בסטיל מכינים מתפוחי אדמה (פירה) ועוף. בעיקרון מדובר במעין כופתאות תפוחי אדמה עם מילוי עוף. בלי קישואים ושאר ירקות. ומה נסגר עם הפלצנות לקרוא לצ׳רשי סלט דלעת נשלח מאייפון שלי
6. אני גרופי של בני סיידא ויש לי כמעט כל הספרים שלו
אזרחית
(24.01.11)
אני מרבה להכין מטעמים מספריו והאורחים כבר יודעים זאת שנים רבות. כשהם אוכלים אצלינו עוד תבשיל טעים הם לא שואלים מהיכן המתכון, אלא שואלים : גם זה של בני סיידא ? בני סיידא הוא הוא השף האמיתי של ישראל, בלי פוזות, בלי פלצנות ובלי מניירות של ידוען. מתכונים נפלאים נטו ואהבת הארוח. תודה לך בני סיידא, אני מבשלת ואופה עם מתכוניך מזה כמה עשורים וכל משפחתי ואני מודים לך.
אני מסכימה עם כל מילה, יש לי גם את רוב הספרים שלו ואני פשוט נהנית לבשל מהמתכונים שלו, אין מנה שלא יוצאת טעימה!! נשמח לראות אותך עם תכנית בישול בטלוויזיה!