אוכל  מתכונים לפסח  מתכוני כבש חגיגיים
מנה עם בשר: צוואר טלה ממולא
ynet
פורסם: 21.04.16, 16:41
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 23 תגובות ב-13 דיונים
1. כמה אכזריים ומגעילים אפשר להיות?
YNET מה נסגר אתכם?   (07.03.10)
2. זה היה טלה קטן וחמוד
נועה ,   חיפה   (07.03.10)
ועכשיו אוכלים את הצוואר שלו. תבינו מה אתם אוכלים!
הבשר הטעים והריחני על הצלחת היה פעם בעל חיים מסכן שנולד למציאות אכזרית , חי חיים אכזריים ומת מוות אכזרי.
הכול מותר כדי שיהיה לכם טעים?
3. צמחונות = צביעות
עידן   (07.03.10)

יאללה רדו מהעץ

 

אנשים אוכלים חיות אלפי שנים

 

חוץ מצדקנות זולה וכאב ראש אתם לא משנים הרבה לאף אחד

4. שקית קוקי נשרפת כבר ב 220 מעלות! :-(
מיאו   (07.03.10)
5. מה ? איך אפשר למלא צוואר טלה ?
מישהו   (07.03.10)

למיטב ידיעתי זה נקרא אוכף לא ? בכל מקרה מה שניתן למצוא בחנויות ונראה כמו הצוואר .

אז רוב הצוואר זה עצמות איך בדיוק ממלאים הדבר היחיד שאוכף מתאים לו זה כסטייקים בדיוק כמו הצלעות על הגריל מנגל הכי טעים .

כן אני יודע על האפייה בתנור כחלק גדול ויחיד

אבל אני לא אוהב את זה זה להתעסק הרבה .

הכי טעים וקל זה על המנגל עם רוטב שום ,שמן זית , וכוסברה או פטרוזיליה איך שאוהבים .

בכל מקרה לכל הטבעונים גם צמח זה יצור חי וגם אותו חבל להרוג

אדם טוב הוא אדם שמכבד את הטבע ומבין שגם לאכול צמחים זה רצח

אבל הוא מודה לטבע על שנתן לו את האוכל הזה .

 

6. מתכון שלי: לוקחים טלה בן יומו, שוחטים אותו, את הצוואר גודעים
ג'ורה   (07.03.10)
וממלאים באורז.
בתיאבון!!!
7. כל עוד זה טעים זה ייאכל
(08.03.10)
על טעם ועל ריח אין להתווכח
8. אסור לאכול טליים!!!!
(08.03.10)
אז למה הוא כל כך טעים??
9. אל הבקעה מן הגלעד. טלה שחור ורך ירד.
י   (08.03.10)
כבשה פועה בוכה בדיר.
זה בנה הקט אשר שופד.

ישוב טלה אל חיק השף.
ישכב בפוייקה ויתבשל.
והטבח ישק אותו.
והוא יקרא את המנה בשם.
10. לכל הצמחונים הצבועים:
(09.03.10)
ולצמחים לא כואב שקוטפים אותם??
11. מ-ע-ו-ל-ה !!
שרון ,   תא   (28.02.11)

סליחה מראש לכל הצמחוניים/טבעוניים-

אכלתי צוואר כבש כזה, ממולא בשר אורז וצנוברים. בדיוק כמו במתכון הזה. וזה ממש ממש טעים!! פשוט מעדן. יכולה להיות מנה מומלצת מאוד לפסח בסדר המשפחתי, עם חמוצים וסלטים וכו' - תהנו.

12. יצא מצוין! ושתי הערות
שלמה   (02.05.20)
יצא ממש טעים. קצת התעסקות עם התפירה אבל לא נורא.
הערות:
1. שקית הקוקי מתפוררת בחום כזה. עדיף אולי ניר כסף. אם כבר שקית קוקי אז להוציא ממנה את הנתח אחרי האפיה ולפני ששמים במקרר.
2. אין סיכוי להוציא את חוט התפירה אחרי שהנתח היה במקרר. אולי לפני. כדאי לברר על רשת שאפשר לאפות איתה, או אולי לקשור בחוט שמשון.
13. יצא מצויין ו2 הערות
מרים   (13.09.20)
חזרה לכתבה