החזה עוף עם העגבניות שרי זיתים ובזיליקום היה טעים מאוד.
בעלי ואפילו הילדים ליקקו את האצבעות, הרבה מחמאות קיבלתי.
מחכה לנסות את יתר המתכונים.
הצילום של המנה הנ"ל לא מראה את הדבר האמיתי.
תודה אלומה מכחה לשבוע הבא.
מאוד נהנתי לקרוא את הטיפים של הכותבת. המרינדות נראות מתוחכמות ושהשקיעו בהן מחשבה.
מחר ננסה את המתכון של החזה עוף ומייפל.
מחכה לכתבה הבאה.
במתכון השני, חזה ברוטב טריאקי, צוין שחוץ משמן השומשום לערבב כל שאר מרכיבי המשרה. ומה עושים עם שמן השומשום?
ניסתי את המתכון, אפשר להשתמש בשמן שומשום ע"מ לחמם את המחבת,
יש בעיה אחת במתכון - יוצא קצת מלוח, אני חושבת שצריך להקטין את כמות וטב הטריקאי
תמיד טוב לגוון את החזה עוף
המרינדה עם 2 סוגי החרדל והטריאקי מצויין. ממש טעים. כל הכבוד מתכון מנצח. אם כי יצא קצת מלוח אבל זה כבר תלוי בכמות העוף. אפשר לוותר על השמן שומשום גם בגלל טעמו המאד דומיננטי וגם אפשר בלי שמן כלל.
יופי
דבורה