אוכל  טעם החיים  מתוק בפה
יוצאת לקרב: מילקי תוצרת בית
נטלי לוין
פורסם: 12.01.11, 08:54
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 62 תגובות ב-31 דיונים
1. האם כף סירופ התירס הכרחי?
סיון ,   כפר סבא   (12.01.11)
או שניתן להשתמש במוצר אחר שיותר זמין או בכלל לוותר?? כי חוץ מלמתכון הזה לא אעשה לדעתי שימוש במוצר הזה ובשביל כף אחת....אשמח לעזרה.
2. ועדין
מילקי   (12.01.11)

ועדין

מילקי יותר טעים

3. מדליק לאללה !!!
גלT ,   תל אביב   (12.01.11)
נשלח מהאייפון שלי...
נשלח מאייפון שלי
4. אני באותה דעה כמו 1
rut1   (12.01.11)

האם יש משהו חלופי לסירופ תירס?

5. כתוב בכתבה שניתן
ל 1   (12.01.11)
להחליף בדבש, אך הטעם יהיה מעט שונה.
6. סירופ תירס זה רעל
סירופ תירס   (12.01.11)

לוקחים תירס, יעושים לו כל מיני שינויים כימים כך שהגוף לא מכיר את זה וזה מוסיף קלוריות בלי להשפיע על תחושת השובע.

לוותר

7. מילקי זה לא טראשי!
(12.01.11)
הרעיון עצמו נחמד, אבל למה להשמיץ את המילקי סתם?
8. תקראו שוב ותיראו שאפשר דבש במקום סירופ תירס- סתומים
חכמה   (12.01.11)
9. אפשר סירופ מייפל במקום דבש?
(12.01.11)
אפשר סירופ מייפל במקום דבש?
10. גנאש ?
(12.01.11)
גנאש מתקשה כשהוא מתקרר.
אין שום קשר בין המרקם של גנאש למרקם של מילקי.
בנוסף, סירופ תירס זה סתם מרכיב של junk food , ומתוקים משובחים לא מכילים סירופ תירס.
אם רוצים לדמות מילקי אז קסטרד עם תוספת שוקולד יתאים יותר, ומי שלא רוצה ביצים, אז קורנפלור.
11. נטלי, תודי שנשאר לך גנאש מהטארט...
חן   (12.01.11)
12. milki
David Smith   (12.01.11)
is good.
13. את הקצפת של מילקי לא ניתן לשחזר בבית, רבים ניסו.
אף אחד לא הצליח.   (12.01.11)
14. נראה מעולה!!!
דניאל   (12.01.11)

אוהבת מילקי, וזה נראה גרסא טעימה. חבל שאני מפחדת לעשות קרמל :( יש לך טיפים?

15. המרקם של מילקי הוא יותר פודינגי.
דנה   (12.01.11)
המתכון הוא של גנאש שוקולד עם קצפת
16. wow
אורלי   (12.01.11)

הפתעה מתוקה !!!!

צילום מדהים!!!

תמשיכי להפתיע.

17. תודה רבה! נראה ממש ממש נחמד
אילנה   (12.01.11)
18. נטלי תעשי לי מילקי :)
shachar2 ,   בת ים   (12.01.11)
19. לא נעים להודות, אבל
דניאלה   (12.01.11)
אם מילקי ממש טעים ולפי רשימת החומרים הקינוח הזה יוצא הרבה יותר יקר ממילקי... אז לא יותר פשוט לקנות מילקי.
20. אני ממש לא מבינה מה מתכון בזה.
שיר   (12.01.11)
לקוחים רוטב שוקולד ותוקעים עליו קצפת. בשביל מה יש פה ערוץ אוכל? איפה המעוף איפה
21. בגרמניה גביע מילקי גדול פי 1.5 מהישראלי עולה 19 סנט !! שקל
אזרחית   (12.01.11)
22. פשוט מקסים!
אני   (12.01.11)

התוודעתי למתכונים שלך לא מזמן ומה אני אגיד? פשוט חוויה אמיתית!

תודה לך על העושר הקולינרי המתוק שאת מביאה לעולם....

אני

23. קרם פטיסייר +כמה קוביות שוקולד =פחות או יותר מילקי .אבל למען
אקדח קפצונים ****   (12.01.11)

האמת .

יש כמה מוצרי מזון בתעשייה  , אבל ממש

מעט מאוד ( כמו הקרמבו ) שאין שני להם ....

בכל אופן , אחלה מתכון של נטלי (כרגיל )...

תותחית !

24. מצטער אבל בלי ג'לטין זה לא מילקי!
י   (13.01.11)
25. הכוסות הקטנות הן של איקאה?
יעל   (13.01.11)

אני מחפשת כוסות אישיות לקינוחים אלו.

האם אלו הכוסות הקטנות של שתיה חריפה של איקאה?

 

 

26. בטוחים בכמויות ?
אופה מתוסכל   (13.01.11)

ניסית עם שקילה מדוייקת של כל המרכיבים ובלעי קיצורי דרך

יצא קשה מאד ואפילו לא מזכיר מקרם של מילקי.

נטלי- בידקי, בבקשה שוב את הכמויות.

27. פודינג שוקולד בינוני עם קצפת
מר שוקו   (14.01.11)

זה ממש לא זה

אולי זה עדיף על מילקי כי אתה יודע בדיוק  מה נכנס פנימה ,אבל יש מתכוני פודינג שוקולד הרבה יותר מוצלחים

28. הכנתי ויצא מעולה!!!
מיה   (14.01.11)
הכנתי היום ויצא מעולה, הקרם שוקולד-טופי נפלא. הוספתי מעל הקצפת תותים חתוכים לקוביות קטנות. קינוח קל מאד ונפלא. תודה נטלי על מתכונים מעולים!
29. יצא טעים אבל
קצפת ,   מרכז   (15.01.11)

הכנתי את המילקי, יצא טעים אבל במתכון כתוב שהכמויות מספיקות לכ- 15 מנות לי יצאו 5.

דרך אגב את הסירופ תירס החלפתי בסילאן ואת החמאה בשתי כפות שמן ועידן יצא מצויין.

30. מילקי?
קיפוד ,   מחילה של קיפוד   (17.01.11)
הממ...זה טעים. אבל מילקי עם שזיפים עדיין הרבה יותר טעים. :)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה