אוכל  טעם החיים  שני צמחוני
לצאת מהקופסה: כריך צמחוני לצהריים
יהודית מהלל
פורסם: 25.10.10, 10:54
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 132 תגובות ב-93 דיונים
1. יופי יהודית!!! איזה כיף!!
יעלה   (25.10.10)
2. האם ניתן להקפיא את הממרחים והירקות הקלויים?
r   (25.10.10)
האם אני יכולה להקפיא את הממרחים.או הירקות הקלויים?
3. יהודית את מדהימה!
רונית לוזון   (25.10.10)
אני קוראת קבועה של הבלוג שלך ושם לא ראיתי את הסנדווצ'ים האלה, האם את שומרת את הדברים הטובים ל YNET? מבטיחה לנסות את הסנדויץ פורטבלו מחר לאונברסיטה.
4. ואם כבר אתם בקטע של השקעה
(25.10.10)
תתחילו לאפות לבד לחמים.

המלצה - הכינו לעצמכם עיסת שאור, ותוכלו להתפנק עם לחמים מלאים כאוות נפשכם.
5. ומי בדיוק מסוגל להכין את זה בבוקר לעבודה?
ניסו   (25.10.10)

מה זה זה

6. נראה מדהים וטעים חבל שאין לי סבלנות להכין!
(25.10.10)
7. אבל ממרחים זה משמין!
נמבה   (25.10.10)
8. מדהים , בריא ועושה חשק
(25.10.10)
9. סופסוף עושים כבוד לסנדוויץ'! נראה שווה ביותר
דלית   (25.10.10)
10. אין לי זמן להכין...
hilit111 ,   רעננה   (25.10.10)

מה עושים שאין לי זמן להכין כריכים בבוקר ?

מרוב עצבים על הילד הקריזיונר ועל הבעל שלא קונה קרם עיניים ועל החמה שלא  תומכת בילד שני ועל אחותי שרוצה שאסע להיות עם אימי  אין לי זמן להכין לעצמי כריך בבוקר ....

מה עושים ?

 

11. שימי בפנים איזה סטייק עוף ותשדרגי את הכריך שלך , ביג טיים!
עמליה   (25.10.10)
12. פשוט מעולה
כבר רעבה   (25.10.10)
הכל פה נשמע טעים!!
13. אפשר להכין הכל בסוף השבוע ובבוקר רק למלא את הכריך
צילה ,   באר שבע   (25.10.10)
אני עושה זאת מדי יום ואפילו את הסלט אני מכינה לילה קודם, ולוקחת איתי את הרוטב לחוד
14. סוף סוף משהו שניתן ליישם! תודה, תודה, תודה!
מקרוביוטית ,   גאה   (25.10.10)
15. את הממרחים אפשר להקפיא אבל הירקות עדיף שלא
יהודית מהלל ,   כפר יונה   (25.10.10)
וגם כשמקפיאים את הממרחים, מכיוון שיש הרבה שמן זית, הם לא לגמרי קופאים ולכן ניתן להשתמש בהם מיד עם הוצאתם מהפריזר.בהצלחה.
16. מורחים שכבה דקיקה -רוב המילוי הוא ירקות
יהודית מהלל ,   כפר יונה   (25.10.10)
אם כבר, הלחם יותר משמין, אבל אין ברירה, חייבים לחשוב על ארוחת הצהרים. וכשאנו הולכים למסעדה, אנו אוכלים כמות שמן הרבה יותר גדולה!
17. תודה רבה יהודית
שמרית   (25.10.10)
מחכה כל יום שני לכתבה שלך, תמשיכי לתת לנו רעיונות לאוכל טבעוני מדהים.
18. yummmmiiii
(25.10.10)
נראה ונשמע מעולה!!! תודה על המתכונים.
אשמח בעתיד למתכון טוב ללחם נטול גלוטן
19. כתבה נפלאה!!
מיכל ,   ירושלים   (25.10.10)
20. שאלה לגבי הקשיו בקשיונז
מיקי ,   רחובות   (25.10.10)

הי. תודה על טור מקסים ואינפורמטיבי.

 

הקשיו במתכון הקשיונז צריך להיות קלוי או "טרי"?

 

תודה,

מיקי.

21. מה שנקרא, להדפיס ולשמור.
סמי דיאנו   (25.10.10)

תודה, תודה.

הבעיה שלי היא רק למצוא זמן להכין את כל זה. אני נורא רוצה להיות צמחוני, והנה זה מאפשר.

22. נראה מאוד טעים, תודה ליהודית!
ניר   (25.10.10)
23. וואו! איזה טעים (-:
לימור   (25.10.10)
תודה רבה. מתכונים נהדרים וצילומים מדהימים ומטריפי חושים. תענוג לקרוא את הכתבות וכמובן ליישם
24. פשוט נפלא ומעורר תיאבון
אורן ,   תנובות   (25.10.10)
25. הכ זה בעעעעעע
foxy ,   tel aviv   (25.10.10)
26. אני אוהב כריכים וזה גם נשמע טוב
כריכים זה נפלא ,   כמו ארוחה שלמה   (25.10.10)
27. כמה זמן ישמרו הירקות הקלויים במקרר?
שאלה   (25.10.10)
28. מה עם התאורה
זרח   (25.10.10)
צילומים ממש לא טובים,תאורה גרועה (מה קרה אין רפלקטורים?) תמונה אחת סבירה בכל הסט. אגב הסנדביצי'ים לא משהו
29. מעולה, תודה!
טיבו   (25.10.10)
30. כתבה מעולה ושאלה האם צריך להוסיף בצים לקציצות העדשים
תמרההההההההההההההההה   (25.10.10)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה