6. קחו ביסקויט תמרחו עליו נוטלה.יותר טעים-פחות עבודה
השף הרושף
(28.02.11)
ניחא היה פה איזה מתכון חדשני ,אלא מאי המתכון הזה מראה איך אפשר לקחת משהו פשוט וטעים (ע"ע:ביסקויט עם נוטלה) ולהפוך אותו למשהו מסובך והרבה פחות טעים (ופלצני -עאלק חיתוכיות) . אגב התמונות בכלל לא רעות
אפילו אני אומר שזה לא "רע", אם, אם, אם, אוכלים חתיכה אחת, מכיון שהנתונים הבאים הם כאשר חלקתי את העוגה ל 16 חלקים : 300 קלוריות, 18 ג שומנים, 4.3 ג פרוטאינים, 28.5 ג פחמימות, 150 מ"ג מלח לחתיכה. זה לעומת צריכת הגוף ליום : נשים - 2000 קלוריות, 65 ג שומנים, 46 ג פרוטאינים, 281 - 325 ג פחמימות, 1500 - 2400 מ"ג מלח. גברים 2400 " , 90 " , 56 " , " , " . פחות לילדים. כפי שאתם רואים, יש בעיה עם יותר מדי שומן; הבעיה היא הנוטלה וגבינת שמנת 30%. אולי פחות נוטלה וגבינת שמנת 9%. גם המלח הוא מדי גבוה בחתיכה אחת. הגבינות ביסקוויטים - הם הבעיה. ועל תשכחו שאתם כבר מבשלים עם כל כך מאד רבים ערכים תזונתיים...