אוכל  טעם החיים  שני צמחוני
לצאת מהקופסה: כריך צמחוני לצהריים
יהודית מהלל
פורסם: 25.10.10, 10:54
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 133 תגובות ב-94 דיונים
31. זה באמת נראה מעולה
יעל   (25.10.10)
בדיוק הכנתי ממרח פלפלים קלויים, ושמתי בכריך היום בבוקר, אבל לא היה לי מה להכניס יחד איתו.

באמת לגזור ולשמור!

אני דרך אגב, לא מקלפת את הפלפלים. לא מפריע לי שיש חתיכות בממרח.
32. ואוווו איזה טעים זה נראה!!!!!!!!!!! מתה להכין לי כזה
(25.10.10)
גם לעבודה וגם ללימודים...
תודה רבה!!
33. הכל נראה נפלא, תודה רבה
(25.10.10)
34. תודה על הרעיונות- כמה שאלות:
סיג   (25.10.10)

ממרחים:

1. כמה זמן ניתן לשמור במקרר.

2. האם כדי למנוע קילקול צריך/עדיף לעקר גם כפיות לפני המריחה.

3. מה הכמות בערך המתקבלת מהמתכונים.

 

תודה על הרעיונות. הם גם טובים לארוחות בוקר/ערב של ילדים

והם ייושמו במהירות לקורת רוחה של ילדונת מתוקה שצריכה להביא ארוחת בוקר לגן, אך לא נוגעת בגבינה או חומס/טחינה ואנחנו לא בעניין של נקניקים וממרחי שוקולד, ככה שהאופציות שנשארו לנו זה יום  לחם/פיתה+ביצה קשה  וסלט ויום לחם/פיתה אבוקדו וסלט ועוד יום כזה, פיתה עם כלום וסלט, יום חביתה וסלט וביום שישי אני עושה טובה ועושה לה כריך עם ריבה וסלט תפוחים או תאנים.

היא ממש אוהבת פסטו - איך לא חשבתי על זה קודם...?

35. נפלא! מושקע מאד ופרקטי. תודה!
יואב ,   ר"ג   (25.10.10)
36. איזה יופי
תמר ,   אבן יהודה   (25.10.10)

יהודית יקרה איזה כייף שאת מביאה את בשורת המזון הטעים והבריא לכולנו

כל הכבוד

37. את מדהימה ברעיונותייך
רינת ,   רמה"ש   (25.10.10)
יהודית, תמשיכי כך, את מדהימה אותי ברעיונותייך ובטעמך המהמם!!! חיבוק גדול, רינת, בת דודך
38. תודה ענקית מכל הלב והקיבה!!!!
שרון   (25.10.10)
39. בחיי, נראה מדהים! ואני בכלל לא צמחונית...
ל ,   ת"א   (25.10.10)

נראה מעןלה, וינוסה בקרוב מאוד

יישר כח!

40. מהמם!!
אביב   (25.10.10)
כל כך כיף לראות מתכונים טבעוניים כאלו מחשקים.
41. הצלת אותי!אני אף פעם לא יודעת מה לשים להם בסנויץ'
אמא לשני טבעונים ,   פרדס חנה   (25.10.10)
הכתבה הזו ממש מצילת חיים. הילדים שלי בני נוער טבעונים ואני לא יודעת מה לשים להם בפרוסה לבית הספר ועכשיו יש לי פתאום הרבה אפשרויות.
42. כמה יפה במיוחד הממרחים והכריכים השמנמנים
שייקה ,   השרון   (25.10.10)
תודה על המתכונים הרבים למילוי לסנדויץ', אפשר גם להשתמש בהם לסלטים רגילים וגם לפסטה. הממרחים נראים מצויינים - חייב לנסות
43. אוהב טופו ותמיד חיפשתי אפשרות לשילובו בלחם
חיים   (25.10.10)
תודה על הרעיון לגבי הטופו. אני בדרך כלל מטגן אותו והרעיון של לאפות עם רוטב מוצא חן בעיני.
44. ואו@ נראה מ-ד-הים!!!!!
מתפעלת   (25.10.10)
יש לי מיקסר שבחיים לא הפעלתי. עשית לי חשקקקקק........
45. מ ד ה י ם !!!
ניצן מלצר ,   חיפה   (26.10.10)
נראה נפלא ועושה חשק מאוד...כל הכבוד לך אשת אשכולות, כל דבר מושקע עד הפרט האחרון...חיבוק גדול...
46. נהדר
שחר ,   קנדה   (25.10.10)
איזה כיף שאת משתפת את כולם בכישרון שלך...
זה נראה טעים, בריא ונהדר!
תבורכי על ההשקעה ועל האיכפתיות שלך

47. וואי איזו תותחית את! נראה נפלא!!!
טבעונות מצילה חיים   (26.10.10)
48. תודה רבה!
הילה   (25.10.10)

תודה רבה!!!!

