אוכל  טעם החיים  מתוק בפה
צ'רי גרסייה: עוגת שוקולד ודובדבנים
נטלי לוין
פורסם: 28.07.10, 09:02
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 58 תגובות ב-27 דיונים
1. יופי של כתבה של נטלי
עידו   (28.07.10)

 

 

 

2. דובדבנים בסירופ?
רחל   (28.07.10)

האם אפשר דובדבנים משומרים בסירופ?

תודה

3. ועכשיו יתחילו להציק על שומן וקלוריות
לכו תאכלו חסה   (28.07.10)
מי שבדיאטה-הכתבה לא בשבילו, תעזבו אותנו בשקט
4. נשמע טעים,חבל שזה לא פרווה ואי אפשר ללהגיש זאת כקינוח
שיפרה   (28.07.10)
5. הדובדבנים שוקעים לתחתית העוגה למרות הקמח...
מה אתם מציעים???   (28.07.10)
6. לא איחרתם קצת את המועד עם הדובדבנים?
(28.07.10)
גם לפני יומיים - קלפוטי דובדבנים, וגם המתכון הזה - שניהם בדיוק כשנגמרה עונת הדובדבנים וכבר אי אפשר להשיג טריים???
7. שאלה
קוראת מתכונים   (28.07.10)
מפשירים את הדובדבנים לפני הערבוב עם 2 כפות הקמח וההוספה לעוגה?
8. קייק שוקולד
זהרה ,   חיפה   (28.07.10)
נראית עוגה סוף
9. חבל שאת דתיה פסיכית
תגובה ל 4   (28.07.10)
זהירות אלוהים מסתכל עלייך, אל תאכלי...חחח...איזה סתומה
10. בקייץ אוכלים פירות וגלידה
טל ,   רמת גן   (28.07.10)
למי יש כח לאפות עוגות בחום הזה?
11. הצעה שלי להוסיף את הדודבנים לאחר יציקת שכבת תערובת
רונית   (28.07.10)

של כל המרכיבים ללא הדודבנים

ואז למלא קצת כשליש תבנית אליה להניח דודבנים

אחרי זה עוד שכבה דקה ועליה עוד דודבנים

 

12. NOTHING TO WRITE HOME ABOUT ...
תדמוריסט   (28.07.10)

אצלנו אפו דברים משוכללים בהרבה לפני עשרות שנים.

13. חמאה או מרגרינה זה לא בריא אפשר להשתמש בשמן קנולה אורגני
יוצא מעולה!   (28.07.10)

מה אתם סוגדים לכל מרשם כאילו זה יהרג ואל יעבור

מה קרה קצת דימיון קל

משנים קצת ועושים איך שמתאים לכם

 

 

14. נראה טוב.
(28.07.10)
15. עוגת שוקולד עם דובדבנים
תמר ,   שרון   (28.07.10)
אם משתמשים בפרי קפוא, כמה זמן יש להפשיר מראש? מה לגבי הנוזלים?
16. עוגה עוגה
זהרה ,   חיפה   (28.07.10)
הכנתי את העוגה  היום  יצאה טעימה מאוד
17. טל! את עוה"ד ו/או היחצן של נטלי?
או המאהבת הסודית ,   או מה?....   (28.07.10)

מה פה קורה פה?

תני לאנשים להתבטא.

ווינט נתנה להם כפי שראית....

 

18. ?How much oil
Michal   (29.07.10)
If to use only oil, how much?
19. נראה פשוט וטעים! מקווה שיהיה לי זמן בקרוב לנסות להכין:)
(29.07.10)
20. חמאה יותר בריאה משמן, אבל אל תתני לעובדות לבלבל אותך
חיים ,   מרכז   (29.07.10)
21. חמוץ בתוך עוגת שוקולד ?... לא נשמע נכון.
אבי   (28.07.10)
22. לבן אנד ג'ריס יש גלידה בשם זה לזכרו של ג'רי גרסיה
(29.07.10)
ג'רי גרסיה מה"גרייטפול דד" ("המתים אסירי התודה" למי שמתעקש) קיבל מבן אנד ג'ריס לזכרו גלידה שנקראה כפארפרזה על שמו "צ'רי גרסיה". טיפש קצת לחדד את אותו החידוד בלי אפילו לציין את זה.
23. נטלי, אם רוצים להמיר גם את השמן לחמאה
שירה   (29.07.10)
או להיפך - איך את מציעה לעשות את ההמרה?
24. הכנתי יצא מעולה !
maya ,   zurich   (29.07.10)

בשלב של הגנאש קיצצתי (בקלוריות) והכנתי בלי החמאה והסירופ תירס

ויצא מצוין !!

הדובדנים שקעו אבל זה לא גורע

25. עוגה נפלאה!!! תודה לך נטלי :-)
(31.08.10)
26. תחליף לשמנת חמוצה- פרווה
נירית ,   חיפה   (21.10.10)

במה אפשר להחליף שמנת חמוצה? (ולא שמנת צמחית)

תודה

27. עוגת שוקולד ודובדבנים
נאוה ,   ארצות הברית   (18.01.14)
האים אפשר להקפיא את העוגה?.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה