קצת יותר שקט במעיין

22. נקניקיות
מרגי אנשר ,   חיפה   (08.02.10)
כמה אפשר לכתוב על נקניקיות שעשויות משערות וציפורניים - תפסיקו לאכול את הזבל הזה.
24. כתבה די בסיסית, אבל טובה ומעניינת. תודה.
(08.02.10)
25. ואו, כלכך הרבה מילים בלי להגיד כלום
(08.02.10)
26. נקניקיות
ליאור ,   הוד השרון   (08.02.10)
כתבה נעימה, נהניתי מאוד.
27. תראו שעוד 5 שנים הקרדיולוגים ימליצו על בשר שמן (לא בטיגון)
גבי   (08.02.10)
28. סנדוויץ סעדיה בכפר סבא
יואב צור ,   כפר סבא   (08.02.10)

לכל מי שלא מכיר את הסנדוויץ האגדי של סעדיה בכפר סבא שכולל בתוכו:נקניקייה, ביצה קשה פרוסה, עגבנייה,מלפפון, חריף וחרדל

אגדה של סנדוויץ!!!! לא רואה אף אחד ממטר, הרבה יותר טעים מכל הנקניקיות במסעדות הפלצניות האלה....

29. אוהב את בלייזר אבל שונא את אוכלי החזיר!!!
מנוי בלייזר   (08.02.10)
למה הם חייבים לדחוף את הקטע של החזיר לכול מקום?! מה, זה עושה אותם יותר מפותחים? אני חילוני אבל שומר מסורת וזה ממש מעצבן אותי כך שאני שוקל לוותר על המנוי שלי.
30. פסיק מהאוכלוסיה? אולי רוב האוכלוסיה?
חזיר וטוב לו ,   ארץ ישרואל   (08.02.10)
צא ובדוק לאיזה אחוז מהעם היושב בציון (כולל בני מיעוטים, חילונים, רוסים וסתם אנשים שאוהבים אוכל טוב) אכן חשוב לאכול אוכל כשר, ותגלה שאתה במיעוט, טמבל.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה