|
1. מה משנים כדי להכין את זה מקמח מלא?
|
|
|
2. אפשר להשתמש בקמח תופח במקום קמח רגיל ואבקת אפיה ?
ליאור , |
רחובות |
|
(24.03.11) |
|
|
|
3. קוראים לזה "בויקוס" בבולגרית
|
|
|
4. מכינה כבר שנים עם גבינות נוספות
אני מכינה אותן כבר שנים .מוסיפים גם קוביה של גבינה בולגרית ושמנת של פעם -אבל רק עם ביצה אחת .וממיסה את החמאה .
אני מוסיפה לחלק עגבניות מיובשות ,לחלק זיתים קצוצים .
הם תמיד להיט .התערובת יוצאת מעט רכה ,אבל אחרי שעה במקרר, ניתן לעבוד איתה
|
|
|
|
|
6. אורן,מה קורה עם מכבי פתח תקווה?מתי הולכים לשחק כדורגל בפראק0
|
|
|
7. טעים! 3 כאלה חצויים עם חמאה וקפה של הבוקר
|
|
|
8. בדר"כ אותם הכמויות רק חצי מלא וחצי לבן.
אם מחליפים הכל בקמח מלא ,
מקבלים מאפים יבשים (הסובין סופג יותר מים מעמילן) ומתפוררים.
אם את רוצה 100% קמח מלא צריך להבין שמדובר בחומר גלם שונה לגמרי
וכמו שקמח תפוחי אדמה לא יתן תוצאה של קמח חיטה
כך גם קמח מלא לא יתן אותה תוצאה. אחרי שהפנמנו את הנתון הזה,
אפשר להתחיל בניסיונות.
מניסיוני תוספת של גליצרין ללחם מקמח מלא שומר על הלחות.של הלחם.
ונותן לחם יותר גמיש, ופחות מתפורר.
בערך כף לקילו קמח.
מאוד תלוי בסוג הקמח ישנם קמחים שכמות הסובין בהם מוגזמת ובהם אני לא נוגע, מילה גרעין חוטה לר מקולף אבל קצת מוגזם לטחון קמח עם הגבעולים :)
אפשר גם להוסיף יותר שמן זית ממתכונים רגילים.
|
|
|
9. זה בואיקוס (בולגרי) והכי טעים ביום הראשון כשזה חם!
|
|
|
אפשר לערבב עם כפות/ידים וכו?
|
|
|
חצי מכמות הקמח בקמח מלא. לא את כל הקמח כי אז זה יצא קשה מידי.
|
|
|
יש לי כל כך הרבה חלקים במיקסר, אין לי מושג מה זה וו גיטרה. מישהו?
|
|
|
13. נראה מפתה, אך לצערי אני עצלנית מדי
|
|
|
האם ניתן לאפות יום לפני ההגשה ?
|
|
|
15. כן, ולחמם מעט לפני ההגשה
|
|
|
אם מכינים את הבצק יום מראש, האם יש לשמור אותו במקרר כיחידה אחת או האם יש להכין גם את צורת הלחמניות.
אם שומרים את הבצק במקרר כיחידה אחת במשך יום שלם, האם הוא לא יהיה קשה בכדי להכין את הלחמניות למחורת בבוקר?
תודה! נראה מתכון נהדר...
|
|
|
בפסח מכינים עם קמח מצה או צריך דברים נוספים?
|
|
|
הלחמניות נשמעות מעולות ואלה גם חומרים שתמיד יש בבית.השאלה מה עושה מי שאין לו מערבל.יש אפשרות ללוש ידנית?
|
|
|
אני מכינה אותן שנים, אפשר להוסיף עגבניות שרי חתוכות קטן, זיתים שחורים או ירוקים , בזיליקום. מספיק ביצה אחת.
בתיאבון
|
|
|
20. אין לי מיקסר, אפשר ללוש ביד???
|
|
|
21. הכנתי, יצא טעים, מומלץ
|
|
|
22. אורן זה דיאטתי? מרזים כשאוכלים את זה?
|
|
|
23. מאפים ללא גלוטן וללא סוכר
גידון מרישון , |
ראשל"צ |
|
(24.03.11) |
מבקש מרשמי מאפים, מלוחים ומתוקים, ללא גלוטן וללא סוכר. תודה.
|
|
|
24. שאלה בקשר לגבינה הלבנה
הי אורן
האם אפשר להשתמש בגבינת ריקוטה במקום גבינה לבנה?
בברכה
אורן
|
|
|
25. אורן המדהים מדהים מדהים!!!
|
|
|
26. לחמניות גבינה
אמירה , |
קרית אונו |
|
(24.03.11) |
אני מכינה את הלחמניות האלה כבר שנים אני שמה הרבה סוגים של גבינות אפשר גם קוטג זה יוצא טעים מאוד זה לא המצאה של אורן עם כול הכבוד לו בתיאבון
|
|
|
הלחמניות נראות מדהימות, כמעט אכלתי את המסך!
אני מאוד אוהבת לאפות נראה לי שארוץ להכין...
תודה לך אורן!
|
|
|
28. שאלה לאורן המדהים! :)
היי אורן,
שוב מתכון נפלא, איזה כיף!
יש לי שאלה בנוגע לטארט קרם ברולה שלך, וכולי תקווה שתסכים לענות לי כאן, כי אני רוצה להכין למחר....
האם למעשה אין פירות יער בבלילה עצמה? אלא רק למעלה, מעל לשכבת הקרמל? ואם קפואים- הם לא יגירו יותר מדי מיצים על הקרמל?
תודה רבה רבה!!!!!!
תמיד מחכה למתכונים שלך :)
|
|
|
|
|
כמה דאגנו שבוע שעבר...
איזה כיף לקבל אותך שוב!
אמנם לא הגעתי לעשות את הלחמניות השבוע אבל כפיצוי לעצמי הכנתי את עוגת הגזר המהוללת שלך.
רק רציתי לספר לך שלכבוד אירוע אישי קיבלנו מתנה שוברים לבליקר-בייקרי, עד כדי כך החברים שלנו מכירים אותנו :)
מה קןרה עם התוכנית? מחכים לראות ולשמוע ממך,
אוהבים אותך המונים
אני והאיש שלי.
| |