אוכל  טעם החיים  וידאו  טיפ ברגע
אפייה עיוורת: איך מכינים טארט מושלם
מאיר דנון
פורסם: 02.05.10, 08:43
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 23 תגובות ב-10 דיונים
1. תודה! הכרתי את העיקרון ועדיין שיפרת לי
(02.05.10)
2. שאלה?
חופית תל אביב ,   יותר מאשמח לתשובה...   (02.05.10)

אני אופה עוגות ותמיד העוגות מתבקעות באמצע או יורדות לגובה של הבלילה לפני האפייה...

מה עושים על מנת ששתי התופעות הללו ייפסקו?

ואגב, זה בעיקר עוגת גבינה (ההיא עם המים) ועוגת תפוזים..

 

3. תורידי את חום האפייה
(02.05.10)

אני באופן קבוע אופה על 160 מעלות. העוגות תופחות בצורה יותר אחידה.

 

ואת עוגת הגבינה עם המים צריך פשוט להשאיר בתנור עד שהוא מתקרר.

4. טיפ טוב. למדתי, תודה!
שרון   (02.05.10)
אבל למה מוסיקת הרקע כל כך רועשת? מאוד קשה לשמוע את דבריו...
5. כמה זמן האפיה בחלק ה-1? לא אמר!
בואנה   (02.05.10)
6. שאלת טורבו
אופה צעיר   (02.05.10)
אני אף פעם לא יודע מתי צריך להשתמש בטורבו ומתי לא.
האם מישהו יכול לתת כאן איזשהו מורה נבוכים?
7. תהליך מסורבל מידי, מספיק לדקור במזלג, בחייאת....
בלבול מוח.....   (02.05.10)
8. מה עושים עם השעועית אח"כ?
יעל ,   ירושלים   (02.05.10)
האם אפשר לשמור אותם לאפייה נוספת, אם כן לכמה זמן אפשר לשמור בארון, ולכמה עוד קלתיות לפני שהן מתקלקלות?

תודה!
9. גם אתם כותבים בשאלון שאתם אישה בת 60+ בכל פעם?
עזרא   (03.05.10)
10. עוגת גבינה
דניאלה ,   פתח תקוה   (04.05.10)

לאיילת שלום רב!

 

 

האם תוכלי לכתוב את המתכון של עוגת הגבינה, בבקשה.

חזרה לכתבה