אוכל  טעם החיים  ארוחה טעימה עם אלומה
שבלול הפלא: פילאס ממולא כל טוב
אלומה בליליוס
פורסם: 26.08.10, 09:47
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 24 תגובות ב-10 דיונים
1. האם צריך לשמן את הבצק?
גילה   (26.08.10)

האם למרוח על העלים שמן?חמאה?

איפה אפשר להשיג בצק פילאס? האם זה כמו פילו?

2. איפה קונים
סס   (26.08.10)
סליחה על הבורות אבל היכן ניתן לקנות בצק פילאס טוב ואמיתי?
3. למרות שפילאס דק אני מרדדת אותו, למעלה מפזרת שומשום
בולגריה   (26.08.10)
אפשר למלא גם בתרד קצוץ +פטה
4. ולמרות הכל, אין כמו בורק טורקי!
אריק   (26.08.10)
5. האם אפשר להקפיא ? אם כן,לאחר המילוי, לפני האפיה
רותי   (27.08.10)
האפיה או לאפות ולהקפיא? תודה
6. זה נראה יבש מאוד בתמונה ולכן לא מעורר תיאבון במיוחד.
(26.08.10)
7. זה בצק עדין
יש תחליף   (27.08.10)
8. פילו שחף ללא שומן,רק מריחה קלה מילמעלה
פילו בצק מנצח   (27.08.10)
9. בורקס בדרך כלל קריספי... וטוב שכך!
(27.08.10)
10. מתכון לראש השנה
לראש השנה   (27.08.10)
אצלינו נהוג למלא בצק במלית מתוקה שמקור עושים אותה מדלעת אך אימי נוהגת לבשל בטטה למעוך אותה ולהמתיק עם סוכר וקינמון .
חזרה לכתבה