בקשר לחיתוך העוגה. עלה הבצק הראשון למרוח את הקרם .ואת הבצק השני לחתוך לריבועים לגודל הרצוי .ואחר להניח על הקרם את הריבועים. בזמן ההגשה עוברים עם סכין בקו החיתוך כך שחותכים רק את החלק התחתון. וכך הקרם לא נמעך .בהצלחה
מכינים שכבות דקיקות של הבצק מחוררים כמו מצה ואופים, אח''כ מסדרים את העוגה בשכבות-בצק/קרם/בצק/קרם ומשאירים במקרר ל-24 שעות לפחות. הטעם אלוהי פי כמה מסתם בצק עלים עם קרם באמצע.
חותכים לגודל של תבנית התנור מחוררים בעזרת מזלג וכדי שהבצק לא יתנפח בתנור יש להניח עוד תבנית מעל הבצק עד תום האפיה ,יוצא מאוד מוצלח, יש לקרר ולאחר מכן למרוח את הקרם ולהלביש על הכל את הקומה השניה של הבצק השני,יש לחתוך בקוביות ולקרר במקרר ובתאבון.
אני מצטער לאכזב אבל לאחר שהכנתי את המתכון שלב אחרי שלב התאכזבתי קשות, להלן הסיבות: זמני האפיה של הבצק לא נמוכים מידי (ובבקשה אל תמרחו אותי בשטות "התנור זה לא אותו טמפ' אני יודע מה טווח הסטיה של) ומתקבלת עיסה. 550 גרם חמאה? אתם רציניים? האם בדקתם מתכונים אחרים?! מוגזם מאוד. הוראות קיפול הבצק כתובות בצורה פשטנית עד גיחוך, מן הראוי לצרף כמה תמונות. הקרם מתוק מידי (ממש ממש מתוק) ובקיצור, חבל על החצי יום ששרפתי לשווא במטבח