כתבות וחדשות  קולינריה גלילית- טבעול תוכן פרסומי
מבשלים עם עדשים
טבעול
פורסם: 29.11.10, 22:10
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 11 תגובות ב-11 דיונים
1. פטנט למניעת גזים כשאוכלים קטניות
סידי   (04.12.10)
יש לי פטנט רומני מסורתי - לשתות חצי כוס חומץ תפוחים נקי לא מדולל לפני האוכל , שורף את כל הגזים וליציאות יש ריח של תפוחים.
בתיאבון
2. 'סובל מגזים' ???מה פתאום, נהנה...
יוסי ,   דרום   (04.12.10)
3. עדשים חומות וקומדין
חנה כהן תל אביב   (30.11.10)
האם יש בעיה באכילת עדשים ירוקות לאנשים שמקבלים כדורי קומדין, (האם יש ויטאמין k ) לדילול דם
4. הכל יפה, אבל איפה המתכונים?
אמה ,   ת"א   (01.12.10)
5. המטבח ההודי עשיר בקטניות
ש. ,   מרכז   (04.12.10)
במטבח ההודי לקטניות יש מקום של כבוד. את הדאל מכיר כל מי שטייל בהודו ויש עוד מאכלים מקטניות. אגב, גם דברי מתיקה.
6. איפה המתכונים?
מיכל ,   פתח תקווה   (30.11.10)
7. מה עם מתכונים?
הנסיכה על העדה   (05.12.10)

 

8. נחמד אבל למה לא הבאתם מתכון לאיזה מרק או תבשיל עדשים?
(01.12.10)
9. עדשים עדיפות על פני בשר..
עדה   (01.12.10)
במיוחד לאור הכתבה אתמול בערוץ 2-כלבוטק-
10. ערכים תזונתיים לאחר בישול
אילן   (02.12.10)
מי שוקל לאחר בישול?
צריך לתת ערכים תזונתיים למוצר היבש, לאחר בישול, נתוני המשקל אינם אמינים.
11. מתיונין מצויה בשפע בדגנים ? ? ?
N   (01.12.10)
מתיונין שמצויה בשפע בדגנים ? ? ?     N (01.12.10):  

179 מ"ג ל 100 גר אורז מלא

150 ומשהו מ"ג ל 100 גר לחם חיטה מלאה

 

זו לא השלמה רצינית לחלבון מלא ובטח לא 'מצוי בשפע'

 

http://nutritiondata.self.com/facts/cereal-grains-and-pasta/5706/2

חזרה לכתבה