אוכל  טעם החיים  מועדון הבישול של דנה
שיר הודיה: 3 מתכונים עם הודו
דנה אלמוסני
פורסם: 25.11.10, 09:59
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-12 דיונים
1. מעניין ומרענן
יעל ,   השרון   (25.11.10)

דנה יקרה,

ראשית, הרשי לי לציין כי אני דווקא לא נמנית על אוהבי ההודו

ובדרך כלל מעדיפה בשר בקר.

אבל (וזה אבל גדול), הכתבה הזאת בהחלט עוררה את סקרנותי

לבחון את ההודו מחדש ולתת לו הזדמנות נוספת.

חוץ מיזה, שבגללך נעשיתי רעבה ועכשיו עדיין לא צהריים...

הכול נראה כל כך טעים ואני פשוט חייבת לנסות.

 

תודה לך על המתכונים הרעננים.

 

2. למה? כי יש ל ריח מוזר.
ככ ,   ככ   (25.11.10)
לא סובלת את הריח החזק והאופייני של הודו!
רק לכבש יש ריח כ"כ חזק - אבל לפחת טוב.
חזה הודו נטול ריח, לכן אני משתמשת בו לא מעט דווקא
3. למה את רועה
רחלי ,   נתניה   (25.11.10)
בשדות-זרים ? את החגים שלך כבר חגגת ? מספיק עם רגשי-הנחיתות מול הגוי ! יש לנו במה להתגאות !!!.
4. טעיםם האם ב-2018 עדיין נוכל לאכול הודו
אמא   (25.11.10)
אמיתי ולא מפלסטיק???
נשלח מאייפון שלי
5. איך מכינים פרוסות הודו ברוטב בלי שיתייבשו?
אורית   (25.11.10)
6. אם כבר בשר... אז ברור שהודו
תמי   (26.11.10)
והמתכונים שלך דנה, עוד יותר ממריצים ומביאים חשק
7. מדוע הכל מחייב טיגון? יש מרשמים נפלאים בלי טיגון!
(26.11.10)
8. אנחנו אלופי העולם
נימיס ,   חול   (26.11.10)
ישראל מובילה בעולם בצריכת בשר הודו
נשלח מאייפון שלי
9. הודו - ...... כי טוב
יפעת ,   תל אביב   (27.11.10)

מתכונים ממש מעוררי תיאבון...........

יש לי שאלה: מדוע להשרות את בשר ההודו ללילה? האם תמיד

 או רק כשמכינים פסטרמה?

שבת שלום ותודה

10. הגיוני להרוג חיה בשביל כמה דקות הנאה??
חיותמר ,   רחובות   (28.11.10)
חסרון מוסרי כללי הוא במין האנושי, לקחת חיי כל חי, בשביל צרכיו והנאותיו    
11. יופי של כתבה
פז   (02.12.10)
כתבה מעולה, אפשר מתכון להכנת פסטרמה ביתית, ואפ אפשר גם קציצות לא מטוגנות בתנור
12. הטורטייה מומלצת!!
(07.12.10)

ניסינו את הטורטייה וזאת הכי טעימה שאכלתי אי פעם!! מומלץ!!! קל מאוד להכנה,

אפשר גם יחד עם הילדים ולמרות שזו רק טורטייה זה יוצא מעדן!!

חזרה לכתבה