אוכל  טעם החיים  שני צמחוני
החברה הצמחונית שלי: שעועית אזוקי
חן וינשטיין
פורסם: 24.01.11, 08:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 72 תגובות ב-53 דיונים
1. תוכלו שעועית שווה כל שקל!!
יצחק תשובה   (24.01.11)
2. נשמע מעולה!
lior   (24.01.11)
3. נראה מצוין! תודה, ננסה בקרוב
(24.01.11)
אגב, כדי לציין שעדיף רסק עגבניות אורגני בגלל שהוא ללא תוספת סוכר
4. מקסים! יופי של מתכונים! תודה!
יהודית מהלל   (24.01.11)
אלו שלושה מתכונים מנצחים ועוד היום אנסה את הקדרה. תודה
5. איפה קונים?
מיטל   (24.01.11)
איפה קונים?
6. האם אפשר להוסף סודה לשתייה?
אפי   (24.01.11)

האם אפשר להוסיף כפית סודה לשתייה לבישול השעועית?

אני עושה זאת עם גרגירי חומוס כדי להאיץ את הבישול והריכוך...

7. חן חן, חן!
(24.01.11)
8. הסמבוסקונים נראים טעימים לאללה! אנסה היום בערב...
רונן   (24.01.11)
וואלה, רוצים עוד כאלו!
9. סוף הדרך ! אני חייב לנסות ,תודה
רונן   (24.01.11)
10. קמח כוסמין רגיל או מלא
א.   (24.01.11)

בהנחה שיש אופציה כזו בחנויות טבע -

מה הכוונה במתכון? קמח כוסמין מלא או רגיל?

11. במיוחד בגלל הגז הטבעי שהם מייצרים.
תמלוגים למדינה ,   ועדת שישנסקי   (24.01.11)
12. תאווה לעיניים!
אמיר ,   רמת גן   (24.01.11)
אולי זה רק אני, אבל אוכל שלא צריך לנקז ממנו את הדם קודם ("כי הדם הוא הנפש") נראה לי תמיד הרבה יותר מושך, רענן וידידותי לגוף.
13. מה זה קטנית? אומרים קטניה
ריקי   (24.01.11)
14. אז זהו שלא, תבדקי במילון, אומרים קטנית
(24.01.11)
15. no.1
lidgi   (24.01.11)
היא משלנו... הבשלנית הכי טובה בעיר!!!
16. פתחת לי את התאבון
רזון ,   לא צ'יפס   (24.01.11)
חברה שלי פחות אוהבת את עניין הגזים, אבל אני מסביר לה שזה גם בריא גם מחמם וגם אולי בסוף נעשה מזה קופה. בנתיים אני שומר הכול בשקיות.
ברכות לבשלנית הנפלאה, מומלץ מגסטרולוג מוסמך
17. נראה מעולה חן, תודה! ושאלה-
(24.01.11)
מה זה נבט חיטה? באיזה צורה זה מגיע ואיפה מוצאים את זה?
18. עושה חשק לנסות
(24.01.11)
19. קציצות זה אחלה, אבל מה זה שווה אם אין בשר בפנים?
לירון   (24.01.11)
20. נראה מעולה
ניר ,   תל אביב   (24.01.11)

נראה ונשמע מעולה!

כל הכבוד על היצרתיות

21. HOW DOES IT CALL IN ENGLISH
aviva   (24.01.11)
how does it call in English
22. סודה לשתיה הורסת את ויטמיני הB
חן   (24.01.11)
23. ADUKI OR ADZUKI
CHEN   (24.01.11)
24. מסבחה אזוקי
הגל   (24.01.11)
כה לחי על המדור המוצלח, נראה מצוין. לעצלים כדאי לנסות גם מסבחה אזוקי, כלומר לערבב כמה כפות של שעועית רכה וחמה עם טחינה מובחרת, כמון וקצת לימון.
25. עושה חשק
סטודנטית   (24.01.11)
הקציצות נראות מעולה וגם הקדירה.
הלוואי ויגיע קצת חורף בא לי להתחמם עם כזאת קציצה.
26. נחשפת לראשונה לאזוקי
ורד   (24.01.11)

תודה, נראה טעים. אנסה.

27. וואו, איזה מתכונים שווים.
(24.01.11)
נראה טעים בטירןוף. הולכת לנסות.
28. מהמם
קרן   (24.01.11)
אין ספק שעושה חשק לבשל ולאכול בריא. כל הכבוד לך!
29. החברה הצמחונית שלי: שעועית אזוקי - Recomended !!!
DANY - דני ,   טורונטו, קנדה   (24.01.11)
גוגל
אני שתמיד יש לי טענות נגד ( אומרים כאן, במדור הזה, שאני ממורמר... ), אני ממש "באהבה" עם המתקונים האלה ; חן, הפעם - יוצאים מן הכלל !
I like it, I like it ! I fully recommend !
30. איזה יופי ! תודה מקרב לב !
צמחונית ,   י-ם   (25.01.11)

אני אוהבת מאוד את השעועית הזו הכנתי ממנה את הבראוניז  של פיליס והמוסקה שהיו גם ב ynet   .את הכתבה הנהדרת הזו אני שומרת מדפיסה וכמובן הולכת להכין . בנתיים את הבולונז והקציצות .אהבתי מאוד. תבורכי . ואגב שאלה : האם   את השעועית הזו מבושלת או  בבולונז ניתן להקפיא   או  שהיא נהרסת ומאבדת את הערך שלה?

תגובות נוספות
חזרה לכתבה