אוכל
טעם החיים
מאפה חיש: מתכון לקיש
ynet
פורסם: 20.12.10, 11:53
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות ב-4 דיונים
1. עדיף פי 2 מלית ללא הבצק.. פחות משמין ויותר בריא
יהודית
(20.12.10)
תגובה חדשה
2. אבל אין חמאה! אין!
תשוב החמאה למחוזותינ ,
אמן במהרה
(20.12.10)
תגובה חדשה
3. מה חיש בקיש?
(20.12.10)
מתה על קיש והמתכון נראה טעים אבל להגיד שקיש הוא מנה מהירת הכנה זה קצת הזוי....
תגובה חדשה
4. הכנתי אתמול והבצק יצא רע לחלוטין
שיר
(21.12.10)
אני אחליף את התחתית ואשתמש במלית הזו
תגובה חדשה
חזרה לכתבה