מדינות כמו ספרד מחזיקות שמן זית יותר זול וכמובן יותר איכותי...
אין קשר למחיר
בנוסף אין קשר למספרים מודפסים על הבקבוק הרי מי שמזייף לא ידייק גם בתאריכים
החברות הגדולות משתמשות בשמן מיובא.
שיטת המקרר ממש לא טובה כמו שציון ואין שיטה לבדוק
לקנות מחברה טובה שיש המלצות אליה לרוב אם יש אפשרות להתיעץ
אם טבח או שף להם יש נסיון לגבי שמן שמתאים לטיגון או לסלטים ותיבול
בנוסף השמנים שמיוצרים על ידי בתי בד פרטיים וקטנים לרוב מכילים חידקים
ואינם איכותים כמו כאלה שנמכרים בכפרים בצידי הדרכים וכאלה
אני אישית משתמש בשמן צהוב של חברה מספרד השמן מיועד לטיגון
אבל כל כך איכותי ...מי שמבשל הרבה ומכיר מביייין.