אוכל
טעם החיים
ארוחה טעימה עם אלומה
שבלול הפלא: פילאס ממולא כל טוב
אלומה בליליוס
פורסם: 26.08.10, 09:47
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 24 תגובות ב-10 דיונים
1. האם צריך לשמן את הבצק?
גילה
(26.08.10)
האם למרוח על העלים שמן?חמאה?
איפה אפשר להשיג בצק פילאס? האם זה כמו פילו?
תגובה חדשה
2. איפה קונים
סס
(26.08.10)
סליחה על הבורות אבל היכן ניתן לקנות בצק פילאס טוב ואמיתי?
תגובה חדשה
3. למרות שפילאס דק אני מרדדת אותו, למעלה מפזרת שומשום
בולגריה
(26.08.10)
אפשר למלא גם בתרד קצוץ +פטה
תגובה חדשה
4. ולמרות הכל, אין כמו בורק טורקי!
אריק
(26.08.10)
תגובה חדשה
5. האם אפשר להקפיא ? אם כן,לאחר המילוי, לפני האפיה
רותי
(27.08.10)
האפיה או לאפות ולהקפיא? תודה
תגובה חדשה
6. זה נראה יבש מאוד בתמונה ולכן לא מעורר תיאבון במיוחד.
(26.08.10)
תגובה חדשה
7. זה בצק עדין
יש תחליף
(27.08.10)
תגובה חדשה
8. פילו שחף ללא שומן,רק מריחה קלה מילמעלה
פילו בצק מנצח
(27.08.10)
תגובה חדשה
9. בורקס בדרך כלל קריספי... וטוב שכך!
(27.08.10)
תגובה חדשה
10. מתכון לראש השנה
לראש השנה
(27.08.10)
אצלינו נהוג למלא בצק במלית מתוקה שמקור עושים אותה מדלעת אך אימי נוהגת לבשל בטטה למעוך אותה ולהמתיק עם סוכר וקינמון .
תגובה חדשה
חזרה לכתבה