אוכל  טעם החיים  ארוחה טעימה עם אלומה
סרנדה למרינדה: חזה עוף בארבע גרסאות
אלומה בליליוס
פורסם: 11.02.10, 10:23
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 26 תגובות ב-14 דיונים
1. אחלה מתכונים, נכין לשבת, מהו המתכון לתפו'א אפוי עםמיונז וחרד
(11.02.10)
2. למה רוטב טריאקי תוצרת חוץ????
טלי ,   הרצליה   (11.02.10)
3. הצעות הגשה: אפשר כל אחד מהמתכונים הנ"ל להגיש עם יוגורט כבשים
משדרג את המנה ,   ועושה לה נפלאות   (11.02.10)
4. מעולה , תודה !
עמית ,   גבעתיים   (11.02.10)
5. what is a good marinade for grilling like (kebobs)
anna   (11.02.10)
i would like to grill like we did in israel "al haesh"   does any one have  a recepe for the marinade for the chicken (pargiyot)???  toda!!!
6. מתכון מדהים
ויק   (11.02.10)

החזה עוף עם העגבניות שרי זיתים ובזיליקום היה טעים מאוד.

בעלי ואפילו הילדים ליקקו את האצבעות, הרבה מחמאות קיבלתי.

מחכה לנסות את יתר המתכונים.

הצילום  של המנה הנ"ל לא מראה את הדבר האמיתי.

תודה אלומה מכחה לשבוע הבא. 

7. סוף סוף מתכונים מגרים
נויה   (11.02.10)

מאוד נהנתי לקרוא את הטיפים של הכותבת. המרינדות נראות מתוחכמות ושהשקיעו בהן מחשבה.

 

מחר ננסה את המתכון של החזה עוף ומייפל.

 

מחכה לכתבה הבאה.

8. sur le visage
olala   (12.02.10)
le foto looks sur le visage
9. ומה עם שמן השומשום?
איזי גור ,   מרכז   (12.02.10)

במתכון השני, חזה ברוטב טריאקי, צוין שחוץ משמן השומשום לערבב כל שאר מרכיבי  המשרה. ומה עושים עם שמן השומשום?

10. אין דברים כאלה
דנה ,   רמת השרון   (12.02.10)
החזה עוף במייפל נראה מגרה וגם יצא לי מעולה. אתמול אירחתי אנשים בבית והם פשוט לא האמינו שזה פעם ראשונה שאני מכינה את המתכון.
תודה רבה לשפית אלומה!!!!!
11. שמן שומשום
בשלנית   (14.02.10)

ניסתי את המתכון, אפשר להשתמש בשמן שומשום ע"מ לחמם את המחבת,

יש בעיה אחת במתכון - יוצא קצת מלוח, אני חושבת שצריך להקטין את כמות וטב הטריקאי

12. מה אפשר לשים במקום יין- או שזה חובה?
אנני   (14.02.10)
13. אין עליך אלומה
לימור ,   ירושלים   (15.02.10)

תמיד טוב לגוון את החזה עוף

14. הצלחה כבירה
דבורה ,   פתח תקוה   (25.09.10)

המרינדה עם 2 סוגי החרדל והטריאקי  מצויין. ממש טעים. כל הכבוד מתכון מנצח. אם כי יצא קצת מלוח אבל זה כבר תלוי בכמות העוף. אפשר לוותר על השמן שומשום גם בגלל טעמו המאד דומיננטי וגם אפשר בלי שמן כלל.

 

יופי

 

דבורה

חזרה לכתבה