|
האם ניתן להקפיא עוגיות מוכנות?
האם יוצאות טוב מהמקפיא, אם כן?
|
|
|
2. הוספת פודינג וניל לבצק
האם ניתן להוסיף לבצק פודינג וניל כדי לשפר את הטעם?
|
|
|
3. כוס וחצי סוכר או 150 גרם?
אצלי כוס סוכר = 200 גרם
אז כמה סוכר? 150 או 300?
|
|
|
4. אחחח איזה עוגיות... חולה עלייך אמא
המתכון המנצח באמת! עושה חשק
|
|
|
יש מתכון יותר פשוט ומעולה של דודו אוטמזגין שניתן להוציא באינטרנט
|
|
|
לגבי המילוי, לא עדיף לעשות את הקציפה עם איסטנט פודינג ווניל?
המלצה מי ורדים למי שאוהב מומלץ בחום
|
|
|
7. שלום נטלי. ממש מחכה למתכונים שלך. מה זה בצק 123?
חיפשתי באינטרנט ולא ממש הצלחתי להבין.
|
|
|
8. האם אפשר להכין את הבצק ללא מעבד מזון?ידני?
האם אפשר להכין את הבצק ללא מעבד מזון?
|
|
|
9. +אינסטנט פודינג(וניל הכי טעים)
מוסיפים גם אינסנט פודינג למילוי
הרבה יותר טעים
|
|
|
10. חובה להוסיף אינסטנט וניל משפר את הטעם
|
|
|
11. מתי וכמה מוסיפים פודינג?
את האינסטינג פודינג מקציפים עם הביצים?
|
|
|
אמא שלי הייתה אופה שושנים מעולים ,
אנחנו לא בקשרים עשרות שנים , אבל לעולם לא אשכח את טעמם !!!
נא לא למהר ולשפוט חוץ משושנים אכלתי מימנה מרורים מרורים .......
שושנים - מרורים מרורים - שושנים
לעולם לא סלחתי לעולם לא אשכח ואסלח
חנה
|
|
|
פשוט וקל.200 גרם חמאה רכה 4 חלבונים 1 שמנת רגילה 3.5 כוסות קמח תופח במיקסר.לחלק ל2 שעה במקרר.קצף 4 חלבונים.אינסטנט פודינג וניל 3/4 כוס סוכר קצף-קשה.לחלק הבצק ל-2 למרוח מחצית הקצף לחתוך פרוסות 2 סמ להניח על ניר אפיה.180 מעלות 15-20 דקות.לא תצטערו.
|
|
|
14. במתכון אצל הגרוזינים יותר קל.........
חומרים לבצק:
2 חלמונים
1 גביע שמנת חמוצה
200 גר' חמאה
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח תופח
אופן ההכנה:
ללוש לבצק רך, ולהשהות במקרר שעתיים,
למרנג להקציף 2 חלבונים ,כוס סוכר, להוסיף פודינג וניל
ולערבב, לחלק את הבצק לפתוח כל חלק למלבן למרוח את המרנג ולחתוך לשושנים. אפשר גם פודינג שוקולד, תות וזה יתן שושנים בצבעים
כמו שאוהבים הגרוזינים, שיהיו בריאים.
|
|
|
|
|
16. ומה שאת עושה זה לא מתן מתכון באינטרנט?
אז מה הביג דיל.
יש המון מתכונים מצויינים לעוגות ולעוגות שושנים, כך מה שאת עושה כאן בכלל לא מקורי.
|
|
|
17. 200 גר' חמאה על 1.5 כוס קמח....
לא שפית ולא קונדיטור |
|
|
(22.10.10) |
בבקשה לא!!!!!!!!!!!
כבר ארשום לכן מתכון אלטרנטיבי של שושנים....
|
|
|
18. בבקשה כן...
לא שפית ולא קונדיטור |
|
|
(22.10.10) |
6 חלמונים
חצי כוס סוכר
2 שמנת חמוצה
2 מרגרינה גולדבנד רכה (או 2 מחמאה או 400 גר' חמאה)
2 שקיות אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
לשים את כל החומרים הנל במיקסר - מהירות לא גבוהה ולערבל בעדינות
להוסיף בהדרגה 1 קילו קמח מנופה!!
מי ל ו י : 6 חלבונים+קורט מלח- לשים במערבל להקציף במהירות גבוהה עד שנוצר קצף לבן להוסיף חצי כוס סוכר ולהקציף עד לקצף לבן ויציב -להנמיך המערבל למהירות הנמוכה ביותר-ולהוסיף 1.5 כוס קוקוס - ערבול של דקה
לחלק הבצק ל-6 חלקים, לרדד בעדינות כל חלק - דק ככל האפשר- להניח מילוי ו "לעטוף לגלגל" - לא לתת למילוי לברוח.
לאפות בחום של 160- מעלות עד להזהבה - מיד לאחר האפיה לפזר אבקת סוכר ולפרוס לעוגיות. בהצלחה
אם לא תנסו - לא תדעו!!!
שבת שלום
|
|
|
עשיתי בדיוק כמו במתקון.אי-אפשר לעבוד עם הבצק. לא מתגלגל, לא מחזיק צורה. יצאה טעים אבל ללא צורת שושנים.
|
|
|
נטלי..קודם כל הכנתי את העוגיות וחייבת לומר שהן יצאו מדהימות! אבל...כמות הבצק יצאה קטנה יחסית והספיקה ל -20 עוגיות ממש לא גדולות לעומת כמות המרנג שיצאה עצומה יחסית לעוגיות... ? k
|
|
|
21. ממש לא מוצלח!!!!!!!!!!!!!!!!!
אורטל , |
ירושלים |
|
(01.12.10) |
הכנתי את הבצק בידיוק לפי המתכון הוא יצא דביק ולא היה ניתן לעבוד איתו ,גם לאחר לילה שלם במקרר עדיין לא היה בצק שאפשר לרדד.
|
|
|
העוגיות יצאו מעולה!! הבצק פריך. והגלל ההקפאה הם יצאו מהממות !כל הכבוד על המתכון!
|
|
|
23. בצק נימוח ומוצלח ביותר
עשיתי המון מתכונים של העוגיות האלה,כולל את העוגיות [שהוזכרו פה. זה המתכון המוצלח ביותר, טעים ובמרקם נעים רק צריך לדעת איך לעבוד עם בצק פריך.(בעיקר בקיץ). תודה נטלי המתכונים שלך מעולים.
|
|
|
24. מתכון גרוע ביותר!!!!
סיון , |
כפר סבא |
|
(24.11.12) |
מאיפה המצאת את המתכון הזה??? מהר להסיר אותו כי את מטעה !!! אפילו לא דומה לבצק של שושנים..ממש חוצפה!אחת שעשתה והתאכזבה...לדודו אוטמזגין יש מתכון קל ומוצלח!!!
| |