אוכל  טעם החיים  לבשל עם יעל
לכל פחזנית תשובה
יעל גרטי
פורסם: 17.05.10, 09:35
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 67 תגובות ב-53 דיונים
1. ברוכה הבא יעל גרטי היקרה!!
שיר   (17.05.10)

המתכונים נראים נפלא, התמונות מהממות, הזילוף של מקצוענים וההסברים מעולים.

תודה לך וחג שמח.

2. תיקון טעויות- ואיזה כיף שחזרת!
עדי   (17.05.10)

בתמונה רואים את הפחזניות היפות והפחות יפות בהקשר של 4 ביצים וחלבון והכיתוב הוא בדיוק הפוך מההסבר בכתבה. האם התוספת דפקה את הצורה או עזרה לה?

וגם יעל יקרה- אנחנו נהנים מהספר שלך עד מאד.

3. תגובה
כרמית   (17.05.10)

אני כל-כך נהנת מהכתבות המושקעות שלך ומההסברים

יישר כוח

4. לכל איש יש פחזנית.
אריק ,   חו"ל   (17.05.10)

או לכל פחזנית יש שם, כך או כך נכתב פעם. הגיל עושה את שלו...

ולכל הפחזניות יש את יעל גרטי.

חג שמח.

5. איזה כיף שחזרת! מלכת המתכונים.
ניר   (17.05.10)
הספר שלך נפלא ואת מדהימה. תודה.
6. מיצי, תעשי לי פחזנית!
גופי   (17.05.10)
7. ברוכה השבה!
דורון   (17.05.10)
איזה יופי! כמה התגעגעתי!!!!!!!
8. ברוכה השבה!
א   (17.05.10)
יעל,
איזה יופי שחזרת, חסרת מאוד
והספר נהדר!
9. בצק רביכה נקרא באיטלקית פסטה-א-שוּטָה (פסטאשוּטָה)
(17.05.10)
10. את מדהימה - איזה יופי של כתיבה!
שחר   (17.05.10)
מצויין לכל מי שאוהב לבשל ולאפות. לא נתקלתי במישהו כל כך יסודי עד כה. מצפה בקוצר רוח לכתבה הבאה.
11. שיחקת אותה!
אני   (17.05.10)
12. הכי טעים פחזנית עם גלידה וניל טובה ומעל סירופ שוקולד חם,
הפרופיטרול   (17.05.10)
אויייי כמה שזה טעים
13. תחליף לחמאה
שאלה קטנה ,   צפון הארץ   (17.05.10)

יעל היקרה,

האם יש תחליף לחמאה? (מסיבות של טעם...)

14. סחתיין על ההשקעה !!! אבל יש לי שאלה....
הילה   (17.05.10)

אז כמה ביצים לשים ? 4 או 5 ?

15. וואו כמה עבודה!!!
שמעון ,   מרכז   (17.05.10)
16. והעיקר - לא לפחד כלל!
סו   (17.05.10)
תודה על המחקר המקיף והמעמיק.

הנה עוד קצת מהנסיון החובבני שלי:
פעם ראשונה שהכנתי פחזניות לא ידעתי שאני אמורה לפחד.
ויצא אחלה, ככה גם בפעמים הבאות. (אולי בזכות המתכון המפורט של אחי והעדר הפחד). זה מסוג התמתכונים שאני אוהבת: פשוטים מאוד להכנה, טעימים מאוד וכולם מתפעלים ומלקקים את האצבעות.
נפלתי פעם אחת וככה גיליתי בדרך הקשה שעניין הביצים די קריטי. נשארו במקרר 2 ביצים L ועוד מגש של ביצים קטנות. בניסיון הראשון של 2 גדולות ושתיים קטנות יצא ככה, לא משהו, אז החלטתי להכין מחדש ועם 4 ביצים קטנות זה היה ממש נפילה.

לדעתי אוכל צריך להיות בעיקר טעים, לכן אם גם לכם לא מאוד חשוב הסלסול בקצה, אפשר פשוט להניח גושים של הבצק עם שתי כפיות ולחסוך בלגן וזמן עם השקית זילוף. זה עובד.
והכי טעים ופשוט להכין פודינג וניל ולדחוף אותו לתוך הפחזניה (גם עם כפית, למה להסתבך איפה שלא צריך?) וכמובן רוטב שוקולד מלמעלה.

17. איזה כייף שחזרת - כל כך חסרת לנו !!!
רחלי   (17.05.10)
18. חזרת! איזו בשורה משמחת!
ד', אות בדויה   (17.05.10)

(כבר עברו 3 חודשים?? איך?)

ברוכה השבה, טוב לראות את זיו פונטייך.

19. לא מובן 4 או 5 בצים נשאר זילוף מושלם?
אירית   (17.05.10)
20. תודה ליעל
הבשלנית הקטנה   (17.05.10)

יעל היקרה, קניתי את הספר שלך והוא מעולה!

הכנתי לפחות 5 מתכונים וכולם מוצלחים

מחכה בקוצר רוח לספר הבא

חגיגה לצמחונים

או למי שבעלה צמחוני כמוני...

21. איזו הפתעה נעימה
אחת שהתגעגעה ,   תל אביב   (17.05.10)
איזה כיף שחזרת! המדור לא היה אותו דבר בלעדייך!
עכשיו יש למה לצפות!!!
22. ועוד משהו
סו   (17.05.10)
גם לא צריך להעביר למיקסר, אפשר לעשות הכל באותו הסיר.
להוסיף ביצה אחת- לערבב. בהתחלה נראה כאילו הכל מתפרק לגושישים קטנים. צריך לערבב עוד קצת עד שמתגבש למשהו שנראה כמו בצק ואז להוסיף את הביצה הבאה.
יוצא מצויין
23. אחלה הסברים! שיחקת אותה.
שי ב.ד. ,   ת"א   (17.05.10)
24. כתבה מעולה - ממש כיף!!!
תענוג!   (17.05.10)
25. כיצד ניתן להוריד את הפרסומת המפריעה לקרוא את הכתבה?
אסתר ,   דרום   (17.05.10)
אני מנסה לקרוא אך הפרסומת של "הראל" מפריעה לראות את סופי השורות
26. יעל, כל כך התגעגעתי!!!
גם יעל   (17.05.10)

כל כך כיף לראות שחזרת!

ברוכה השבה!

אין כמו הכתבות המושקעות שלך והמתכונים שתמיד מצליחים ותמיד ערבים לחיך....:) כמה התגעגעתי!

27. ברוכה השבה. הגיע הזמן.
(17.05.10)
28. שלום אנד וולקאם
סופגנייה ,   8C   (17.05.10)

פחזנית יקרה !

יופי שחזרת.

אחלה מתכונים למרות שאסור זה טעים.

פתאום בא לי לאכול פחזנייה עם מלפפון חמוץ ...

 

29. התגעגענו!
(17.05.10)
לפירוט, ליסודיות, לרצינות ולמתכונים!
יופי שחזרת!
30. סוף סוף!!
אחת שחייבת קפה   (17.05.10)
כייף לראות אותך גם כאן.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה