|
|
ראיתי אותך גם אצל לונדון אתמול. במקום להתרכז במה שלא ממש חשוב, אולי תנסה באמת להסביר לנו למה לולה מבקר בקבר של עראפת אבל לא בשל הרצל, ולמה הוא התגאה מעל במת הכנסת שבאיזור שלהם אין נשק גרעיני, אבל עם זאת הוא מתנגד להטלת סנקציות חריפות על איראן (מה שיכול לגרור את כל האיזור שלנו למירוץ חימוש גרעיני). כי כפי שזה נראה מדבריו ומעשיו, הוא בעצם די נגדנו, למרות שהוא בא עם החמימות והאחוקיות הלטינית.
והכי חשוב, בבקשה תסביר לנו, האם לדעתו (ולדעתך) בגלל שהכלכלה של המדינה שלו גדלה משמעותית זה אומר שהוא יכול עכשיו להתערב בעניינים לא לו, שאין לו בהם מספיק ידע, ושיכולים להשפיע משמעותית על החיים שלנו פה, מרחק אלפי ק"מ ממדינתו היפה. ואם הוא כן מאמין שהוא יכול להתערב בעניינים לא לו ולהשפיע על חייהם של אנשים אחרים בגלל גודל הכלכלה שלו, האם זה לא בעצם עושה אותו בדיוק אותו קפיטליסט "חזירי" כמו אותה ארה"ב ששניכם בזים לה כ"כ.
אשמח אם תגיב, וכמובן שיש לי עוד הרבה מאיפה שזה הגיע.
|
|
|
32. המאמר עוד הוכחה שהסמול טרוריסט ושותף לטרוריסטים
| לומסה , |
ארץ ישראל פלשתינה |
|
(16.03.10) |
דרכו של הסמול היא דרך הטרור. לכן הם הביאו לכאן את רב המרצחים עראפאת "בלי בג"ץ ובלי בצלם" שישליט פה טרור לחורבן ישראל.
|
|
|
33. הדוגמתיות של דוידי מביכה - מאיש אקדמיה,גם אם מהשמאל,
ראוי לצפות לניתוח יותר ביקורתי של הנעשה בדרום אמריקה.
ההערצה העיוורת של דווידי לצ'אווס ולמעשיו (כולל התנהלותו האנטי דמוקרטית) ראויה לבוז.
ליברמן צדק כאשר החליט להחרים את נשיא ברזיל שכן לא יתכן שזה יהיה מוכן לעלות לקברו של מנהיג טרור כמו ערפאת אסבל ימנע מעליה לקברו של הרצל.
|
|
|
|
כל המאמר בא להגיד כמה אנחנו והמדינות הפרו-אמריקאיות לא בסדר, כאילו זה לא בסדר ליצא נשק. ממתי סחר בכלל ונשק בפרט היו קשורים ליחסים של דיפלומטים ספציפיים - עסקים זה עסקים (כמובן בגבולות ההגיון, אבל עוד לא עברנו אותו כאן). לסיום - הנה מספר ציטוטים מהכתבה: "...אמר השר המתנחל..." - מה הקשר לנושא? "ממשלות פרו-אמריקניות במובהק, שאינן מוכנות להטיל כל דופי במדיניות הכיבוש הנמשכת של ישראל והשלכותיה הקשות." - אולי תדבר איתן שכן יטילו דופי... "...לצבא הרצחני ביותר ביבשת.." - כנראה שאתה לא מבין מה המשמעות להתמודד עם ארגוני הגרילה הקולומביאנים. בנוסף, הצבא הרצחני ביותר ביבשת הוא צבא ארה"ב...
|
|
|
35. בהמשך לתגובות 1-5 המצויינות...
"אמר השר המתנחל" - אפרים, כזה ערבוב בוטוה של מחאות פוליטית (המייצגים מיעוט שהודע שטעה זמנו, כשהלך עם השמאל) - ממש לא ראוי לכזה פרסום לדעתי.
ללא אנשי ימין, שלעמים מוכנים לקפוץ על הגדר - בטוח שמאמרים מהסוג הזה, שלא לדבר על קיצונים ממנו שתומכים אפילו בכשלון כמו ברק, הם ממש רחוקים מהמציאות.
|
|
|
36. ליברמן מחרים הנשק קובע
ליברמן=איש האוב תרגום מילולי מיידיש -אך דיפלומט גרוע ביותר -החליפו אותו מהר
|
|
|
37. הכיבוש הישראלי והשלכותיו הקשות????
