|
31. איזה תמונות נהדרות! ללקק את אצבעות הרגליים!
|
|
|
מהתרשמות ראשונית (לא עשיתי חישוב מדויק), יוצא שמוציאים כמה אלפי שקלים ואפשר להנות מפיצה נהדרת. לחילופין אפשר לשלם חמישים שקל והפיצה מגיעה עם שליח.
|
|
|
33. ואיפה תמצא פיצה באיכות כזו?
|
|
|
34. עגבניות מקולפות מתוצרת איטליה... נו מה אתם אומרים?
|
|
|
35. הדבר היחיד שצריכים זה מגנט על המקרר וטלפון
|
|
|
36. אמרת להוסיף מים שבושלו בהם תפוחי האדמה אבל...
ידוע שלאחר בישול תפוחי אדמה במים מופרש למים טוקסין- חומר רעיל בכמות קטנה, במה אוכל להחליף את המים האלה ולקבל את אותה פריכות?
|
|
|
37. כל החנטרישים שמזמינים\אוכלים פיתות
בטח גם לאכול מנה חמה זה כמו לאכול במסעדה איטלקית נכון?
|
|
|
38. גדול, צודק יותר מדי כאב ראש
|
|
|
39. אפשר מתכון של טוני וספה? בצק ורוטב?
|
|
|
באיזה עוצמה לכוון את המיקרוגל ?
האם לשים על הפשרה או על בישול ?
מישהו ניסה אי פעם?
|
|
|
המחירים בשמיים ללא הצדקה. רק למי שבאמת כבר לא נשאר מה לעשות עם הכסף... מניסיון, פיצות ביתיות מצויינות לא דורשות הרבה מאמץ. או כסף. כתבה חביבה, בלי קשר.
|
|
|
תתפלאי אפשר גם להזמין פיצה מאיטליה...
|
|
|
43. בסה"כ פרסומת מוסווה לגדג'טים כרגיל ב-YNET. לא צריך שטויות...
הפיצה=אוכל בסיסי , |
לעניים ולהמונים |
|
(14.04.10) |
מספיק לקנות מרצפת חרסינה זולה ביותר ולבקש לחתוך אותה למידות התנור יעלה בין 20-40 ש"ח ובאים רוצים רק לנוחות גלגלת (חותך) פיצה זול מהשוק בסביבות 7-15 ש"ח וזהו! פיצה מושלמת זה רק עניין של טעם וריח ומתכונים לא חסר כלל וכלל כיום, אפשר למצוא בספרים, עיתונים ואינטרנט, כולל ב-YNET!
|
|
|
44. הבצק הכי טוב לפיצה !!!!!
הולכים לסופר
קונים בצק של באגט .
מכינים עליו את הפיצה .
יוצא פצצות
|
|
|
45. למירי מה עם אבן שמוט?
|
|
|
האם ניתן לקבל את המתכון המוצע לפיצה בכתבה לכמות של קילו קמח,קרי לציין את היחס החדש בין המרכיבים. כתבה נהדרת ומאירת עיניים. תודה
|
|
|
47. דווקא התנור פיצה נראה רעיון מוצלח עם קטנטנים
רק שזה בטח תופס הרבה מקום במטבח...
בשביל פעם ב..
|
|
|
48. יאלללה גם כן חלאס עם הפלצנות. ולמה הנקניק קשור???
בואו לפיצה ג'וזפה בפלורנטין, אין דברים כאלה.
ותאמינו לאנשי פלורנטין, אניני טעם בשעות הקטנות של הלילה (-;
|
|
|
49. מישהו יודע איפה אפשר לקנות בצק/בסיס מוכן לפיצה?
כבר שנים מחפשת |
|
|
(14.04.10) |
|
|
|
50. תהיה - האם המיקרו לא הורג את השמרים ?
המיקרו הורג או לפחות מעקר כל יצור חי. מה שימנע את התרבות השמרים ולכן = אפס תפיחה.
|
|
|
51. פיצה דום - טאבון פיצה לבית - מכשיר מצוין!!!
ליאת , |
כפר סבא |
|
(16.04.10) |
מירי תודה רבה על ההמלצה של הפיצה דום , עשית לנו את השבוע...
רכשתי את מכשיר הפיצה דום מיד כשקראתי את הכתבה . וואוו מדהים . חשוב לציין שזה ממש טאבון לכל דבר ואפשר לעשות את כל סוגי המאפים - קלצ'ונה , מתוקים , פיתות וגם פיצה אחת גדולה , אם לא רוצים לעשות פיצות קטנות .מדהים - באמת הרגשנו טעם של טאבון אמיתי. יש גם חוברת מתכונים מצורפת לפיצה דום.
מירי , תודה , תמשיכי להמליץ על גאדג'טים מצויינים :)
|
|
|
52. האים קמח התירס הוא לבצק?
האים קמח התירס לבצק או רק לשים על המרדה?
בתודה מראש משה
|
|
|
53. מה זה מיותר ולא בריא
שרה , |
צפונה לצפונים |
|
(20.04.10) |
המאכל הכי לא בריא שיש נו טוב יש עוד אבל זה נחשב לארוחה כולו קלוריות מיותרות ופחמימות תרדו מפיצה לילדים וגם למבוגרים תתרדו מאחוזי השומן של הגבינות האלה ותשמרו על הגוף
|
|
|
54. מי צריך
אשר ברקת , |
שרון |
|
(06.10.10) |
אביזרים של פיצה במאות שקלים (למחושבים שבינינו )
יש רשת נירוסטה עדינה מאד בגודל קצת יותר ממחבט טניס היא מתאימה
לגודל של פיצה ל2 אנשים שמים אותה על האבן אחרי דקה או שתיים מושכים
אותה החוצה והפיצה נשארת על האבן
לעינין האבן הולכים לחנות של ריצופי קרמיקה מבקשים מרצפת (אריח) של 30 או 40ס"ממה שנכנס לתנור (למדוד קודם) זה עולה שקלים בודדים כמה שיותר עבה
בערך 1 ס"מ עובי
שמים על הרשת במקום הכי נמוך בתנור מחממים לחום הכי גבוה שאפשר אופים
עד ששולי הנצק חומים מאד ואוכלים לאט כי זה חם מאד יתר ההוראות כמו בכתבה
בתיאבון ועוד איזה זה לא תאורטי זה מעשי הנכדים שלי טוענים בצדק שהפיצה שלי הטובה ביותר בתיאבון
|
|
|
אפשר היום פשוט לקנות בצק מוכן pizzacomplete.co.il
| |