אוכל  טעם החיים  לבשל עם יעל
אתגר הפרווה
יעל גרטי
פורסם: 02.09.10, 08:45
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 82 תגובות ב-51 דיונים
31. תודה רבה רבה רבה :)
בשם כל הרגישים לחלב   (03.09.10)
32. תודה אחלה מתכונים עוגת הדבש בתנור
tova   (03.09.10)
לכל המקרטגים אין בעייה הכניסו גם שומן חזיר למי אכפת
33. למה לא מומלץ לאפות את העוגת דבש בתבנית סילקון?
מורן ,   חיפה   (03.09.10)
34. המרת עוגה לעוגה ללא גלוטן
נוענ נווה ,   מרכז   (03.09.10)

ליעל גרטי שלום,

הכתבות שלך מאלפות. האם תוכלי להציע המרת מאפים רגילים - למאפים

ללא גלוטן?  עוגות, לחמים וכל מה שאפשר.

בכבוד רב, נועה נווה.

35. למה חייבים להרוג חיות בשביל פרווה?
האבל   (03.09.10)
שישתמשו בחיות שאוכלים כמו פרות וחזרים
למה להפשיט שועל או כלב מפרוותו? ועוד לקראת ראש השנה
השם ישמור
36. כתמיד אצל יעל, כתבה מקיפה ויסודית. תודה ושנה טובה.
(03.09.10)
37. איך קוראים ואיפה ניתן למצוא שמנת צימחית בארה"ב?תודה מראש
איריס ,   ארה"ב   (04.09.10)
38. טעים טעים
הגבירה בחום   (04.09.10)
מאד טעים וכתוב כרגיל לעילא ולעילא. ברוך שובך. מחכה למתכון הפרג...
39. סחתיין על התמונות :) גם מתכונאית וגם צלמת!
ויקי ,   רעננה   (04.09.10)
אהבתי :)
40. אחלה כתבה
טבחית חובבת ,   דרום   (04.09.10)
תודה רבה!
41. יעל, את גדולה, כתמיד
איילת   (04.09.10)
כתבה מצויינת, מעמיקה, יסודית ומעניינת. לגזור ולשמור.
תודה רבה ושנה טובה!
42. שמן קוקוס כתית אורגני
משה   (04.09.10)
 מומחים יקרים, ממליץ שתנסו פעם שמן קוקוס כתית אורגני כמקור השומן באפיתכם. שמן קוקוס בריא ומזין יותר ויש צורך להשתמש ב50% מהכמות של שמנים אחרים. וגם יש לא נקודת חמצון ועישון גבוה יותר משמן רגיל. שלא לדבר על חמאה ודומיה שנשרפות בטמפ נמוכה.אפיה עם שמן קוקוס זה שדרוג אמיתי לעומת אפיה עם שמנים צמחיים ומן החי. מי בכלל משתמש במרגרינה?
43. תחליף פרווה לשמנת חמוצה
אילנה ,   אפרת   (05.09.10)
אני משתמשת ב"ממרח סויה בסגנון שמנת" (Better Than Sour Cream) של חברת טופוטי לאפיית עוגות פרווה. הוא קצת סמיך אז אני מדללת אותו במים עד שמתקבל מרקם של שמנת חמוצה חלבית.
התוצאות מעולות!
יש גם מוצר בסגנון גבינת שמנת על בסיס סויה (Better Than Cream Cheese).
44. השוואת כמויות
tamar ,   תל אביב   (05.09.10)

יעל שלום

איך עושים השוואת כמויות?

כמה שמן שמים בעוגה במקום 200 גר חמאה?

45. כתבה מעולה - כל הכבוד !!!
מירה ,   מרכז   (05.09.10)

 

46. שמנת צמחית היא יותר בריאה ממרגרינה?
(05.09.10)
47. שאלה דחופה ליעל בקשר לתבנית
שיר   (08.09.10)

הי יעל

האם את עוגת המייפל ועוגת הדבש ההולנדית אפשר לאפות גם בתבנית קפיץ בקוטר 24??? או שחייבים בתבניות שציינת? תודה רבה

48. המאפינס תבלינים - יצאו מעולה!
עינת ,   הרצליה   (09.09.10)

נוסו כקינוח לארוחת החג - בתוספת של גלידת וניל פרווה איכותית - היה מעולה!

תודה יעל!

49. עוגת מייפל ואגוזים
ענבל ,   מרכז   (05.11.10)
עוגת המייפל ואגוזים לא יוצאת טוב.
רכה מבפנים.
אשמח לקבל עצה מאחרים שניסו..
50. טיפ לעוגת מייפל אגוזים
חן   (20.07.15)
אם מכינים את העוגה לפי המתכון היא יוצאת טיפה דחוסה וכבדה ולכן אני ממליצה להקציף את החלבונים של הביצים ואת החלמונים לערבב עם שאר החומרים הרטובים
51. עוגת מייפל אגוזים ללא גלוטן
אנה   (01.10.15)
עשיתי עוגת מייפל אגוזים ויצאה עוגה עסיסית ומאוד טעימה, אבל עשיתי כמה שינויים:
במקום קמח חיטה השתמשתי ב 3/4 כוס קמח אורז חום, 1/4כוס קמח אורז לבן, 1/4 קורנפלור. בקוםמ רסק תפוחים גירדתי תפוח טרי.
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה