לאשה  מגזין שף  מרקים
מרק עדשים מהיר וטעים
איילת הירשמן
פורסם: 16.02.11, 00:00
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 51 תגובות ב-36 דיונים
1. תודה! רק מלקרא את הכתבה חיממת לי את הלב.
רוצה הביתה   (16.02.11)
2. אפשר ומומלץ להוסיף גם שומר וסלרי
דניאל ,   תל אביב   (16.02.11)
3. הטריק האמיתי הוא להשתמש בעדשים כתומות
שונא גזר במרק עדשים   (16.02.11)
הן מתבשלות מהר מאוד   ,  הן מצוייות גם להסמכת כל סוגי המרקים
4. עדשים
עינת ,   תל אביב   (16.02.11)

האם אפשר להשתמש בעדשים כתומות?

תודה.

5. הבעיה היחידה - שיושב כבד מאוד בבטן
(16.02.11)
וזה לא תמיד נעים. עדשים הן אחד הדברים הכי בריא שיש. אבל יושב כבד. כמו תרופה.
6. איילת הירשמן כיף עם המתכונים שלך!!! תודה ענקית מאחת שמפיקה
המון שמחה ממך!!!   (16.02.11)
7. מה עם סלרי?
יוני   (16.02.11)
שורש סלרי חתוך דק עושה פלאים למרק הזה.
8. עוד אפשרויות:
(16.02.11)
מי שלא אוהב יכול להחליף את הכוסברה בפטרוזיליה
אפשר להוסיף סלאי אצריקאי קצוץ
אפשר להוסיף זרזיפי ביצה טרופה עם מעט קמח
9. אפשר לקנות היום קטניות (גם עדשים ירוקות) מבושלות ומוקפאות
אורן   (16.02.11)
ובעזרתם להכין מיד כל תבשיל, בלי להשרות מראש וגם זמן הבישול מתקצר מאד מאד.
אחלה דבר.
10. האם צריך להשרות את העדשים לפני הבישול?
אור   (16.02.11)

האם צריך להשרות את העדשים לפני הבישול? תודה אור

 

11. הכי טעים להוסיף פרוסות קבנוס..
אני   (16.02.11)
12. לאכול עדשים ירוקות
מכ-שף ,   כרכור   (16.02.11)
איילת,
תודה על המתכונים.
אני ממליץ לך לקרוא את הספר "לאכול בעלי חיים" של ג'ונתן ספרן פויר. אני בטוח שהוא יעניין אותך.
13. מה לגבי הגזים המתלווים לעדשים?
רגישה   (16.02.11)
האם יש פטנט להפחתת הנפיחות והגזים המלווים למרקים אלו? אני פשוט לא מסוגלת לאכול מרקים עם קטניות ודומיהם
14. מי יודע
ורדה   (16.02.11)
אם טעמה של הכוסברה משתנה בבישול, אני לא אוהבת כוסברה טריה האם בבישול הטעם הוא אחר ?
15. איך מונעים נפיחות בבטן-האם סודה לשתיה בתבשיל עוזרת
לילי   (16.02.11)
16. מרק
סעדה חממה   (16.02.11)
למה  חמודה להרוס את המרק העדשים מהעוף תכיני מרק תמני שימי חוויאג' ויש  2 מרקים טעים טעים.
17. מרק עדשים
אני ואני   (16.02.11)

אפשר לותר על העוף

כדי להוסיף מעט כרפס, שורש פטרוזיליה

 

18. טעים במיוחד
רונית מסעלימוש ,   מרכז אמריקה   (16.02.11)
הכנתי והיה טעיםנ מאוד מאוד
19. האם אפשר להכין עם עדשין כתומות?
... ,   ...   (16.02.11)
20. תוספות למרק
שרית   (16.02.11)
אפשר להכניס למרק כל ירק שיש בבית כגון כרוב תפוחי אדמה ועוף. לבשל בסיר לחץ ותוך20 דקות יש מרק עשיר ומהביל.
21. עדשין בכלל אוהבות ומקבלות בחדווה
איילת   (16.02.11)

שום.

 

הייתי ממליצה בלי עוף בכלל. סתם עושה את המרק כבד מידי.

 

אפשר לעשות חצי כתומות חצי ירוקות המרק יצא סמיך וטעים.

 

 

22. טעמה של הכוסברה משתנה בבישול
(16.02.11)
כן
23. תנסו עדשים בלאדי
שרית   (16.02.11)
תנסו עדשים בלאדי ,הטעם חבל"ז
24. מה זה סומאק?
רק אני לא יודעת?   (16.02.11)
25. כמה מים להוסיף?
גג   (16.02.11)
26. אין על מרק חרירה מרוקאי.
נטלי ,   מרכז   (16.02.11)

פפחחחחחחחח , מה זה מרק עדשים ?

תנסו מרק מרוקאי אמיתי לא תרצו שום מרק אחר.

27. מרק עדשים-שידרוג
galia ,   צפון   (16.02.11)
מוסיפים מיץ לימון ופרוסות לימון לבישול
28. אניי מוסיפה פיטריות חתוכות גס במקום עוף
(16.02.11)
אפשר גם להוסיף גרגרי חומוס מבושל מקופסת שימורים.
29. המרק האהוב עלי. בחורף - בא במקום ארוחה!
הממממממממ   (16.02.11)

 

30. למה כוסברה??!!!
גדי ,   נתניה   (19.02.11)

50% מבני האדם לא יכולים, אבל ממש, לסבול כוסברה, עלה אחד של כוסברה יכול לקלקל לי ארוחה שלמה. ויש המוונים כמוני. אז מרק עדשים חם ומהביל, ביום חורף גשום וקר זה נפלא, לכן פטרוזיליה במקום כוסברה יעשה את המרק לאכיל...

תגובות נוספות
חזרה לכתבה