|
האם יש אפשרות להמיר את החמאה בשמן ובכמה??
|
|
|
2. חמאה מאיפה את מביאה בדיוק?
|
|
|
3. מספיק עם קלישאת הנחמה
כל כך מופרך ושחוק |
|
|
(17.11.10) |
|
|
|
4. האם אפשר להחליף את הקמח
בקמח נטול גלוטן או בתערובת אחרת כדי שהעוגה תהיה נטולת גלוטן?
|
|
|
בחלק מהמתכונים אומרים שכוס קמח = 200 גרם. במקרה הזה 150 גרם. מה נכון? איך יודעים באיזה כוס להשתמש למדידה? הרי במטבח יש כוסות בגדלים שונים? ו.. בעוגות חייבים לדייק בכמויות...
|
|
|
עשיתי הבוקר. היתה לי רק בננה אחת והבלילה היתה קצת נוקשה מידי , אז הוספתי שמנת מתוקה. יצא ממש נחמד.
|
|
|
|
|
ברשת מסויימת, השכילו להביא חמאה מיובאת מצרפת. המחיר קצת מופרך (12.5 ש"ח.. טוב נו, היצע וביקוש...), אבל למי שנתקע וחייב, אז יש. לדעתי היא עשתה את בצק עוגיות הטחינה שהכנתי להרבה יותר מיוחד! :)
|
|
|
9. מה גודל התבנית לפי הכמויות שיש במתכון?
כדי שזה לא יצא יותר מדי דק.
|
|
|
הכל אפשרי...
את החמאה יש להחליף בחצי מהמכמות מרגרינה (80 גרם מרגרינה או ארבע כפות שמן קנולה), את הביצים להחליף ברסק תפוחים (כף גדושה לכל ביצה) - והנה - עוגה טבעונית שתהיה טעימה לא פחות וגם תמנע את השתתפותכם בהתעללות יומיומית בפרות ותרנגולות.
בתאבון!
|
|
|
|
|
|