מוסיפים לקינואה המבושלת- בצל אדום קצוץ דק דק, מעט שום כתוש, עגבניות מיובשות קצוצות, זיתים שחורים טובים- כמו טאסוס או קלמטה גם קצוצים, בזיליקום קצוץ דק, שמן זית, מלח, פלפל ומעט לימון. לערבב כשהקינואה עוד מעט חמה לספיגת טעמים ולאכול פושר!!! מי שלא מתחשק לו קינואה יכול להחליף בבורגול או פשוט פתיתים עגולים! בתיאבון!!!!
הסלט עם הסלמון ממש עשה לי תיאבון! :-) בעצם שלושתם נראים ממש טובים עדיף לא להכין אותם ביחד, נראה לי מבאס שנשאר הרבה סלט וכבר לא רעבים עדיף להכין כל פעם אחד מהם ולזלול אותו בכיף