|
1. אלוהים!!!אני רוצה להיות טבעוני!איזה יופי
תודה על המתכונים המושקעים. במקרה נכנסתי ופתאום ראיתי ונדלקתי. כל הכבוד
|
|
|
2. הטבעונות שולטת! תודה
רונן , |
תל אביב |
|
(29.11.10) |
|
|
|
3. נראה מעולה..הריחות חוצים מסכים. תודה!
|
|
|
מדהים! והצילומים וההדרכה... איזו השקעה. חגיגה. תודה רבה רבה. מחכה כבר למתכונים נוספים
|
|
|
|
|
6. מדהים! תמיד תהיתי איך מצמחנים מאכלים מהסוג הזה
|
|
|
מאז שאני צמחונית מזה הרבה שנים.
למה שאני מתגעגעת מהמאכלים של הבית הוא רק לגונדי.
ואייך שמחתי לראות שהימרת אותו לטבעוני...עשית לי את היום.
וכייף לראות את שאר המתכונים.
תמיד מחכה למתכוניים שלך אך הפעם ריגשת אותי.
החזרת אותי הרבה שנים אחורה.
שתבורכי.
|
|
|
מה זה להבה בינונית ? מה זה אש קטנה ? איך יודעים ?
|
|
|
9. איזה יופי!המתכון לגונדי נראה מעולה
דפנה סיבוני , |
חיפה |
|
(29.11.10) |
תמיד רציתי מתכון לגונדי אמיתי ללא בשר וזה נראה סוף הדרך וגם הקובות מדהימות!
|
|
|
10. תגובה לכתבה אוכל טבעוני
ליאת, , |
תנובות |
|
(29.11.10) |
יהודית יקרה. היצירתיות שאת מפגינה עם האהבה שבליבך, מביאה אותי להאמין שעוד יום אחד יבינו כולם, שבשר זה פאסה. תודה לך
|
|
|
11. יהודית עם המתכונים הנפלאים שלך
כולם יצליחו לפעול על פי צו הלב ולעבור לטבעונות. תודה מכל הלב!
|
|
|
12. מדהים. טבעונות באמת שולטת!
תודה לך, יהודית,
ראשית על כך שאת לא מנצלת בעלי-חיים. שנית, על ההשקעה העצומה לקדם טבעונות.
|
|
|
13. יהודית, כמה עלי חילבה לשים?
|
|
|
אפשר לההנות מאוכל פרסי משובח ונקי מרקמות שריר של בהמות מתות...
תודה יהודית!
|
|
|
15. המתכונים נראים נהדרים
שאלה לגבי האפונה באורז - האם זו אפונה יבשה, קפואה או טריה?
ובאמת מתכונים מעולים.
|
|
|
16. ראשד זו התגלית האחרונה במטבח שלי
זה כזה עשב מגניב, נותן טוויסט מעניין גם לתבשיל/סלט הכי פשוט. גיליתי אותו רק לאחרונה, וכיף לראות אותו במתכונים כאן
|
|
|
17. בדיוק עכשיו סיימתי לאכול את הקובות-מדהים
תמיד רציתי לדעת כיצד הם מכינים את הקובות המדהימות הללו והצלחתי .
כל הכבוד במיוחד על הידיים עם ההוראות של הגילגול. הכנתי יותר מדי תערובת ואז הוספתי אותה פשוט למרק. יצא משהו משהו
|
|
|
18. איך מכינים חומוס קלוי בבית?
אני לא גרה בארץ ולא יודעת אם אפשר למצוא בחנויות כאן חומוס קלוי. האם לקלות את הגרגירים היבשים או שמא לבשל לפני? כמה זמן לקלות? באיזה חום?
|
|
|
19. נפלא! אוכל מעורר תאבון ותצלומים מגרים..
|
|
|
20. טעים טעים
דיקלה , |
מכסיקו |
|
(29.11.10) |
בתור נכדה לסבתא שמכינה את המאכלים הכי טעימים בעולם, אני יכולה רק לומר שאפו וכל הכבוד על היוזמה הברוכה להעביר את המטבח הפרסי למטבח פרסי צמחוני!!
דודתי היקרה, יישר כח
ביום שישי אני אלמד את העוזרת שלי לבשל את המאכלים, ויחד נכין אותם תמיד!
תודה רבה!!
|
|
|
21. נו באמת,גונדי בלי בשר עוף טחון?אין דבר כזה!!
|
|
|
22. מה הכוונה בדיוק בלימון פרסי שבור? איך שוברים ? וכמה?
|
|
|
נפלא לראות אופן שונה למילוי קובה. תודה רבה.
|
|
|
|
|
כפולניה גאה שמבשלת אוכל פרסי- אנא תנו לי טיפ איך להמנע מלימון פרסי מר. נתקלתי כבר בכמה כאלה והם פשוט מקלקלים את התבשיל..
|
|
|
כל הכבוד לעדה הפרסית אנשים עם לב רחב שיודעים לקבל אורחים מכל הלב אני רופא ועימי עובדת אחות מהעדה הניפלאה הזאת בכל היזדמנות היא טורחת ומביאה מהתבשילים המופלאים שלהם ואני אומר יש להיתגאות ומי שטרם ניסה הגיע הזמן טעים ומחקרים שנעשו אוכל הפרסי בריא ביותר
|
|
|
27. אהבתי מאד, בהחלט יש מה ללמוד מצפה לעוד.
|
|
|
28. איזו חגיגה, בדיוק בזמן- תודה
natadom2000 , |
אמסטרדם |
|
(29.11.10) |
בעלי ואנוכי החלטנו החל מה 1/12 להתחיל חודש טבעונות.
לקרניבורים שכמונו זה מהלך לא פשוט, אני מברכת אותך על הכתבה, המתכונים והתמונות הנפלאות!! ממש חגיגה לעיניים ולצלחת. אני בטוחה שנהנה. תודה!
|
|
|
29. תודה על המתכונים הנפלאים - ללא סבל של בעלי חיים!
טבעונות מצילה חיים! |
|
|
(29.11.10) |
כל הכבוד לך!
כן ירבו עוד מתכונים נפלאים שכאלו!!
בעלי החיים מודים לך מקרב לב
P:
|
|
|
30. כל הכבוד!
אולה , |
גבעתיים |
|
(29.11.10) |
וישר כוח!!!
| |