| eshkol , |
תל אביב |
|
(16.03.10) |
האם צריך להיות מטומטם כדי לקבל תואר דוקטור????? דר אפריים... קשה להיות יהודי בכל מקום בכל זמן עוד לפני "הכיבושים" והיה יכול להיות יותר גרוע אם הם היו כובשים אותנו!!!!! לדוגמא ....כווית או .....כורדיסטן או.....ארמניה או......לבנון או........ בקיצור יותר קל להיות סבון מאשר כובש
|
|
|
38. אמר השר המתנחל???? שמאלני הזוי ומסריח
|
|
|
39. לאפרים דוידי קשה לראות רוסי במשרד החוץ שקדושת הרפיסות לארה"ב
| אינה נר לרגליו !!! |
|
|
(16.03.10) |
|
|
|
40. כתבה פתטית שמוכיחה שוב-השמאל הקיצוני איבד קשר למציאות ומסית
| נגד המדינה בגסות !! |
|
|
(16.03.10) |
|
|
|
41. ישראל מעולם לא הרגה פלסטינאים כי אין בכלל דבר כזה
|
|
|
42. "התמודדות של ישראל ואיראן על הבכורה במזרח התיכון "
שמאלנותך הקיצונית העבירה אותך על דעתך: ישראל מעונינת ב"בכורה במזרח התיכון"?? אולי היא מעונינת "בבקשה לא להרוג אותי, יותר מידי"?? איזו בכורה - שליטה על ארצות השיעה, או הסונה?? אתה יודע על מה אתה מדבר בכלל? יודע מה מניע את איראן? מצרים? כל מוסלמי בעולם?? למה לי זה נשמע כמו הפרוטוקולים של זקני ציון?
|
|
|
43. מדוע להתמם?החרם נבע מסרובו של נשיא ברזיל לבקר ביד-ושם
| מדוע הנטיות הפוליטיו , |
גורמות לשיבוש העובדו |
|
(16.03.10) |
|
|
|
|
אז זה מה שישראל הנאורה - ספקית הנשק של העולם. הערכים היחידים שמעניינים אותנו זה כסף. מזל שהמלחמות שלנו, שלכאורה אנחנו נורא שונאים, עודדה אותנו לפתח נשק.
|
|
|
45. החומה הברזיליאנית הזאת
| אלקטבי רמאן , |
אירופה |
|
(16.03.10) |
מפרידה בין עניים לעשירם בריו דה ז'אנרו. שכונות העוני שם גרועות בהרבה ממחנות הפליטים בעזה. בסאן פאולו, דרך אגב, חיים פליטים יהודיים רבים מארצות ערב. רובם הצליחו להשתקם וזוכים להצלחה כלכלית
http://tinyurl.com/y9abt87
|
|
|
46. עוד אחד שבא להטיף לנו, בברזיל ילדים הולכים לביי"ס עם שומר
ראש כי לאבא שלהם יש כמה דולרים בכיס. העוני שם יותר גרוע ממחנות הפילטים של עזה. אנשים מוכרים את ילדיהם בעבור חופן קטן מאוד של דולרים, ויש לו את החוצפה לבוא ולומר לנו איך עלינו לנהוג. חתיכת צבוע מתחסד.
|
|
|
47. אתה גדול.איך מאמריקה הלטינית הצלחת להטיף נגד הכיבוש,אין כמוך
| "הפיל ובעיית הכיבוש" , |
מרדונה והבעיה הפלסטנ |
|
(18.03.10) |
|
|
|
48. "מערכה לא מוצלחת", "הצבא הרצחני ביבשת" באיזו פלנטה אתה חי?
| האמת על קולומביה , |
כנסו ותבינו |
|
(18.03.10) |
נשיא קולומביה אוריבה זוכה להערכה והערצה עצומים מאזרחי קולומביה על-כך שהצליח להביס את ארגוני הגרילה שחטפו ורצחו אלפי אנשים בשנה. מי שרואה בצבא קולומביה שנלחם בטרור זה את "הצבא הרצחני ביבשת", רואה ודאי גם בצה"ל את הצבא 'הרצחני' במזרח התיכון. לאורך כל המאמר המקושקש ניכרת בבירור תמיכתו של הכותב בטרור באשר הוא. אם בטרור סוציאליסטי מבית קסטרו וצ'אבס (שתומכים בגלוי בטרוריסטים בקולומביה) ואם בטרור האיסלאמי של החמאס ואיראן.
בניגוד לדרך בה הם רואים עצמם, לליברליסטים מדופלמים -דוגמת הכותב- חשובה מעט מאוד האמת והאובייקטיביות. כך יכול הכותב לזרוק 'הערת-אגב' מופרכת ושקרית על כך שצבא קולומביה הינו "הצבא הרצחני ביבשת". משטרת ברזיל שעל מנהיגה הוא מגונן, 'הורגת' בשנה יותר אזרחים מכל צבאות דרום-אמריקה גם יחד (רובם לאחר מעצר!). אלו עובדות שפרסם האו"ם לקראת האולימפיאדה שתיערך בריו, אבל כדי להשמיץ את מי שנלחם בטרור מותר לשקר ולעוות כל נתון עובדתי.., אכן שמאלנות במיטבה!
| |