כל כך קשה לטבעוניים למצוא אלטרנטיבות... ממש כתבה מדהימה ושימושית.

49. איכס
י   (26.10.10)
50. אחותי נראה מדהים וכ"כ טעים!
הלה   (25.10.10)
והצילומים!!!

סוף כל סוף....גם הם מגרים ותאווה לעיניים
51. רעיון נוסף
מיטל   (25.10.10)
דבר ראשון הכל נשמע ממש ממש מעולה!!!! כל הכבוד על ההשקעה!

יש לי רעיון נוסף שאני משתמשת בו הרבה ויוצא ממש טוב ודי קל להכנה.
אני מורחת על לחם טחינה, שיכבה דקה של מיסו, פרוסת טופו וירקות- כל אחד מה שהוא אוהב. יוצא נפלא, ובדיוק 3 דקות הכנה.
52. זה שהכותבת עונה למגיבים - נהדר! נשמעת אישה נחמדה מאוד.
מ   (25.10.10)
וגם המתכונים מעולים - פרקטיים, ונשמעים טעימים מאוד. אאמץ את השיטה ולפחות יומיים בשבוע אכין לי כריך מדוגם כזה. תודה!!!
וגם אכנס תיכף לבלוג..
ו- YNET, שיחקתם אותה עם ה"שני צמחוני". אולי פעם נזכה - אנחנו, החיות, כדור-הארץ... - שתתהפך התמונה, ויום אחד בשבוע יוקדש למתכוני בשר, למעטים שעוד יתעקשו לא להכניס אתיקה לצלחת...
53. יופי של מתכונים! ושאלות...
(26.10.10)

איך מעקרים צנצנת? (יש חוקים? או שפשוט ממלאים במים רותחים ושופכים?)

 

חבל שבכל הממרחים למעט שניים, יש שום....אם זה סנדביץ' שרוצים לקחת לעבודה, זה בעייתי. במה אפשר להחליף את השום?

 

 

 

54. גיברת, איזה סנדוויצ'ים בונבוניירה!
טבעוני זה הכי, אחי   (25.10.10)

להפוך את הירקות בתנור? פינוק אמיתי
ומיונז קשוי? אמאלה, זה נראה מעולה! לא יכול לחכות לנסות, אבל חייב, כי כבר מאוחר
אבל הכי מפיל - הקציצות עדשים. ליציאה הבאה לטבע במחאה אחוז.

חייבת גם להביא מתכון טוב לגבינת שקדים בבקשה - יילך טוב בסנדוויץ', לא? כן?

תודה לך, יא מאמא!
55. יהודית, כל הכבוד על ההשקעה בקוראים!
(25.10.10)

רואים שאכפת לך שאת נותנת מזמנך לא רק בכתיבת הטור אלא גם במענה לכל שאלה. ומה את מכינה לנו לשבוע הבא? (-:
56. טופו אפוי? מעניין. אף פעם לא ניסיתי.
שירה   (25.10.10)
57. גם אני בעד שהמתכונים הטבעונים לא יהיו רק בשני
רונן ,   ארה"ב   (26.10.10)
למה רק פעם בשבוע מגיע לטבעונים לקבל מתכונים? יש כל כך הרבה אפשרויות ואפשר להיות יצירתי ומחדש ולכן כדאי לYNET לשקול ברצינות לפחות עוד יום אחד של אוכל טבעוני לא צמחוני, שיהיה גם בלי חלב ומוצריו. ואהבתי את הסנדויצים והממרחים.
58. שילוב של טעם ויופי
דני וולפשטיין ,   צפון   (26.10.10)
כרגיל - מלא יופי והשראה, מעורר את בלוטות הטעם, וגם התמונות מדהימות.
ומה שניסיתי - גם טעים מאד
59. לרגע חשבנו שכבר ראינו הכול- הפתעת מחדש!
חדוה ,   עין עירון   (26.10.10)
יהודית היקרה, שכבר חשבנו שראינו הכול. הצלחת להכות בנו שינית. ממש לא נעים לרייר כך על המחשב - אבל זה מה שקורה. סחתי'ן על הצלמת, צילומים נפלאים.
60. להמון דברים כאן מוסיפים שום
(26.10.10)

השום הוא דומיננטי והכל נעשה באותו טעם של שום.

חבל, מאפיל על הטעמים האחרים.

חוץ מזה - מאמר מצוין לטבעונים.

תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה