אוכל  טעם החיים  לבשל מהספרים  מתכונים מספרי בישול
חביב הקהל: עוף עם כל דבר
בני סיידא ואבי ביטון
פורסם: 24.01.11, 10:22
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 27 תגובות ב-18 דיונים
1. תגובה
מישהו   (24.01.11)
כל מה שבני סיידא מכין זה עלא כיפק. בדוק.
2. מתה על סיידא. אצלנו הוא מכונה האדמו"ר
בוכריס ק.גת   (24.01.11)
3. הקציצות נראות מעולה אבל המתכון קצת מוזר:
מישהו ,   ישראל   (24.01.11)
2 בצלים? לא צריך לטגן אותם או משהו לפני?
5 תפוחי אדמה? זאת לא כמות אדירה על 700 גרם בשר?
4. רק מרשימת החומרים התעייפתי. למי יש זמן?
עוד ספר מיותר לגמרי   (24.01.11)
5. בסטיל אמיתי
טריפוליטאית גאה   (24.01.11)
בסטיל מכינים מתפוחי אדמה (פירה) ועוף. בעיקרון מדובר במעין כופתאות תפוחי אדמה עם מילוי עוף. בלי קישואים ושאר ירקות. ומה נסגר עם הפלצנות לקרוא לצ׳רשי סלט דלעת
נשלח מאייפון שלי
6. אני גרופי של בני סיידא ויש לי כמעט כל הספרים שלו
אזרחית   (24.01.11)
אני מרבה להכין מטעמים מספריו והאורחים כבר יודעים זאת שנים רבות.
כשהם אוכלים אצלינו עוד תבשיל טעים הם לא שואלים מהיכן המתכון, אלא שואלים : גם זה של בני סיידא ?
בני סיידא הוא הוא השף האמיתי של ישראל, בלי פוזות, בלי פלצנות ובלי מניירות של ידוען. מתכונים נפלאים נטו ואהבת הארוח.
תודה לך בני סיידא, אני מבשלת ואופה עם מתכוניך מזה כמה עשורים וכל משפחתי ואני מודים לך.
7. לא מבין, אני שירתתי בסטיל ואף פעם לא קיבלתי קציצות כאלו
מאיפה המציאו את זה?   (24.01.11)
8. זה לא בסטיל! אלה קציצות עוף מטוגנות
יעל ,   תל אביב   (24.01.11)
9. הפילאף נראה גרוע. עמוס ביותר מדי חירטוטים ושטויות
כל המוסיף -גורע   (24.01.11)
10. בני סיידא האלוף מכולם!
הבשלנית ,   צפון   (24.01.11)
אני מסכימה עם כל מילה, יש לי גם את רוב הספרים שלו ואני פשוט נהנית לבשל מהמתכונים שלו, אין מנה שלא יוצאת טעימה!!
נשמח לראות אותך עם תכנית בישול בטלוויזיה!
11. בסטיל זה בשר בקר ביצים ותפוח אדמה !
טריפולטי ,   בנגזי   (25.01.11)
מעולם לא שמעתי על בסטיל עם עוף
נשלח מאייפון שלי
12. לא נמאס מהמחזור של סיידא?
מבשלת חובבנית   (24.01.11)
אותם מתכונים שוב ושוב. פעם הייתי רוכשת כל ספר שלו אבל הבנתי שאני רואה את אותם מתכונים בשמות שונים...
13. חיבור מדהים
מירה ,   תל אביב   (25.01.11)
יש לי את הספר הראשון שלהם כל מתכון יוצא מנצח,קצת השקעה והמון מחמאות אני רצה לקנות את השני
14. במסעדה של אבי ביטון מוכרים חזיר, לא קונה ספר שלו
מרוקאי שמתבייש   (26.01.11)
15. ספר לא מוצלח.שלו.
דניאל   (27.01.11)
16. הביטון הזה עושה לי תיאבון...
דלוק עליו אששששששששש   (28.01.11)
17. שוקי עוף?
קורנליה   (31.01.11)

התבשיל נראה טוב, אבל לתשומת לבך, מר סיידא, מה שרואים בתמונה הינם כרעי עוף ולא שוקי עוף.

18. הפילאף מעולה .
לני   (24.01.19)
חזרה לכתבה