אוכל  טעם החיים
בון אפטיטו: הבראנץ' הספרדי
יוגב ירוס
פורסם: 21.10.10, 11:52
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 19 תגובות ב-16 דיונים
1. טו-אוב!
אפרת ,   מדינת תל אביב   (21.10.10)
סוף סוף מתכונים פשוטים שאפשר להכין בבית!!!1 בלי שרימפסים ועניינים. ולא ידעתי שאפשר להכין טונה ככ בקלות... נראה שווה ברמות.
2. איפה הגבינה בסלט הפלפלים הבאסקי?
גילה   (21.10.10)
3. הקטלונים קוראים לזה קרמה קטלנה
קטלנית   (21.10.10)
4. אני מכיר גרסה מקומית מדהימה לסלט הבאסקי המסתורי
tt ,   תל אב   (21.10.10)
אצלנו קוראים לזה שקשוקה
5. And the right way to spell it ...
Liran ,   Amsterdam   (21.10.10)
Ensalada de pepino
Piperrada
Ajoblanco

:-)
6. אין בעיה להשיג
חגית ,   כפר סבא   (21.10.10)

טונה אדומה טריה יש במחלקת הדגים של סופר מגה בכ"ס.

אני מאמינה שניתן להשיג בעוד כמה מקומות:-)

7. עשיתם לי חשק לאכול משהו
מוש השור עובד וטוב ל ,   חסוי   (21.10.10)
8. איזה כייף של כתבה ומתכונים
(22.10.10)
9. יש קולף לעגבניה מצוין
מיכל   (22.10.10)

נהדר   יש קולף עגבניות מעולה בכל חנויות המובחרות לציוד מטבח.

בשניות מעטות אפשר לקלוף עגבניה  .לא ניתז מיץ ואפילו עגבניות בשלות מאד ורכות הוא קולף ללא בעיה.

ידיתו בצבע אדום והוא נראה קולף רגיל לחלוטין.

10. כתבה נפלאה ומענגת
הולה!   (22.10.10)

 

רק את העגבניות בסלט הפלפלים, אם בחרתם לשרוף אותן על האש, כדאי לקלף בלי מים זורמים, כדי לשמור על הניחוח השרוף

11. 2 כוסות שמן זית לטיגון?
(23.10.10)
מה קרה? לא שמעת על קלוריות? אני עושה חביתה מצויינת עם תפוחי אדמה רק שבמקום לטגן את תפוחי האדמה אני חותכת לקוביות קטנות ומבשלת במיים ממולחים עד לריכוך מלא ואחר כך אני מוסיפה אותם לביצים ומטגנת בכף שמן. כשהופכים בכלל לא צריך להוסיף שמן. את הבצל אני מטגנת עם כף שמן וזהו. כל החביתה 2 כפות שמן.
12. 2 - כוסות שמן תלמדו מ-11 איך מכינים
cela   (24.10.10)
13. נראה שאין שום קשר בין המתכון לגספצ'ו והצילום
ומה זה 1 אבקת שקדים?   (23.10.10)
14. כמה זה 1 אבקת שקדים במתכון לגספצ'ו?
הטבח השוודי   (22.10.10)
15. שוקל לפתוח דר' פיפראד בת"א
אסף ,   תל אביב   (24.10.10)
זה בטח יהיה הצלחה אדירה. מקום שיגיש רק את המנה המיסתורית והמיוחדת הזאת של המטבח הבאסקי.

ועכשיו בלי ציניות - עד שמביאים לנו טור על מטבח עשיר ומעולה כמו המטבח הספרדי נותנים לנו מתכון לשקשוקה? אפילו הטוויסט המובטח של גבינת המנצ'אגו לא מופיע במתכון.

בחיייאת
16. אהבתי + שאלה
אסתי ,   הרצליה   (24.10.10)
אהבתי את המתכונים מאוד, במיוחד את הטורטיה, פשוטה, חכמה וקלה. רק שאלה קטנה לגבי החומץ במתכון של הפיפראד : באיזה שלב מוסיפים אותו ?
תודה מראש על התשובה
חזרה לכתבה