אוכל  נבחרת השפים  רפי כהן
אביב הטעמים: תבשילי בשר וירקות העונה
רפי כהן
פורסם: 12.03.10, 00:58
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 65 תגובות ב-40 דיונים
31. התמונות ממחישות את תהליך ההכנה ומאוד עוזרות, תודה!!!
(14.03.10)
32. איך שמים כתבות עם קטניות חמץ שבועיים לפני פסח?!
אפרים   (14.03.10)
איזה יהודים נהיינו??
33. ירון ברנר אתה צלם מופלא
שיר   (14.03.10)
34. יפה, לא חשבתי על זה באמת
אפרים   (14.03.10)
35. מנסה כל פעם מחדש לדעת
אמא   (18.03.10)

אין עליך רפי!!!!

האם תוכל לנדב עוד מתכוני פסח

לדוגמא:

תבשיל עוף שמתאים לכולם לאורחים /ילדים

במקום הבשר טלה/בקר

פילט של דג אמנון טרי איך מתבלים איך מכינים

האם יש תיבול לטחון אותו ולמרוח על הדג ולאפות

כמה זמן /איך

סלט סלק - עם תיבול עדין/או סתם לדעת בכלל מה מתבלים

תודה לך ,

שף יקר.

 

36. למה אין להשיג את הסלט של הסלרי והכרוב
מחפשת ולא מוצאת   (18.03.10)
37. לאפריים ב- 32
איזי גור   (20.03.10)

איזה טמבלים נהיינו !

בפסח, יה טומטום, אני זולל פיתות, שותה בירה ובולס רצועות שינקין.

שייצאו לך העיניים מחוריהן.

ל ה כ ע י ס  

 

ונראה אותכם מפרסמים את זה!!!!!

38. למה, למה כל כך הרבה שמן.
ישראלית   (12.05.10)
לא אמרו לך רפי שהרבה שמן זה לא בריא. תתחשב.
39. ynet אני מחכה כבר לכתבה החדשה של רפי תיזדרזו עם הפירסום שלה
דוד   (17.05.10)
40. ynet אתם ממש אכזבה 4 חודשים ללא כל מתכון חדש פשוט בושה לאתר
דוד   (18.07.10)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה